Strona 25 z 72 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 35 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 715
Like Tree564Lubią to

Wątek: By to co porażką było w sukces się zmienilo....

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: By to co porażką było w sukces się zmienilo....

hej hej
    piąteczek piątunio oj jak ja lubie ten dzien
    miłego dla ciebie

Tysiiaaa jest nieaktywny Znany na forum

TRZECI raz pisze posta i mam nadzieje że skończe bo dwa poprzednie jakoś mi się usunęły..nosz kurczaczki..:|
    Wczoraj szybko jakoś dzionek minął.. pazurki i kawka po pracy potem w domu rodzinka była - wnusia do dziadków przybyła...więc pooosiedzieliśmy, później mama jakieś rachunki przelewy trele morele...i oczka się zamknęły...dziś przed ósmą pobudka ...nie powiem próbowałam jeszcze pospać , ale po 8 wstałam bo stwierdziłam że patrzenie w sufit nie ma sensu..
    i zaczęły się rewolucje żołądkowe pojęcia nie mam czemu ...w pewnym momencie myślałam że już ok i podjechałam do sklepu po chleb na śniadanie i kurcze myślałam że nie zdąże wrócić...na szczęście teraz już jest ok! śniadanie zjedzone, pranie nastawione pokrzywkę z jeżyną popijam...dziewuszki w biedronie dali nową z firmy green hils czy jakoś tak więc od razu zakupiłam - polecam..
    zaraz reszta zajęć domowych ale najpierw muszę do Was zerknąć..
    majacyr lubi to.

Awatar novaya
    novaya jest nieaktywny Znany na forum

Muszę się wybrać do Biedronki, bo od wielu osób już słyszałam, że mają dobre herbatki. Najczęściej robię zakupy w Lidlu, to zdecydowanie mój ulubiony market. Najgorzej, że mają tam naprawdę duży wybór serów - zawsze kuszą - i kiełbasy długo dojrzewające...

Miłego piąteczku!
    Tysiiaaa lubi to.

ja Lidla też lubię.. aleeee za daleko mam i jak jestem gdzies w pobliżu to zawsze wstąpie.
    20 min zumbachy za mną.. iiii obiadek wciągnięty.. chińczyk z ryżem
    ciasteczka zrobię jutro.. dziś na popołudnie inne plany.. a mianowicie zarz staje na orbiego.. i hantelki.....
    później w szafie muszę pożadek zrobić booo za dużo mam swoich otrębów, płateczków, przypraw itd i w szafce w kuchni się nie mieszczą mamie przeszkadzają więc sobie zrobie na jednej półce w szafie u siebie miejsce i ładnie poukładam. iiii do przepisów chciałam usiąść....i w zasadzie pomyslałam sobie może że piętki bym sobie zrobiła..ale nie wiem czy nie za dużo od siebie wymagam hahha więc zobaczymy jak to wyjdzie.. najpierw orbi..

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

Co dzień jestem w Biedro, mam 100 metrów, ale na herbaty nie zerkałam, a muszę.
    Mam nadzieję, że to jednorazowy epizod.
    Dużo zdrówka i miłego wieczoru
    Tysiiaaa lubi to.

Jak majacyr u mnie pisała to ja miałam już noc..:P nie wiem ja to się w zasadzie wydarzyło ale przed 21 zasnęlam ..;pa i tak się nie wyspałam...:P budzik o 4.30 przeraził mnie okrutnie a minus 14 na dworze jeszcze bardziej i siedzę taka zziębnięta w pracy..coś się zagrzać nie mogę...w nosie kręci...a dajcież spokój...muszę sobie jakieś tablety zaaplikować jak wrócę do domu b mam poniedzieli dwa dni wolnego i nie chciałabym ich w łóżku spędzić...
    dziś plan na te ciasteczka jest ..hahah zobaczymy czy się uda ..na obiad własnie zaplanowałam makaron z tuńczykiem i sosem pomidorowym ..a potem pojęcia nie mam ..:P Wczoraj tato mi zabrał sprzęta do mocznia nóg z masażerkiem i nie miałam jak zrobić ale może przed meczem dziś zdąże..

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez Tysiiaaa Zobacz posta
    później w szafie muszę pożadek zrobić booo za dużo mam swoich otrębów, płateczków, przypraw itd
    oj też mam tam sajgon nie z tej ziemi
    ale dziś zrobiłam porządek w szafkach z ciuchami, swojej i małża

a w biedrze swego czasu kupowałam melisę z pomarańczą, uwielbiam
    i te owocowe to zawsze mam ze 2 smaki w szafce i rooibosy uwielbiam ichniejsze

NIC NIE POSPRZĄTAŁAM NIC NIE ZROBIŁAM oprócz regulacji brwi i spania..
    zmarznięta cały czas byłam i się pod kołdre schowałam a jak wstałam to kicha zawalona, jakieś dreszcze i wogóle, więc otuliłam się dalej i patrze na meczyk nieciekawie to dziś wygląda....mam nadzieje że chłopaki się odbiją...
    jutro II zmiana posiedze sobie w pracy , kierownik jak zobaczy że smarkam to nie pozwoli na to żebym na dwór wyłaziła więc dwa dni na kurowanie się sobie daje i od poniedziałku wracam do ćwiczeń...w następnym tygodniu mam 4 dni wolnego..
    pon, wtorek, czwartek i w końcu niedziele.. ULALAAA
    więc trzeba wykorzystać ćwiczeniowo..

Siedzę w pracy i inspiracji kuchennych szykam i tak planuje i myslę ja to następny tydzień ugryźć i tak sobie myśle
    po pierwsze muszę jesc mniej chleba i planować posiłki bo taki rozgardiasz miałam teraz na ostatnią chwile ze dobre to nie było...
    po drugie wracam do ćwiczeń
    po trzecie muszę ogarnąc tą cholerną szafę...bo mam ta napizdziolone w niej że głowa mała ...
    po czwarte piekę bułki pełnoziarniste i ciasteczka owsiane bo póki @ nie przyjdzie to mnie ciągnie do żarełka
    Więc szykuje się dobry i robotny tydzień a teraz usystematyzować sobie w głowie wszystko muszę..

Awatar Czarna_Pani
    Czarna_Pani jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    PODLASIE

Co do Biedronki to tez kupuje tam herbatę zwykla Ramsey (bo jest mocna jak Lipton) i owocowa( owoce leśne to mój smak ) . Tania bo nie cale 2 zl a pyszna !!
    Tysiiaaa lubi to.

Strona 25 z 72 PierwszyPierwszy ... 15 23 24 25 26 27 35 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów