Witam![]()
Spadeczek jest także jestem mega happy![]()
![]()
![]()
Idę szykować śniadanko![]()
![]()
Dzięki Monia :*
Witam![]()
Spadeczek jest także jestem mega happy![]()
![]()
![]()
Idę szykować śniadanko![]()
![]()
Dzięki Monia :*
Karinko, brawo!!!! Jak tak dalej pójdzie to na święta będziesz lacha jak sie patrzy
Miło dzionek Ci się zapowiada, trzymam kciuki aby gardło przestało boleć a dzieci się super wybawiły..
9 lat temu udało się schudnąć z 105 do 68 kg. Teraz walczę na nowo, 2018 r największa waga 90 kg
15 kg do pogonienia w diabły, czyli nowy start, nowy dom, nowa Ja
Monia gardło lepiej.Wypłukałam octeniseptem. Prawie zwymiotowałam bo jest tak paskudny- ale gardło znieczula fantastycznie. Polecam.
Idę pichcić bo wyjeżdźamy o 13.
Miłego dzionka![]()
Hejo !
Nawet nie wiedziałam, że ten preparat nadaje się również do płukania gardła. Zawsze używałam bardziej jako płyn odkażający rany albo jakieś skaleczeniaDobrze wiedzieć, że działa również na zapalenie gardło
Kiedyś słyszałam , że można też spróbować delikatnie smarować na pryszcze i niektóre ładnie schodzą, w szczególności te które ropieją.
Kochana brawo za spadeczek oczywiście, oby tak dalej, bardzo dobrze Ci idzie
Udanego weekendu![]()
Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
Mój domek
Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot
Bardzo się ciesze, że lepiej się czujesz... dzień bedzie udany.. ja na razie leniu****e... a o 18 bede miała rodziców na grillu wiec bede latac![]()
9 lat temu udało się schudnąć z 105 do 68 kg. Teraz walczę na nowo, 2018 r największa waga 90 kg
15 kg do pogonienia w diabły, czyli nowy start, nowy dom, nowa Ja
LAtaj byle nie za wysoko
My już wróciliśmy i obiad zjadłam zamiast o 14-ej to o 17-ej.No trudno-raz nie zawsze.
Pokłóciłam się z M i teściową i generalnie mam już dosyć.
Mam gorączkę i gardło znowu boli i do tego jeszcze to....
Ból gardła prawie mi już przeszedł, natomiast mam podwyższoną temp. 37,2 i generalnie nie za fajnie się czuję.
Na pokazie straży pożarnej było fajnie. Dzieciaczki gasiły wodą " pożar" przyleciał helikopter medyczny i nurkowie ratowali ludzi z wody- generalnie było jeszcze więcej fajnych atrakcji
ja przyjechałam bardzo słaba. pomimo to poszłam z dzieciaczkami na 2 godzinny spacer.wróciliśmy niespełna godzinę temu.
Ja idę się położyć.dzisiaj bardzo mało zjadłam z powodu złego samopoczuciagłodna nie jestem raczej mnie trochę żołądek szarpie.
Generalnie kupiłam ten makaron z mąki konjak.
Jutro wypróbuję
makaron konjak.jpg
Ostatnio edytowane przez Karinabe ; 27-08-2016 o 19:57
Karinka na gardło mi zawsze pomagają te tabletki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Nie jakiś tam cholineks czy neo-angin tylko właśnie to bardzo polecam ostatnio koledze dałam 2 tabletki i mi po nich przeszło
A z octaniseptem to tez nie wiedziałam że to do gardła się nadajena pewno nic przyjemnego
Jeszcze czytałam że siemię lniane dobre na gardło jest trzeba wodą gorącą zalać i później chyba wypići od razu dodasz sobie błonnika trochę
do diety
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Spadku ci winszuję oczywiście)
Ostatnio edytowane przez Meta86 ; 27-08-2016 o 20:09
Dzień dobry
Myślę ,że z tabletkami byłby problem u nas w aptece, a zanim mamusia wysłałaby mi z Polski to ból gardła mi całkowicie przejdzie.
Generalnie octenisept się spisał.Jestem osłabiona i mam kaszel.temp ciągle ok 37.
Wstawiłam już rosół- któego i tak sama nie zjem- jem tylko warzywa z rosołu i kuraka.
Witaminę C 1000mg już wzięłam także mam nadzieję, że to co mnie trzyma to szybko puści.
Co do siemienia lnianego to codziennie piję jak wstaję i zawsze z letnią wodą
Miłej niedzieli życzę.
Dzisiaj odnotowałam kolejny spadek , ale będę notować raz w tygodniu- to pewnie dlatego że mało zjadłam wczoraj![]()
Karinko przykro mi z powodu kłótni ale. po Cieszę Cię ja ze swoim tez od wczoraj nie gadam hehehe...
U nas dzisiaj Dożynki chce iść z małym aby zobaczył korowód...ale to dopiero o 15 przed mszą św.
Lecz się kochana mleczko z miodem i czosnkiem i do wyrka aby sie wygrzac.