Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Odchudzanie czas zacząć

dianczi Guest

Smile Odchudzanie czas zacząć

Witam wszystkich

Jestem nowa i pewnie jak wielu z was załozyłam tutaj konto by dzielić sie swoimi wzlotami i upadkami podczas odchudzania. Narazie czeka mnie długa droga bo dopiero co 3 dni temu zaczęłam,zresztą nie pierwszy raz.Kiedyś byłam bardzo szczupła osobą ważyłam ok 50 kg.
    Niestety w ciągu czterech lat przytyłam ponad 20 kg...smutne ale prawdziwe. Nie raz sie odchudzałam jednak z marnym skutkiem gdyz wszystkie zgubione kg powracały z nawiązką ;/

Teraz powiedziałam sobie NIE! Koniec z obżeraniem sie (szczególnie nocami),koniec z piwkiem słodyczami fast foodami itp.Musze schudnąć i koniec!
    Od października zaczynam studia i chciałabym zrobić od poczatku jak najlepsze wrazenie...wiadomo szczupłym osobom łatwiej to przychodzi
    Obecnie jestem na kopenhaskiej...jest ciezko ale kto powiedział ze ma byc łatwo.Zostało mi jeszcze 10 dni tej dietki.Kiedyś ja stosowałam i schudłam ok 6 kg w 2tyg i nast 2 w tydzien
    Póżniej niestety z własnej głupoty wróciłam do dawnych nawyków i przybyło mi 10 kg
    Teraz napewo na niej nie skoncze.Zamierzam stosowac po niej diete 1000 kcal. i dodac troche ruchu gdyz narazie z tym cienko. a slyszalam o tej dietce wiele dobrego

No nic mam nadzieje ze mi sie uda.

Smieszka1990 Guest

Domyślnie

Na pewno sie uda. Ja tez zaczynam od nowa. Powodzenia

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

Domyślnie

Witaj ja też jestem nowa.Stosowałam tą diete co prawda schudłam 5kg ale po nie zaczęłam jeść normalnie i przytyłam na nowo.A teraz stosuje dietę 1200kal.Nie jem słodyczy nie jem tłusto owoce warzywa i ruch 30minut na rowerku treningowym i po obiedzie idę na 30minutowy szybki spacer z moim psem.I rezultaty są bo od 10czerwsca 9,5kg.mniej.Więc trzymam kciuki za ciebie i pozdrawiam

dianczi Guest

Domyślnie

No ja własnie też tak zawsze po kopenhaskiej robilam...dlatego teraz chce kontynuować dietkowanie.Wczesniej nie mialam określonego celu co do wagi.Chcialam tylko schudnac A teraz chce ważyć 53 kg i KONIEC

Wam też życzę powodzenia

dianczi Guest

Domyślnie

Witam po kilkudniowej przerwie
    Dziś mija juz 8 dzień kopenhaskiej...i ku mojemu zdziwieniu w 5 dni (bo ważyłam sie w piątek) schudłam ok 4 kg ))) Musze sobie bateryjke do wagi kupić bo chcialam sie zważyć jutro na czczzo żeby wynik był bardziej dokładny.
    Jak narazie czuje sie dobrze...nie mam już mroczków przed oczami i nie kreci mi sie w głowie ani nie odczuwam silnego ssania w żołądku jak w poprzednim tygodniu tej diety.Teraz na weekend byłam u chłopaka i przetrwałam te moje skromne posilki kiedy on wcinal smaczne obiadki nawet raz mu jajecznice zrobiłam :P
    Eh jeszcze tylko 6 dni tej meczarni a potem zaczynam jesc normalne jedzenie w granicach 1000kcal dziennie

Awatar ostojadusz
    ostojadusz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsk Podlaski

Domyślnie

Witam. Widzę, że mamy podobną wagę wyjściową i cel.
    Nigdy nie byłam na kopenhaskiej, byłam za to na żelaznej, bardzo podobnej do niej i muszę stwierdzić, że nie jest to zbyt dobra dieta. Oczywiście szybko się chudnie (bo jakżeby inaczej, jeśli dostarczana liczba kalorii dziennie wynosi jakieś około 800), ale efekt jo-jo jest bardzo szybki. Zrzucone kilogramy powracają z łatwością. Dlatego też najlepiej później systematycznie zwiększać dawkę kalorii - to skuteczny sposób zapobiegania efektowi jo-jo.
    Będę tutaj zaglądać .
    Trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia.

dianczi Guest

Domyślnie

No fakt co do tego to muszę się zgodzić..bo juz trzeci raz na tej kopenhaskiej jestem i za kazdym razem po jej skonczeniu tyłam... ALe była to jedynie moja wina gdyz powracałam do starych nawykow tkj fast food piwo every night :P A teraz mam zamiar dotrwac do tych 55 kg.
    Wybrałam tą dietke z 3 powodów .Po pierwsze sprawia że je sie mniej i przyzwyczaja żoładek do regularnego jedzenia. Po 2.odzwyczaja od jedzenia wielu niezdrowych produktów.I po 3 po 2 tygodniach widac duze efekty.Niestety nie jest to dieta cud I jak sie potem mysli ze juz sie nie przytyje to tak jest ze kg wracaja z zawrotną predkościa MAm nadzieje że tym razem głupota nie wygra .

Również trzymam kciuki i życze wytrwałości

dianczi Guest

Domyślnie

Dziś mija już 9 dzien dietki....zleciało szybko i tylko odliczam czas do niedzieli i dnia prawdy...okaże sie ile schudłam podczas tej meczarni.Jak narazie to niby czuje mniejszy brzuszek ,tylko po ubraniach cos nie bardzo to widac...nadal jakie byly takie sa..czyli akurat.Wiec powstrzymam sie jeszcze z przymierzaniem spodni z maja :P
    Wogule jakiś dziwny ten dzisiejszy dzien...wszystkiego sie odechciewa..pogoda beznadziejna..ale nawet glodu nie odczuwam
    No nic poczekam przetrwam i sie przekonam czy było warto zaczynac od kopenhaskiej.

antares611 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie

witaj dianczi!
    ja też moje odchudzanie zaczęłam od kopenhaskiej ale ja schudłam na niej raptem 4kg ale nie poddaję się i walczę dalej
    będę wpadać, wspierać i motywować

dianczi Guest

Domyślnie

HEj.
    Ja jak narazie to schudlam w tydzien te 4 kg i licze na troszke wiecej tak jeszcze z 2 kg by stykneło na dobry poczatek...kiedys schudlam na niej 8 ale podobno za kolejnym razem coraz mniej sie chudnie..narazie nie chce o tym myslec poczekam do niedzieli

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni