Hej iness12!
Dobrze, że zapisałaś się na forum, tu na pewno dasz radę
Napisz coś więcej o sobie, wagę, wzrost i cel już podałaś (no i masz już fajny suwaczek), ale napisz ile masz lat, czy na coś chorujesz (tarczyca, cukrzyca), jak zamierzasz się odchudzać
Będę zaglądać do Ciebie, wspierać i motywować, na pewno Ci się uda!
Nie wiem, jak Tobie, ale mnie ławiej jest podzielić duży cel na małe, to daje fajną motywację- na przykład do końca lutego chcę schudnąć 5 kilogramów
Łatwiej myśleć o 5 niż o 40, prawda?
Trzymaj się cieplutko i napisz, co u Ciebie! Poradzisz sobie, tutaj naprawdę wszystko jest możliwe!
witaj Oposek25 mam 30 lat i masz racje najlepiej schudnac malymi kroczkami i tak wlasnie robie a ta waga 70 kg to moj cel wymarzony , nie choruje na nic , zaczelam jesc mniej i cwiczyc 30 min dziennie teraz najbardziej potrzebuje wsparcia za co z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Witaj! cel mamy ten sam, powodzenia będę zaglądać jak efekty!![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!
Witaj Iness...ja rónież gotowa do wspierania Twojego odchudzania.
Małe kroczki to rzeczywiście najlepsze wyjście bo nie przytłaczają a każdy osiągniety sukces czujemy bardziej.
Proponuję żebyś pisała tutaj codziennie swój jadłospis, aktywność fizyczna i ogolnie...stan swojego samopoczucie co byśmy miały pole do popisu w pomaganiu
Zyczę duzo silnej woli i samozaparcia w dochodzeniu do celu...bede zagladac!
Pozdrawiam
Witam!
Dokładnie tak, jak dziewczyny piszą.
Poza tym polecam suwaczek - to naprawdę niezła satysfakcja, kiedy przesuwasz go w prawo!![]()
Tak, tak- Alva ma racjęNajfajniejsza chwila odchudzania to przesuwanie suwaczka, szczególnie, jak jeszcze nie widać efektów w lustrze i po ubraniach.
Widzisz ile znalazło się osób, które chcą Cię wspierać? Nic tylko się odchudzać
Trzymam kciuki i czekamy na relację co tam u Ciebie słychać, a w wolnej chwoli, jeśli tylko masz ochotę, zapraszam na swój wątek
Śpij spokojnie!
witaj ,ja także będę Cie wspierać, Zobaczysz jak zauważysz spadek wagi to skrzydła Ci urosnął.
Witaj, i ja także będę ci kibicować. Z tym suwaczkiem to fajna sprawa, wiecie jak się cieszyłam kiedy dzisiaj po raz pierwszy swój przesunęłam.
Zapraszam do mnie![]()