no że niby jak to nie kosztuje??? do teraz brzuch czuję po wczorajszym
no że niby jak to nie kosztuje??? do teraz brzuch czuję po wczorajszym
Ostatnio edytowane przez bes_xyfki ; 05-12-2008 o 16:00
STARY WĄTEK | NOWY WĄTEK --> PODSUMOWANIE ROKU 2008
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
No w sensie 'piniędzy'
właśnie zrobiłam jedną serię Dziada i szyja daje mi tak popalić, że nie ma sensu - a starałam się napinać brzuch i rozluźniać szyję, ale niestety bez podtrzymania rękami nie jestem w stanie tego idealnie zrobić
no nic. może kiedyś.
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
mnie tez przy dziadzie ZAWSZE boli szyja przez pierwsze dni
potem miesnie brzucha mi sie wzmacniaja i lepiej to wszystko wychodzi
ale przez pierwsze dni zawsze ciagne szyja mimo ze sie staram bardzo tego nie robic
"W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda
21 kg za mna - 21 kg przede mna - Strona 1484 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
ja miałam plan przetrwać ten ból szyi, ale był zbyt silny jednak. a że w lipcu wyszło, że coś tam w odcinku szyjnym się zaczynają robić zmiany zwyrodnieniowe - to nie będę ryzykować.
Besiak Ty tej szyi nie męcz Bejb bo Ci kark na starość spokoju nie da
a własnie, Martuś , może Ty wiesz
czy staw rzekomy w dolnym odcinku kręgosłupa to coś groźnego ?
bo moja lekarka powiedziała że ona jest w szoku, że jestem pierwszym przypadkiem jaki spotkała że to coś się zrobiło między kręgami
bo staw rzekomy kości długich czesto się robi po złamaniach, i to jest spotykane -ale że w kregosłupie to coś nowego-podobno
Besiu buziak !
staw rzekomy? nigdy o czymś takim nie słyszałam, ale brzmi niefajnie :/ może faktycznie Majka coś będzie wiedziała na ten temat.
mnie właśnie olśniło, że nie kupiłam sobie tabsów, a dziś już je muszę mieć no i zamiast wylegiwania się w łóżeczku - zbieram się właśnie do wyjścia
nic to.
trzymajcie się Dziouszki
ubierz ciepło bo zimno jest
przynajmniej MUU
O stawach rzekomych slyszalam i owszem
ale tylko po niezagojeniu sie zlamania...
leczy to sie glownie operacyjnie lub rechabilitacja specjalnie montowanym aparatem
NAtomiast w kregoslupie to chyba musi byc wada wrodzona
boli cie to?
zapisali cie na jakies zabiegi albo na rechabilitacje??
"W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda
21 kg za mna - 21 kg przede mna - Strona 1484 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Bes nie słuchaj cieplutko jest , zgrzejesz się