Bes, goń mnie goń. Zdrowa rywalizacja nie jest zła.
Ale jutro zmienie suwaczek więc musisz przyspieszyć - tak łatwo nie dam sie dogonić![]()
Bes, goń mnie goń. Zdrowa rywalizacja nie jest zła.
Ale jutro zmienie suwaczek więc musisz przyspieszyć - tak łatwo nie dam sie dogonić![]()
witaj bes i te 0,7 kgt szybko spadnie :-)
Forum hmmm mysle to co wszyscy .
Popieram Kube z tym rózem mogliby dac jakies skórki lub zmienic na bardziej neutralny kolor .
Mam malo czasu i stad moje zaniedbania na forum .
smutno miznowu
nawet ochota na pisanie na forum mi przeszła...
idę popłakam, to może mi przejdzie...
STARY WĄTEK | NOWY WĄTEK --> PODSUMOWANIE ROKU 2008
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Bes, no cos Ty - co to za smuteczki?
Przegoń je precz i żartuj tu sobie z nami
Właśnie z Kasią dostałyśmy głupawkizresztą poszukaj na wateczkach a nie
chcesz...
Buziaki
No właśnie Myszko, co to za smutki?
Nie mówię, że masz od razu do góry z radości skakać, ale jakiś miły mały uśmiech dla nas, cio???
Asia !!! wracaj !!!
![]()
odrazu ...płakac...???... to właśnie trzeba się wyżyc na forum!!!! buziaczki i miło tu u Ciebie na wątku!!!!!
p.s. co do tych ukąszeń po komarach ...to też mi się robią takie wielkie bańki i swędzi jak cholerra![]()
Dobranoc Bes_ ....
Moje MŻ nawet dzisiaj jakotako ;-) Nawet spacero-marsz 6-7km zaliczony (jak na mnie to już coś)![]()
Besus mam nadzeije ze dzis juz lepiej
buziak dla ciebie
i co ty masz na tym zdjatku swoim malusim
psia?=
"W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda
21 kg za mna - 21 kg przede mna - Strona 1484 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
A Ty gdzie ? :>
Wracaj i to natychmiast !!!
Teraz odrobina 'prywaty':
Jako, że się u Ciebie chwilowo zadomowiłam to oświadczam iż z dniem dzisiejszym moja waga wynosi 73kg... do końca sierpnia chciałabym ważyć 70, ale jak będzie 71 to nie pogardzębo to może MŻ to takie pewnie w okolicach 1500kcal +/-100
Waga wagą a liczą się tak naprawdę centymetry a z tymi jest tak:
biodra: 107
talia: 78
ramie: 33
udo: 64
Ma być mnie i już ! zwłaszcza, że już kiedyś się miało te 99cm 'w biedrach' ....ehhh..
Powodzenia Asia dzisiaj i uśmiechu
G.