Strona 2 z 283 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 2825

Wątek: Do odchudzania gotowa...START!!!!!

elya26 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie Odp: Do odchudzania gotowa...START!!!!!

Witam serdecznie Pod wieloma względami jesteśmy bardzo do siebie podobne Jestem w tym samym wieku, podobnego wzrostu, ja również jestem mężatką i kocham gotować Słodycze do niedawna były również moją największą życiową namiętnością, hi, hi, ale myslę, ża mam to juz za sobą. Od miesiaca stosuję dietę 1000-1200 kcal i chudnę sobie spokojniutko, ale sukcesywnie Jakis czas zajęło mi zmobilizowanie się do ćwiczeń, ale teraz już jest o niebo lepiej, nawet robię szóstkę Weidera i kupiłam sobie orbitrek Cały szkopuł w tym, żeby walczyć ze swoją słabą wolą, swoim lenistwem. Ja osobiscie czuję, żę zyskałam kontrolę nad sobą i tym co jem. Jedzenie przestało być najważniejszą rzeczą w moim życiu. Tobie również życzę wszystkiego najlepszego w walce z kilogramami i trzymam kciuki, żeby Ci się udało

MMRose Guest

Witaj Misia jak minął czwartek??
    Ja prowadzę zeszyt w którym zapisuję wszystko co zjadłam, wagę produktów i kalorię, dodatkowo piszę menu u siebie na wątku co zresztą widziałaś )
    szczerze mówiąc te 16kg wydaje mi się na razie jedynie tylko takim malutkim sukcesem w porównaniu do tego jaki sukces i rozpierająca mnie duma czeka na końcu mojej dietetycznej drogi )

Czekam na newsy

buziaki :*

Awatar Misia153
    Misia153 jest nieaktywny Znany na forum

Witam Was dziewczyny!!!!

Kolejny dzień prawie za mną i o dziwo doskonale daje sobie radę - odmówiłam sobie dzisiaj czekolady -choć wyglądała tak kusząco gdy zostałam poczęstowana przez koleżankę:-))moje menu było dzisiaj skromne bo miałam mało czasu na jedzenie ale za to dużo wody wypiłam:-)))najgorszy będzie weekend bo czekają mnie dwie imprezy - chyba potrzebuję anioła stróża...:-))
    MMRose - dobry pomysł z tym zeszytem -zaraz zapisze co zjadłam i poszukam ile to miało kalorii - używacie katalogu z diety.pl ??czy macie jakiś inny sposób????
    Zazdroszczę Ci ogromnie tych 16 kg - możesz być z siebie bardzo dumna!!!!
    muszę zajrzeć na twój wątek -bo twoje menu mi sie bardzo podoba i pozwolę chyba sobie co nieco powielić

elya26 - gdy piszesz o sobie mam wrażenie że opisujesz moją osobę - moje lenistwo to mój największy problem - nie mogę zacząć ćwiczyć i nie mam jeszcze kontroli nad tym co jem:-(właśnie szukam jakiegoś stepera bądź innego urządzenia do ćwiczeń mam ławeczkę do ćwiczenia brzuszków ale tak przeraża mnie fakt że po ćwiczeniach bede miała zakwasy że nawet na nią nie patrzę - potrzebuje chyba osobistego trenera:-)))))polecasz orbitrek???

Awatar Misia153

Thumbs down Odp: Do odchudzania gotowa...START!!!!!

Wykorzystałam na początek do ćwiczeń moje hula hop - jestem strasznie ospała - bo paru minut prób hulania czuję się jakbym tonę przeniosła do tego 20 brzuszków i okazało się że mam mięśnie brzucha po prostu coś okropnego......bez ćwiczeń chyba nie ma niestety szans na sukces - muszę się starać małymi krokami - gdzie ta kondycja i figura z przed 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

Awatar dziudzia1983
    dziudzia1983 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    małopolska
    Wpisy na blogu
    5

U mnie też takie początki! zakwasy były przy zwykłych przysiadach nawet! Wszystko trzeba nadrobić!
    Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
    Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!

Awatar Misia153

dziudzia1983 dzięki za słowa otuchy rzeczywiście mamy podobną wagę i wiek może to głupio zabrzmi ale fajnie jest jak jest ktoś taki jak ja - mający podobny problem - wspólnie damy radę!!!! tylko ze ty już widzę trzy kilo do przodu jesteś - a ja na razie zero dzień ważenia w poniedziałek - trzymajcie kciuki w weekend bo boję się że nie dam rady

Dobrej nocki!!!!!!

elya26 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski

Czesć Misia Uwierz mi, że lenistwo da się pokonać, nie jest to oczywiście proste, ale możliwe Ja się z dobry tydzień zbierałam, żeby wreszcie ruszyć doopę, ale dziewczyny mnie zmobilizowały. A orbitreka polecam całym sercem,bo to naprawdę przyjemne ćwiczenia i można jednocześnie oglądać TV lub posłuchać muzyczki, więc czas szybciej leci No zakwasy są przez pierwszy okres, ale pózniej to mija. Początki są zawsze najtrudniejsze. Potem zyskujesz lepszą kondycję, więc tak bardzo się nie męczysz. Wydaje mi się, że odchudzanie bez ćwiczeń to nieporozumienie. Ciało wtedy wiotczeje Więc bardzo dobrze, że cokolwiek dzisiaj poćwiczyłaś. Oby tylko nie był to jednorazowy zryw. A co do imprezy to po prostu musisz się pilnować i z jedzeniem i z piciem. Sama bądz dla siebie Aniołem StróżemPamietaj, że alkohol ma duuuużo kalorii. Ja będę kciuki trzymała napewno i w poniedziałek czekam na optymistyczny meldunek

MMRose Guest

Misia ja obecnie mam w większości w głowie tabele kaloryczne
    ale korzystałam z kalkulatorów na ******i. Powiem Ci szczerze, że ja jak wczoraj zabrałam się za hula hop to przez te 10 min miałam same kropelki potu na czole, więc nie jesteś sama, tyle, że z brzuszkami już lepiej mi idzie, bo przez jakiś czas regularnie robiłam. Ćwiczenia potrafią być przyjemne, byle nie wykonywać ich za "karę".

buziaki i kciuki trzymam :*

Awatar Misia153

Co to był za dzień......do 16-tej byłam na zakupach - rano niestety nie zjadłam śniadania bo jakoś nie byłam głodna...a potem szybkie danie w restauracji i to niestety był mój jedyny posiłek - miałam takie wyrzuty sumienia ze do teraz nic nie zjadłam - zresztą nawet głodna nie jestem - chyba za bardzo napatrzyłam się na te pyszności i słodkości które przygotowywałam na jutrzejszą imprezkę - nie wiem jak ja to jutro przeżyję...Trzymajcie za mnie kciuki!!!

Awatar iwona150
    iwona150 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm
    Wpisy na blogu
    1

Musisz jeść więcej niż jeden posiłek.Sama mam czasami problem ,bo albo mi się nie chce,albo brak czasu,ale skoro mam czas na fajeczke to na amu też musze.

Strona 2 z 283 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni