Witam!!!! Jestem Misia - od paru lat sukcesywnie przybieram na wadze i co jakiś czas próbuje schudnąć ze zmiennym skutkiem - ponieważ zawsze dopada mnie efekt jo-jo.Trafiłam niedawno na to forum i tak się zmotywowałam do ponownej próby że wierzę ze w końcu mi się uda:-)
Parę słów o sobie -mam 26 lat 176 cm wzrostu i 30 kg nadwagi jestem mężatką, uwielbiam gotować i eksperymentować w kuchni - pracuję - niestety jest to praca siedząca. Moja największą zmorą są słodycze - po prostu je uwielbiam - i baaardzo trudno jest mi się im oprzeć:-((podjadam także często wieczorami a potem do łóżeczka.
Od jakiegoś czasu zaczyna docierać do mnie jak naprawdę wyglądam - wcześniej nie chciałam tego widzieć i nie docierało do mnie jaką sobie robię krzywdę - jest mi źle w moim ciele i muszę to zmienić! Powiedziałam dosyć!!!muszę wziąć się za siebie i odzyskać radość życia - i muszę to w końcu zrobić dla siebie!!!!
Od trzech dni jestem na diecie!!!Staram układać sobie menu około 1200 kcal bo nigdy nie potrafię wytrwać w tych ułożoznych dietach- na razie jest ok - czuję się już lżejsza duchem:-)))
Musze zabrać się za ćwiczenia a do tego jest mi najgorzej się zmobilizować...