hej dziewczyny
slyszalam o tez diecie i podobno jest bardzo efektywna! bylyscie na takiej diecie?? jak ona dokladnie wyglada, nie mam pojecia jak sie za nia zabrac..napiszcie, dzieki dziewczynki![]()
hej dziewczyny
slyszalam o tez diecie i podobno jest bardzo efektywna! bylyscie na takiej diecie?? jak ona dokladnie wyglada, nie mam pojecia jak sie za nia zabrac..napiszcie, dzieki dziewczynki![]()
napiszcie, to dla mnie bardzo wazne... jestem na skraju deprechy![]()
http://www.dieta.pl/xxl-20-kg-i-wiec...re-dukana.html
Zajrzyj tam. Bardzo dużo dziewczyn na forum jest na tej diecie. I maja rózne opinie.
Pozdrawiam.
Ja dowiedziałam się o diecie proteinowej od kumpeli. Na początku w nią nie wierzyłam... jak można w ciągu kilku dni zrzucić np. 5kg? Ale ona po prostu chudnie w oczach i postanowiłam spróbować. Wczoraj zaczęłam i waga spadła o 1kg! To bardzo motywujące więc polecam! Warto zajrzeć na stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Powodzenia i trzymajcie kciuki![]()
Hej whoopiebylam na tej diecie juz kiedys i teraz zaczynam znowu.jest ok i daje efekty.no i nigdy nie jestes glodna bo jesz kiedy masz na to ochote tyle ze tylko dozwolone produkty.ale wybor jest duzy i mozesz je przyrzadzac na rozne sposoby
))zaczynaj bez wachania.powodzenia
Cześć Wszystkim.
Moja historia z dietą dukana zaczęła się pod koniec stycznia. Waga zaczęła spadać, byłam przeszczęśliwa. z 91 kilo zeszłam do 70. i koniec, waga ani drgnie. Chciałabym schudnąć jeszcze 10, może 5 ale już nie wiem jak. 2 MIESIĄCE postoju... co mam robić?.. zaczęłam ćwiczyć.. do tego wszystkiego zanikł mi okreees! pomocy!
ale aż 2 miesiące?..........
do lekarza wybiorę się w najbliższym czasie