oj tam takie jojo ta jak by nic trzeba o nim zapomnieć i walczyć dalej, napewno szybciutko nie bedzio o nim śladu
pozdrawiam
oj tam takie jojo ta jak by nic trzeba o nim zapomnieć i walczyć dalej, napewno szybciutko nie bedzio o nim śladu
pozdrawiam
Elluś wracaj tu do nas wracaj, brakuje mi Ciebie![]()
Zaczynam od nowa, do wyrzucenia 8 zbednych kilosow
A ku ku! Tu jestem :-) Stokrota zmienia się w stokrotkę - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Elus bierzesz sie za ładną dietkę i te 10 kg joja szybko zleci![]()
patrze na wyniki i podziwiam .. mam nadzieje ze jojo nie dopadlo i ze nie ma cie z innych powodow niz kilogramy ...
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Wszystkiego najlepszego w nowym roku
.................................................. ......
Wyśledziłam, że byłaś w styczniu na forum...
Dlaczego nic nie napisałaś u siebie?
Daj jakiś znak, Ellu!
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Elusiu czy jeszce tu zagladasz ? Wróciłam na forum i cieszę się ,że dziewczyny tak miło mnie przyjeły i wybaczyły,że zniknęłam. Każda z nas ma problem z powrotem ( w szczegolniości jeżeli zaprzepaściła to co juz osiągneła - patrz ja ). Może skusisz się aby skrobnąć parę słów. Pozdrawiam gorąco!