Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!!!
Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by zajączek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!!!
Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć Ci naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły Ci duszę radością
Czegóż jeszcze Ci życzę?
Zdrowia i dostatku!
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych i wielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
WESOŁEGO ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!! [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam moja kochana![]()
Jamelka, Malenstwo , Lili, Tulipia, Misia, Bajeczna, Marika, Blackpuma, Alviess, Milusia, Tluska i Kikkertje - czyli wszystkie moje wspomagacze- dziekuje Wam serdecznie za odwiedzinki, za zyczenia i za doping!
Tulipio, skyr to cos pomiedzy serkiem bialym, albo serkiem homo a jogurtem, tylko ze niskotluszczowe, i niskoweglowodanowe. Pyszne
Z wazeniem macie wszystkie racje - nie za czesto, bez przesady.. u mnie wielki dzien wazenia jutro rano. Raport bedzie na bank.
Co do dietki to miewa sie swietnie. Idzie bardzo dobrze, jajka, jajeczniczki , skyrek, rebka pieczona z folii, kurczaczek z grilla, kiszony ogoreczek..
jest git narazie. Wczoraj mialam lekkie poczucie poszkodowania i krzywdy, ze na diecie, ze mi nic nie wooolnooo, ze mam dosyc wszystkieeegooo, i bla blaa blaa. Moj kochany mnie zmotywowal i rozsmieszyl i podal ze slowem "przynioslem slodycze" pokrojonego w plasterki kiszonegokochana bestia. Potem sie przekomarzalam, czy aby nie moge zjesc wielkiego czekoladowego jaja, ktore tu czycha na ludzi w kuchni, bo w koncu dukan mowi jajka (a nie mowi ze nie czekoladowe
).. Przeszlo mi.
Zrobilam Dukanowe lody (zoltka+slodzik+skyr vaniliowy+ ubita piana z bialek). PYYYYCHAAAA! zalaczam obrazek ! (foremki z Ikei - super sprawa)
no wiec narzeczony zarzadzil, ze sa pszepyszne i innych juz nie kupujemy, on tez bedzie jadl takie..
A poki co swieta minely nam leniwie i szczesliwie, u mnie calkiem dietowo. Sniadanko(mhmm, sniadanko o godz 13) > jajeczka, serek wiejski, chudziutka szyneczka i kiszony.A dla Niego jeszcze chlebek, pomidorki i salatka z surimi (ja nie moge przelknac surimi, a szkoda z Dukanowego punktu widzenia.) No i na deser LoDy
a oto dowody rzeczowe:
potem pol dnia na skypie z Rodzinka w PL.
A jutro praca.. ehh...
mam nadzieje ze za duzo nie nagrzeszylyscie, jutro poczytam sprawozdania![]()
Bride to gratuluje udanego światecznego dietkowanai...fajnie że narzeczony wspiera i nawet chce jeść Dukanowe lodyi ani się waż jeść tych czekoladowych jaj
![]()
Moje gratulacje Bride
no i ze Facet Twoj Cie tak wspierabuziaka w czolko mu za to przekaz
lody wygladaja rewelacyjnie (juz planuje wycieczke rowerowa do ikei, co by foremki zakupic), stol nakryty jeszcze lepiej a najwazniejsze, ze pokusom nie uleglas
milego dzionka w pracy! buziory :*
TA DAAAAAAAA......
2.1kg w pierwszy tydzien na Dukanie. No nie jest spektakularnie, ale zrzucam to na garb @ i zastoju toaletowego.
Faza uderzeniowa konczy sie w srode i w srode nastepne wazenie. Mam nadzieje ujrzec 8 z przodu.. Da sie?da sie da sie dasie dasie dasieeee???
![]()
Gratuluję!!!!
No Kochana u Ciebie to wręcz cuuudna dietka. Ja niestety tak nie potrafię w święta, nagrzeszyłam troszkę
Miłego dnia!![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czyzby to prawda? lopezowa moze to i ja moge..![]()