:d :d :d :d :d :d
:d :d :d :d :d :d
Ostatnio edytowane przez FatBride ; 30-11-2009 o 18:42
KOCHANE DZIEWCZYNY!
Tak Wam serdecznie dziekuje, za na mnie czekacie, i ze trzymacie kciuki i ze o mnie nie zapomnialyscie!
Ja o Was tez nie zapomnialam, ale uwierzcie mi- i poraz pierwszy w zyciu jest to najprawdziwsza prawda- NIE MAM CZASU. Na nic! Wszystko juz prawie gotowe, prawie ..
Jeszcze co chwila cos mi sie przypomina..
Chodze do kosmetyczki, zeby miec cere jak dupcia niemowlaka, odiwedzilam kilka razy solarium (ktorego nie znosze) i lekko sie opalilam, w czwartek ide na probny makijaz i fryzure..
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Moja suknia jest piekniejsza niz jej wszystkie zdjecia w internecie, jest CUDOWNA! Wygladam w niej nieskromnie mowiac SLICZNIE
W sobote we Wroclawiu byl moj wieczor panienski. Moja kochana siostra zorganizowala kilka zabaw (generalnie ubaw ze mnie, wlacznie z proszeniem facetow o numery telefonow i rozbieraniem sie z meskiej koszuli i krawata w rytm muzyki na scenie..). BYLO FANTASTYCZNIE, zakolowalysmy do domu o 5:30 nad ranem
Dieta idzie mi w miare dobrze, ale nie robie scislej wogole. A nawet odwiedzilam juz dwa razy mac Donalda..
Wagunia moja (zwroccie uwage na pieszczotliwa forme)zrobila mi prezent slubny i pokazala juz 75.4kg, czyli moje kochane wspolodchudzaczki- do slubu maszeruje BEZ NADWAGI
![]()
A po slubie obiecuje wkleic moje zdjecia SPRZED odkrycia Forum , Was i Pierra, oraz Slubneczyli PO
buziaczki moje drogie, zajrze do Was wkrotce, a poki co trzymajcie kciuki za SOBOTE![]()
mozecie mnie podgladac o 16[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Warjocie Ty moj ukochany!!!
przebieram nogami, mam reisefieber i w ogole juz siem nie mogiem doczekac!
i ja tam nie bede podgladacja bede sledzic na zywca kazda minute
![]()
sciskam mocno! :* i gratuluje wagi prawidlowej!!![]()
Gratulacje prawidłowej wagi!No i trzymam kciuki za sobotę!
I czekam na zdjęcia z niecierpliwością!!!![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!
Cieszę się , ze wszystko wporzadku
Pozdrawiam.
A Bride!!! jesteś w końcu![]()
No i wiedziałam, że pewnie dietkujesz pięknie do tego slubu, żeby iść bez nadwagi!!! no i gratuluję takiej pięknej wagi
Bedziesz pewnie piękną Panną Młodąja już zdjęć się doczekać nie mogę, bo Kikki mówila też że ślicznie wyglądasz w sukience
Super, że wieczór panieński się udała teraz jeszcze dzisiaj chyba spotkanie z Kikki, nie?? Bawcie się dobrze laseczki:*
Hej Sloneczko... Pamietaj, ze pamietam o Tobie :*
Nigdy się nie poddam... Upadam, ale zawsze wstaję... W końcu jestem wojownikiem!!!
tu jestem: Huston, mamy problem... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
[/url]
Bride Kochana!!!
W dniu Twojego Ślubu,
życzę Wam:
miłości gorącej jak słońce,
szlachetnej jak złoto,
czystej jak łza i słodkiej jak miód
oraz spełnienia Waszych
wspólnych marzeń i planów!!!
Dorotko wszystkiego najwspanialszego dla Was obojga na tej nowej drodze życia![]()
Wpadam zostawić niedzielne pozdrowionka!![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!