Strona 1 z 75 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 744

Wątek: Odchudzajaca Panna Mloda..

Awatar FatBride
    FatBride jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Reykjavík

Talking Odchudzajaca Panna Mloda..

Here comes the Bride..
    Big, Fat and White..

Bardzo bym nie chciala, zeby tak nucono pod nosem na moim slubie w ton weselnego marsza

Przeczytalam duzo watkow dzielnych ludzi tutaj. Zakladam swoja historie i mam nadzieje , ze pomozecie mi wsparciem i poradami (a czasem kopniakiem w szynke) osiagnac moj wymarzony cel.

Po krotce>
    zawsze bylam osoba aktywna i lubie sport. Duzo siatkowki przez czas wszystkich szkol, uwielbiam plywac. Nawet w wakacje nie moge polezec na plazy, wole swirowac.
    Uwielbiam owoce i warzywa. Skad sie tu wzielam wiec?
    Czasem sama pytam siebie jak to sie stalo..

Mam 29 lat i jeszcze 3 lata temu wazylam 65kg przy wzroscie 174cm.
    Dzis.. (poszlam na wage, zeby nie sklamac) ... dokladnie 94.5kg..

Zaczelo sie od tego, ze rzycilam palenie. Nie zaluje, ale i nie zartuje. Palilam dobre 10 lat, a kiedy rzucilam (a zrobilam to ot tak Z DNIA NA DZIEN, wiec wiem ze moja silna wola gdzies drzemie we mnie) zaczelam podjadac. Chipsiki, maltiesers, zawsze cos do dlubania. A poza tym zaczelam zajadac stresy! Dawniej wyszlabym na papierosa, a tak.. chrup chrup. Poza tym zaczelam podjadac z nudow! Dawniej wyszlabym na papierosa, a tak.. chrup chrup.
    i powoli powoli zaczelo sie gromadzic przy tylku..

A teraz coz, nadmiar pracy (siedzacej), szybie jedzenie, kolacje o 21:00 (bo prace koncze o 20), brak czasu na ruch. A dodatkowo jakos brak rozsadku. Czasem kupie mala paczke chipsow i biorac z polki, mysle "ty idiotko, po co?". Potem przy kasie mysle "ty idiotko, po co?", a potem jedzac je mysle "ty idiotko, po co?". A jak skoncze to mysle "ty idiotko, po co?".

W zeszlym roku podjelam sie odchudzania dieta Cambridge i nie powiem efekty byly. 10 kg w kwietniu, potem sie pilnowalam, potem 6kg w lipcu. W sumie zjechalam na 79kg. Ale wrzesien i pazdziernik to byly straszne dla mnie miesiace, stresy i rozne nerwy, i klaplo. A po swietach i urlopie w domu w PL (zapomnialam dosdac ze nie mieszkam w kraju) jak powrocilismy do siebie w styczniu i stanelam na wage..
    Sami widzicie.
    Nie jestem w stanie zjesc kolejnej zupki Cambridge, choc bardzo polecam. Ja duzo schudlam, nie mialam skutkow ubocznych (oprocz pozytywnych: znaczna poprawa cery, wlosow). Ale kazda seria jest trudniejsza i juz nie moge na nie patrzyc, zapach czy co..

Chodze na silownie conajmniej 3x w tygodniu, kondycje mam dobra ( ulubiona moja maszyna to orbitrek, trenuje na kardio , tetno 145 , czas w strefie: 45 minut biegne bez problemu), trener rozpisal mi cwiczenia na plecy (garbate moje), ledzwia (slabe), brzuszysko (opona od traktora), ramiona (na wysmuklenie) i dupe i nogi (wiadomo).
    Basen jest w tym samym kompleksie, po tym wszystkim nie mam juz czasu ani sily, ale czasem pojdziemy w inny dzien na basen tylko. Pisze "dziemy" bo moj narzeczony ukochany to aktywny czlowiek i chodzimy razem, co jest latwe i superrrrr.
    (przeczytalam tu ze po jakichs 3 tygodniach diety mozna jakis spalacz tluszczu dolaczyc. czy to dziala? i jaki?)

Problem z jedzeniem. On sie nie odchudza, a wrecz przeciwnie. To dobrze zbudowany czlowiek, i je jak Kun a ja z nim. Tylko jemu idzie w miesnie a mi w dupsko...

Nie mam tu kolezanki, ktora mialaby podobny cel czy zmartwienie, wiec z tym jestem jakby sama.. Takze Was prosze o to: wspomozcie mnie slowem i porada.

PLANUJE DO PAZDZIERNIKA SCHUDNAC 30KG!!! Pomozcie!!!

- poradzcie wasze sprawdzone sposoby na cellulit (tabletki jakies podobno?)
    - jak nie zrec

no i niech mnie ktos po plecach poklepie..

P.s. dziekuje za cierpliwosc w czytaniu tego elaboratu.. :*

Awatar Misia153
    Misia153 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Odchudzajaca Panna Mloda..

Witam na dietce, życzę dużo sukcesów z nami na pewno łatwiej ci pójdzie, jest się komu wyżalić i przed kim pochwalić małymi nawet sukcesami Życzę dużo wytrwałości i będę wpadać Cię powspierać

Ps.Polecam zrobienie sobie suwaczka

Awatar FatBride
    Mieszka w
    Reykjavík

Talking Odp: Odchudzajaca Panna Mloda..

Dzieki za powitanie Misia153
    suwaczek to dobry pomysl
    Co u mnie: Odchudzajaca Panna Mloda..

JOJO GIGANT:

Awatar Misia153

Widzę że suwaczek już masz no i startujesz prawie z tej samej wagi co ja zaczynałam, masz już dobry początek bo piszesz że kondycję masz niezłą- zazdroszczę bo zanim ja zabrałam się za ćwiczenia to minęło trochę czasu...

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

No więc tak:
    1. cwiczonka już są
    2. kondycja jest
    3. chęci są
    a więc teraz tylko dziewczyno odpowiednia dieta i działasz, a efekty na 100% będą. Ja jestem zwolenniczką diety MŻ, chociaż forum ostatnio opanowała mania na diete Dukana, ale to nie dieta dla każdego, i dla mnie chyba też nie

Co do spalaczy to ja nie mam pojęcia, chociaż moja koleżanka ćwicząc korzystała z ****** line II schudła duzo i sama zastanawiam się czy nie spróbować, ale nie wiem czy jej schudnięcie to skutek cwiczeń czy tego specyfiku.

Co do cellulitu to ja polecam peeling kawowy zrobiony samodzielnie,ćwiczenia i masowanie tego przebrzydłego cellulitu codziennie jakimś balsamikiem choć ja rok temu stosowałam inneov na cellulit, poza tym chodziłam na taką bieżnie z podciśnieniem, gdzie pani przed smarowala jakimś smarowidłem i cellulit stracilam, tyle że z przytyciem powrócil i to nie jak zmora senna...

Awatar martawolak
    martawolak jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łomianki

Witam i trzymam kciuki żeby się udało!!!!!!
    Tu jestem:
    Z wieloryba w Złotą Rybkę się zamienię 25kg do zrzucenia!

Cel I - 79kg - OSIĄGNIĘTY Cel II - 72kg

Awatar Angela24
    Angela24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Luboń

Witam i będe trzymać kciuki aby się udało

Awatar FatBride
    Mieszka w
    Reykjavík

Cytat Zamieszczone przez Misia153 Zobacz posta
    Widzę że suwaczek już masz no i startujesz prawie z tej samej wagi co ja zaczynałam, masz już dobry początek bo piszesz że kondycję masz niezłą- zazdroszczę bo zanim ja zabrałam się za ćwiczenia to minęło trochę czasu...
    Misiu153, rzeczywiscie podobnie startujemy i podobny cel mamy, ale Ty widze zaczelas dopiero miesiac temu a wyniki imponujace! Musze sie wgryzc w Twoja historie i cos podgapic

JOJO GIGANT:

Awatar FatBride
    Mieszka w
    Reykjavík

Wink Odp: Odchudzajaca Panna Mloda..

Angela24 i Martawolak, dzieki dziewczyny za powitanie i dobre slowo tez was bede nawiedzac! :*

Bejeczna Grubasko, dzieki za porady. Pelling z kawy to moj ulubiony! Co za radocha ja dodaje szczypte cynamonu i NiveaOil pod prysznic, a Ty? Dodatkowo kupilam Anty Cellulit z AVONu bo podobno rewelacyjny, chociaz podobno prawda jest taka, ze chodzi o ten codzinny masaz i ze cellulit zniknie nawet gdybysmy do smarowania uzywaly kremu nivea..

Ja dostalam l-karnityny duzo no i tutaj jest modny hudroxycut, ktory wspomaga spalanie dluszcu. Przynajmniej tak mowia na ulotce i reklamie hahaha.. no zobaczymy. Trudno bedzie okreslic skutki co schudlo i zniknelo od czego, bo jak bedzie naraz dieta, ruch , masaze, antycellulit i spalacz tluszczu, to efekt chyba murowany, nie?
    A i tak pewnie sama dieta i cwiczenia dalyby rade..

Dukana ni znam, ale sie zapoznam. Mruga do mnie okiem tez Montignac, ale nie jestem pewna..

Mam tez problem z migrenami, wiec glodowki odpadaja, bo jak mnie dopada to wylaczana jestem z obiegu na dzien-dwa.

Nie wiem jaka tu jest etykieta na tym forum, co gdzies zajrze to dziewczyny sa zzyte i zakolegowane, a ja nowa i nie w temacie. Czy wypada mi sei tak wtracac poprostu???

JOJO GIGANT:

Awatar Misia153

Cytat Zamieszczone przez FatBride Zobacz posta
    Misiu153, rzeczywiscie podobnie startujemy i podobny cel mamy, ale Ty widze zaczelas dopiero miesiac temu a wyniki imponujace! Musze sie wgryzc w Twoja historie i cos podgapic

Heloo, wpadłam sie przywitać i życzyć udanego dietkowego poniedziałku co do dietki to zaczęłam 1 lutego i właśnie sobie uświadomiłam że w srodę już dwa miesiące będzie - w życiu nie wytrzymałam tak długo na diecie.... a jeszcze długa droga przedemną...

Strona 1 z 75 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów