Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Yoyo

Awatar Dorota73
    Dorota73 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Yoyo

Witam wszystkich. Po raz już nie wiem który odchudziłam się w zeszłym roku do 58 kg i jak zwykle po roku ważę znowu 84, mój pomysł na dietę wygląda tak, że jak już nie mogę patrzeć na siebie i w nic się nie mieszczę, przestaję jeść i po trzech miesiącach ważę 30 kg mniej! Ale szczerze mówiąc mam dość efektu jojo, nie mam już sił znowu głodować... Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

antares611 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie

witaj!
    ja zaczęłam się odchudzać z dietą kopenhaską a potem tak po prostu stwierdziłam, że przez jakiś czas będę się odżywiać zdrowo (co nie znaczy że raz na jakiś czas nie zjadłam czegoś słodkiego). Wyeliminowałam fast foody i np prawie nie jem nic smażonego. I i po jakichś dwóch miesiącach to zdrowe jedzonko stało się dla mnie tym normalnym. Więc wiem, że można zmienić (choć część) nawyków żywieniowych
    więc trzymam kciuki za Twoje dietkowanie

Awatar Dorota73
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.

Lisia Guest

Domyślnie

hej

chcesz uniknac jojo???? zamiast krótkotrwałych diet-cud zastosuj długotrwałe zmiany zywieniowo-ruchowe (matko zabrzmialo jak jakas reklama) wystarczy zmienic nawyki do konca zycia a jojo nie bedzie zdrowe wartosciowe pokarmy powinny stanowic 80-90% menu a reszta to szalenstwa

pozdrawiam

Madzia85 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie

Też kiedyś nie jadłam i chudłam a potem wracałam do starych nawyków a waga wskazywała duużo
    antares611 ma rację trzeba zrezygnować z śmieciowego jedzenia i smażonego i dużo ruchu ja tak zaczynam

Awatar Dorota73
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie

Mnie gubi piwo, bo lubię. Ale jak trzeba, to nie piję przez okres glodówki, albo piję i nie jem.

Uprawnienia umieszczania postów