I Kolejny raz na diecieale tym razem bylam mądrzejsza
poszlam do dietetyka . Zwazyla mnie , licznik 115 kg :/ mowila mi ze najbezpieczniej z moja waga to schudnac do 92 kg :/ a mi sie wazy 70 ale no dobra. Jestem dzisiaj drugi dzien na diecie, i dam rade, wogole nie czuje głodu
jestem najedzona, mam diete 1700 kalori bede chudnąć 1 kg tygodniowo
Moge pic herbate, kawe, i cole leght
wiec superowo
Wczoraj co jadlam :
Śniadanie: 7.30
1 duży jogurt naturalny (300ml)+ 2 łyżki musli jogurtowe lub musli fitness, lub 1 torebka musli „fitella” o dowolnym smaku firmy Gellwe
II Śniadanie: 10.00
1 kromka chleba razowego lub wieloziarnistego, posmarować serkiem kanapkowym Hochland o dowolnym smaku, 2 plastry szynki gotowanej, 1 pomidor, plastry zielonego ogórka, herbata
Obiad: 13.00
Pierś kurczaka gotowana lub usmażona w małej ilości oleju rzepakowego i odsączona na osobnym talerzu, 3 łyżki ryżu gotowanego, ¼ gotowanego brokuła, 1 szkl soku grapefruitowego 100%.
Podwieczorek: 16.00
1 jabłko, 1 kiwi, 1 jogurt Jogobella light
Kolacja: 19.30
1 kromka chleba graham posmarowana serkiem kanapkowym Hochland. Sałatka z kapusty pekińskiej (ilość wg chęci), 1 ogórka kiszonego, 1 cebulki, ½ czerwonej papryki, 1 łyżeczki oliwki z oliwek, herbata
Około 22 szklanka kakao
a Dzisiaj:
7.30 1 duży jogurt naturalny + 2 łyżki musli fitness lub musli jogurtowe
10.00 II Śniadanie:
1 kromka chleba graham posmarowana ketchupem, 1 kubeczek twarożku grani 3% tłuszczu, 2 plastry szynki gotowanej, liście cykorii, 1 ogórek kwaszony lub kilka plasterków ogórka zielonego, herbata lub kawa
Wiec nie jest tak zlejest tego duzo i malo kalori :P najedzona jestem
trzymajcie kciuki
![]()