Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Mądrze sie odchudzam :) ciągle najedzona :)

kaksa20 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Talking Mądrze sie odchudzam ciągle najedzona

I Kolejny raz na diecie ale tym razem bylam mądrzejsza poszlam do dietetyka . Zwazyla mnie , licznik 115 kg :/ mowila mi ze najbezpieczniej z moja waga to schudnac do 92 kg :/ a mi sie wazy 70 ale no dobra. Jestem dzisiaj drugi dzien na diecie, i dam rade, wogole nie czuje głodu jestem najedzona, mam diete 1700 kalori bede chudnąć 1 kg tygodniowo Moge pic herbate, kawe, i cole leght wiec superowo

Wczoraj co jadlam :

Śniadanie: 7.30
    1 duży jogurt naturalny (300ml)+ 2 łyżki musli jogurtowe lub musli fitness, lub 1 torebka musli „fitella” o dowolnym smaku firmy Gellwe

II Śniadanie: 10.00
    1 kromka chleba razowego lub wieloziarnistego, posmarować serkiem kanapkowym Hochland o dowolnym smaku, 2 plastry szynki gotowanej, 1 pomidor, plastry zielonego ogórka, herbata

Obiad: 13.00
    Pierś kurczaka gotowana lub usmażona w małej ilości oleju rzepakowego i odsączona na osobnym talerzu, 3 łyżki ryżu gotowanego, ¼ gotowanego brokuła, 1 szkl soku grapefruitowego 100%.

Podwieczorek: 16.00
    1 jabłko, 1 kiwi, 1 jogurt Jogobella light

Kolacja: 19.30
    1 kromka chleba graham posmarowana serkiem kanapkowym Hochland. Sałatka z kapusty pekińskiej (ilość wg chęci), 1 ogórka kiszonego, 1 cebulki, ½ czerwonej papryki, 1 łyżeczki oliwki z oliwek, herbata

Około 22 szklanka kakao

a Dzisiaj:

7.30 1 duży jogurt naturalny + 2 łyżki musli fitness lub musli jogurtowe

10.00 II Śniadanie:
    1 kromka chleba graham posmarowana ketchupem, 1 kubeczek twarożku grani 3% tłuszczu, 2 plastry szynki gotowanej, liście cykorii, 1 ogórek kwaszony lub kilka plasterków ogórka zielonego, herbata lub kawa

Wiec nie jest tak zle jest tego duzo i malo kalori :P najedzona jestem trzymajcie kciuki
    Ostatnio edytowane przez kaksa20 ; 03-05-2009 o 09:38

AnniaSweet jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Mądrze sie odchudzam :) ciągle najedzona :)

Witaj Kaksa!

Zalozenia masz dobre.
    To wazne, ze nei odczuwasz glodu, bo to zniecheca i powoduje rzucanie sie na wszystko co pod reka, cos o tym wiem.

Trzymam kciuki i bede wspierala

Mieszka w
    Poznań

dzieki teraz jem obiad łosoś 150 g, 2 łyzki fasolki szparagowej, i jeden ziemniak z lyzka jogurtu i jestem najedzona a jeszcze polowy nie zjadlam
    Mądrze sie odchudzam ciągle najedzona - Grupy Wsparcia Dieta.pl

1. Cel 115.5 kg-100 Sukces

2.100 - 90 kg trwa

AnniaSweet jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

No menu mniam, uwielbiam lososia, mniam, mniam

Powiedz cos wiecej o sobie, ile masz lat, ile wzrostu :-)
    Trickerka Ci nie widac, musisz dokladnie skopiowac adres, z tymi nawiasami :-)

Awatar annyg23
    annyg23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witaj

Plany masz bardzooo fajne. Będę wpadać i Cie wspierać a i troszke będe podkradać pomysły na jedzono
    Od razu mam małe pytanko jak robisz łososia bo jak ja kiedyś go jadłam to był strasznie tłusty ??

Z Warszawy do Paryża
    a tutaj jestem ja : Hefalumpik na diecie - Grupy Wsparcia Dieta.pl

aggaton Guest

Witaj Kaksa Ja tak jak i Ty jestem zapisana do dietetyka i odchudzam się pod jego opieką. Chudnę powoli, ale mam nadzieję, że dzięki temu uniknę efektu jo-jo. Trzymam kciuki za Twoje odchudzanie i pozdrawiam

nunnnusia Guest

Cześć kaksa ;D Ja staram się jeść mniej więcej tyle samo kalorii co ty- też jestem najedzona- fajnie i przyjemnie się tak dietkuje, nie? Pozdrawiam

Mieszka w
    Poznań

Talking Odp: Mądrze sie odchudzam :) ciągle najedzona :)

łososia mam gotowac na oliwie kujawskim i ten tluszcz odsaczyc na spodku Teraz po kolacji jestem kromka chleba z serkiem hochland + szyneczka, łyzka fasolki, musialam to zjesc chociaz od obiadu mnie trzyma :/ pani dietetyk mowila ze nawet jesli najedzona jestem nie moge opuszczac posilkow, Lepiej sie czuje i nawet nie ciagnie mnie do jedzenie czegos innego, bo mam dobre jedzenie pyszne , a podwieczorek opuscilam :P ale tylko jablko i grejfruta

Aha i nie polecam diety kopenhadzkiej z wysoka nadwaga, boli glowa , i wogole, ta Pani co do niej chodze to mowila ze spalasz wode i miesnie a nie tłuszcz przy tej diecie bede codziennie tu pisac

2.100 - 90 kg trwa

Mieszka w
    Poznań

Thumbs up Odp: Mądrze sie odchudzam :) ciągle najedzona :)

mam 22 lata , wzrost 175 i wielka nadwage bo waze 115 kg, ale dam rade za rok bede taka laska ze opedzic sie przed facetami nie bede mogla

2.100 - 90 kg trwa

Mieszka w
    Poznań

Unhappy Odp: Mądrze sie odchudzam :) ciągle najedzona :)

nie umiem tego straznika wagi :/ jak chce wstawic wyswietla mi ze za duzo znaków i ze te znaki sa tylko dla administratora

2.100 - 90 kg trwa

Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów