Strona 1 z 32 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 315

Wątek: Mówimy TAK zmianom!! Filozofia lenia i tchórza odchodzi w niepamięć!

Awatar PolkaDor
    PolkaDor jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Mówimy TAK zmianom!! Filozofia lenia i tchórza odchodzi w niepamięć!

Czytam listy Krystyny Jandy "Moja droga B." i trafiam na wykrzyczane słowa znakomitej aktorki "Można do cholery!!!!!!"
    I tak sobie powiedziałam! Mogę coś zmienić ze sobą i swoim życiem!
    Do tej pory wyznawałam filozofię tchórza a co najgorsze lenia!!
    Łatwiej mówić "mam takie geny", "niestety w moim charakterze jest zajadanie stresów!", "tyle razy próbowałam i nic, więc się tym razem też nie uda!".
    Ale czy takimi słowami zmienię coś?
    Mam nadzieję, że nie jestem sama w moich odczuciach i nie jedna osoba przechodzi(ła) to samo.
    Chcę schudnąć, nie chcę od razu ważyć 50kg, wystarczy mi na razie 7kg a potem zobaczymy.
    A cel mam chyba tylko jeden.
    Żeby móc ze spokojnym sercem obejrzeć swoje zdjęcia.
    Może ktoś też czuję to samo ...
    Staję przed lustrem i myślę " dobrze nie jest, mogło być lepiej, ale tragedii też nie ma!" ...
    do czasu ... kiedy spojrzę na zdjęcia. Przecież to właśnie ja! Tylko nie wciągam automatycznie brzucha jak przez lustrem, nie stoję wyprostowana jak struna, lecz siedzę a moje fałdki się wyraźnie odznaczają.
    I automatyczne załamka! Skądże znowu mobilizacja??!!! Marzyłam aby patrzeć na siebie na zdjęciach myśleć jak grubo wyglądam i się mobilizować do walki! O nie! Niestety to nie byłam ja!
    Do czasu ... :]
    Teraz energia, siła ale przede wszystkim CIERPLIWOŚĆ I KONSEKWENCJA!!!
    Jeśli ktoś chce nad tym pracować to zapraszam!
    Bo przecież samemu zawsze trudniej

KARLA34 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Mówimy TAK zmianom!! Filozofia lenia i tchórza odchodzi w niepamięć!

Witaj!
    Ja też zaczynam od dzisiaj, uff ale z dużo większym balastem kilogramów niestety, lenistwo , tchórzostwo sama nie wiem co doprowadziła mnie do stanu ,w którym jestem w tej chwili.
    Przestałam w to wnikać ,chcę to zmienić raz na zawsze .Zrobiłam z siebie potwora o olbrzymiej tuszy,który nie spogląda w lustro, nie robi sobie fotek bo wygląda strrrrasznie, nie jeździ rowerem nie chodzi na basen .....itd można jeszcze cytować długo , ale nie w tym rzecz.Nie można całe życie przejść ze spuszczoną głową i narzekać na geny (ja też zawsze je obarczałam skłonnością do tycia).
    Gratuluję decyzji, no i do dzieła!
    Masz jakiś plan dietetyczny? Napisz jakieś ćwiczenia.
    Pozdrawiam
    Do zyskania mam tak wiele , do stracenie kompletnie nic

Awatar PolkaDor
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Mówimy TAK zmianom!! Filozofia lenia i tchórza odchodzi w niepamięć!

Super że jesteś!!!
    Jeśli chodzi o mój plan to noszę się z zamiarem pójścia do dietetyka. A dopóki się tam nie wybiorę, to staram się jeść 5 posiłków dziennie bez ŻADNEGO podjadania pomiędzy!. Niestety to mnie chyba najbardziej gubi. Tu coś hapsne tam coś schwytam i robi się 20 posiłków, bo to co wkładam do ust to jest już posiłek.
    To była "dieta" a ćwiczenia?
    Mam ten luksus, że mogę chodzić za darmo na aerobik (w pracy mojej mamy wykupili wejścia do fitness clubów). Zamierzam chodzić ok 3xtygodniowo na ABT, ponieważ w czasie zrzucania kg najwięcej mi idzie z brzucha a najmniej z ud, które nie są maleńkie ;P
    Zamierzam też chodzić na basen bo kocham pływać. I może pojeżdze na rowerki.
    Na razie tyle. Obym chociaż w 70% spełniła to co założyłam
    Jutro idę na aerobik.

KARLA34 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

No dietetyk to fajna sprawa też przemyśliwam nad tym , ale nie mam namiaru na żadnego, jak narazie.
    Ale jestem strasznie szczęśliwa że podjęłam decyzję żeby coś ze sobą zrobić , kamień spadł mi z serca. Wiesz jaka byłam przerażona dziś rano przed tym ważeniem , brrrr horror Bałam się że ważę więcej , Może masz jakiś namiar na dietetyka we Wrocławiu?
    Do zyskania mam tak wiele , do stracenie kompletnie nic

Awatar annyg23
    annyg23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wiotaj PolkaDor

plan ćwiczeniowo dietkowy masz bardzo fajny, strasznie Ci zazdroszcze tego darmowego areobiku . Będe wpadać do Ciebie i mocno Cie wspierać

Z Warszawy do Paryża
    a tutaj jestem ja : Hefalumpik na diecie - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar biga83
    biga83 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Będe cie wspierać, nio i zazdroszcze tego bezpłatnego aerobiku
    mi pozostaje rower.
    ważne żeby cos robić
    nio i widze poki ci dobrze ci idzie. zrob sobie straznika wagi. napisz cos wiecej o sobie, ile wazysz ile masz wzrostu.
    zycze miłego wieczoru bez pokus...

nunnnusia Guest

hej witaj na forum ;D Miałam tak samo z lustrem i zdjęciami i tłumaczeniem się ... ;D Całkowicie Cie rozumiem. Będę wpadać żeby obserwować jak wspaniale i konsekwentnie Ci idzie, bo tak na pewno będzie. Buźka ;*

aggaton Guest

Witam serdecznie Fajnie, że jesteś, z forum jest znacznie łatwiej zrzucać zbędne kilogramy, zobaczysz! Założenia masz bardzo sensowne, teraz tylko trzeba je jeszcze wprowadzić w życie Jeśli chodzi o dietetyka, to bardzo polecam. Ja jestem zapisana i jestem bardzo zadowolona. Mam rozpisaną indywidualną dietę, co 2 tygodnie chodzę na oficjalne ważenie i korektę diety, udało mi się zrzucić 7 kg. Sporo jeszcze przede mną, ale jestem dobrej myśli. Tobie też na pewno się uda, trzeba tylko być cierpliwym i silnym, a efekty na pewno się pojawią. Trzymam kciuki za Twoje odchudzanie!

Awatar PolkaDor
    Mieszka w
    Warszawa

ale się cieszę, że nie jestem sama i mam doping jupi!
    co do wzrostu to mam 166cm i wagę tak jak na tickerku ( mam nadzieję że wy widzicie bo ja tak ) 78kg.
    nie chcę się często ważyć, dlatego mój następny pomiar będzie dopiero za dwa tygodnie, chociaż może to za dużo? jak uważacie?
    jeśli chodzi o darmowy aerobic, to prawda nie muszę wykładać żadnych pieniędzy, a club naprawdę fajny, jedyny minus tej całej sprawy jest taki że jak nie musisz płacić to nie masz też tak dużej motywacji, tak to bym zawsze myślała ze muszę iść bo w końcu zapłaciłam.
    tak czy inaczej dzisiaj ruszam na 19;30 na ABT ;] jutro też a w środę i w czwartek pójdę z rana na basenik, to dla mnie taki relaks będzie a zarazem jakaś praca mięśni ;p
    lece oblookać co u was
    :*

nunnnusia Guest

widzę, że ostro zabieramy się do pracy ;D super sprawa z tym aerobikiem. Miłego ćwiczenia życze ;*

Strona 1 z 32 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów