TO MUSI BYĆ AUTOREKLAMA. Te wypowiedzi zadowolonych niby... MOJA PRZYJACIÓŁKA PRÓBOWAŁA TEJ ŚMIESZNEJ DIETY I JEDYNE, CO STRACIŁA, TO CZAS. Jak można tak oszukiwać forumowiczów. Gdyby to faktycznie działało, nie musielibyście tak reklamować.
Co za świat.... Chcąc być szczupłym wystarczy unikać tłuszczu, cukru, soli i ..... jak najwięcej pić. Zamiast czytać o nowych dietach - pójść na spacer lub poćwiczyć w domku, gdy pogoda nie sprzyja....
Czy to znaczy,ze oprocz samokontroli i spozywania produktow dozwolonych konieczne sa jeszcze dodatkow e zabiegi,z ktorych musze korzystac?Jak to wyglada w rzeczywistosci?
Wszystkie rozpiski 14 tygodni mam za darmo z chomikuj. Nie kupowałam żadnych batonów ani proszków bo to nie jest zdrowo. Ten program jest trochę zmieniona dieta Dąbrowskiej. Owszem jest dobra, bo nacisk jest na surowe warzywa. Z drugie strony, mała ilość owoców bo niby mają cukier, i jednocześnie koniecznie spożywanie batonów i koktajli)))
Żaden dietetyk (nie chodzi o pseudodietetykach z programu królów) nie będzie polecać batonów i proszków. W programie królów bardziej chodzi o kasę, bo aby dostać rozpiski, trzeba koniecznie kupić suplementy. Ja pobrałam program z chomikuj, owszem schudłam 25kg,robilam 2 kółka. Nie zażywałam batonów i koktajli. Kto chce rozpiski za darmo, zapraszam
Dieta nie jest śmieszna, jak nie kupujesz żadnych suplementów. 70%warzyw na talerzu jest zdrowe i każdy lekarz o tym powie