Co sądzicie o Programie Królów? Zaczęłam kurację i na razie jest OK. Efekty są, czuję się świetnie. Czy ktoś z was przeszedł cały program? Jak jest z utrzymaniem wagi?
Co sądzicie o Programie Królów? Zaczęłam kurację i na razie jest OK. Efekty są, czuję się świetnie. Czy ktoś z was przeszedł cały program? Jak jest z utrzymaniem wagi?
doskonale znam program Królów; schudłam na nim 18 kg, zmieniłam nawyki żywieniowe swoje a potem mojej rodziny, czuję się świetnie, nie mam efektu jo-jo choć już go nie stosuję; najbardziej mi się podobało to że nie chodziłam głodna; program królów jest świetny gorąco GO POLECAM!!!
Witam,
Mozecie wskazac mi jakies zrodlo informacji o tej diecie? Czy wiecie czy w trojmiescie jest jakis dietetyk, ktory sie tym zajmuje?
Chciałabym się dowiedzieć, ile ta dieta faktycznie kosztuje, co poza jedzeniem należy w niej spożywać (kupować) jaki jest miesięczny koszt (bez ceny masażu i książeczek)
Witaj Silvia_sb!
Kosz masażu i książeczek jest zbliżony, lecz w zależności od miasta może troszkę się różnić.
Jedzenie, które spożywasz jest uzależnione od tygodnia programu, na którym jesteś i osobistych preferencji, jednak jest to naturalne jedzenie, które kupujesz w zwykłym sklepie (warzywniaku) a nie w Studio Rolletic.
Jeżeli chodzi o dodatkowe koszty to podstawowym jest zakup octu jabłkowego w sklepie spożywczym średnia cenna w zależności od producenta i sklepu to około 5zł za 500 ml. (Z doświadczenia wiem, że przy bardzo regularnym piciu wystarcza na około miesiąc.)
Drugim kosztem, jaki należy wziąć pod uwagę jest specjalna ziołowa herbata oczyszczająca dr Nona koszt dzienny nie powinien przekroczyć 8 zł a jest możliwe kupowanie jej z rabatem.
W zależności od osobistych uwarunkowań takich jak: stanu zdrowia, proces chudnięcia i radzenia sobie z programem żywienia można kuracje wzbogacić o inne produkty spożywcze ułatwiające dietę, jednak jest to zależne tylko od twoich potrzeb, preferencji i decyzji.
dzięki za informację. Mam jeszcze jedno pytanie. W poniedziałek rozpoczynam 2 tydzień diety. Zaraz na początku książeczki opisana jest zupa z dodatkiem jakiegoś składnika Soupseen. Czy dieta bez tej zupy, albo zupa bez tego składnika, nie może się obejść?
Program Królów to przede wszystkim właściwe odżywianie naszego organizmu i dlatego oczywiście lepiej jest do zupy oczyszczając dodać tzw. zupkę regeneracyjną "Supseen".
Dieta, a raczej program jest bardzo skuteczna-chudniesz od 1 do 1,5 kg tygodniowo. Program jest na 15 tyg, oczywiście dostosowuje się wszytko indywidualnie, szczególnie suplementy wspomagające czy oczyszczające. Tu masz listę gabinetów, wyszukaj pomorze i zobaczysz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ja jestem bardzo z efektu zadowolona-12 kg mniej i zero efektu jo-jo.
Ja jednak poproszę o odpowiedź na pytanie Sylvi_sb. Ile ta dieta naprawdę kosztuje? Inforamacja, że koszt jest zbliżony ale może się różnić nie jest odpowiedzią na zadane pytanie. Przykładowo proszę o podanie kosztu diety na pierwszy, drugi i trzeci tydzień diety.
pozdrawiam