Strona 86 z 99 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 982

Wątek: Ludzie myślą, że nie dam rady,ale ja im pokażę!!!

Ilkaaaa18 Guest

Domyślnie Odp: Ludzie myślą, że nie dam rady,ale ja im pokażę!!!

No więć podsumowanie mojego dzisiejszego dzioneczka :

JEDZENIE:
    -śniadanie :kromka chleba z 2 plasterkami szynki drobiowej pomidorkiem i ogórkiem, do tego herbata i 10 gram płatek (w 30 g maja 113 wiec 10 kcal to jakieś 40 kcal) = 265 kcal
    -obiad: sałatka z : łyżeczka majonezu (wiem unikać...;/ wiecej się nie powtórzy),groszek,200 g ziemniaka, 125 ml rosolu samego bez zadnego makaronu,herbata= 336 kcal
    -posiłek o 15 : 2 jajka,szklanka mleka = 340 kcal
    -kolacja: 100 ml mleka,3 rzodkiewki,serek activia,jabłko...= 274 kcal

RAZEM : 1215 kcal

Co do ruchu to : 50 minut ćwiczeń za mną )

Zostało tylko kremowanie ciała pod wieczór

LENANOVA co prawda nie próbowalam tej diety ale słyszałam od innych że rzeczywiśćie przynosi zadawalające efekty ) także życzę powodzenia też wlaśnie widzialam Twoje ciałko i popieram Gumisia jesteś proporcjonalna ) i nie ma tak źle damy radę

GUMISIO no to ci zazdroszczę bo niestety u mnie zakupy robi zawsze mama...wiec musze jeść co mam...własnie wcielilam w zycie twoja regułę i ćwiczyłam przed kolacją ) co do godziny jedzenia mojej kolacji to jem dobrze bo chodzę spać po 21 wiec to 3.5 godz niejedzenia rano jak tylko wstaję od razu zjadam śniadanie i tak na okrągło

Awatar lenanova
    lenanova jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    4

Ilkaaaa18-dziekinarazie faza uderzeniowa...tzn.uderzam w moje wałki tłuszczu
    czy jabłka na kolacje to dobry pomysł??nie wiem sama ale cos tam słyszałam ze cukier itd.hmmm...dobre pytanie
    The 30 Day Shred!-Jillian Michaels
    Level 1- 1,2
    Level 2-
    Level 3-

Ilkaaaa18 Guest

Ja słyszałam że jabłka są na coś dobre tylko już nie pamiętam na co...nie są one w grupie tych co maja straaaaaaasznie dużo cukru więc chyba można...zawsze jadłam na kolacje jabłka czasami moja kolacja były 2 jałbka i chudlam w taki sposób własnmie schudlam wczesniej 17 kg wiec chyba nie sa szkodliwe..."Jabłuszka działają oczyszczająco i odchudzająco,jedząc jabłka pozbywasz się toksyn:-)" <=== tak pisało na jednym, forum i postanowialam ze jablko to nic straaaaasznego na kolacje. choc nie wiem expertem nie jestem :P
    Ostatnio edytowane przez Ilkaaaa18 ; 04-06-2010 o 17:58

Awatar lenanova
    Wpisy na blogu
    4

witammeldunek
    śniadanie 3 jajka+krewetki+kawa bez cukru+2 szkl wody z cytryną
    drugie śniadanie pol szklanki jogurtu naturalnego+2 szklanki wody z cytryną
    obiad rosół z udka bez skóry +kawa bez cukru
    na kolacje bedzie rybka na parze
    Ostatnio edytowane przez lenanova ; 05-06-2010 o 12:53
    Level 1- 1,2
    Level 2-
    Level 3-

Ilkaaaa18 Guest

No i ślicznie ) oby tak dalej...

A ja mam pewien dylemat w poniedziałek jadę z siostrą na rocznicę komunii praktycznie caly dzień mnie nie będzie w domu wróce koło 19 ...co zabrać na taką wycieczkę żeby nie czuć głodu i żeby wyszlo 1200 kcal? jakieś propozycje ???

---------- Wiadomość dodana o 16:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:06 ----------

Nikt nie ma żądnego pomysłu??;/
    Ostatnio edytowane przez Ilkaaaa18 ; 05-06-2010 o 15:48

Gumisio88 Guest

Cytat Zamieszczone przez lenanova Zobacz posta
    Ilkaaaa18-dziekinarazie faza uderzeniowa...tzn.uderzam w moje wałki tłuszczu
    czy jabłka na kolacje to dobry pomysł??nie wiem sama ale cos tam słyszałam ze cukier itd.hmmm...dobre pytanie
    A gdzie masz te wałki tłuszczu ? Nie widać na fotce

A z jabłkami to faktycznie nie dobrze na wieczór. Lepiej jeść kolację taką jak Ty jesz

Ilkaaaa18 Guest

GUMISIO nie każdy moze sobie pozwolić na taką kolację ! Mam 19 lat i nie mam z czego kupować sobie jedzenia...muszę jeść to co kupi mama.!!

Moje dzisiejsze jedzonko :

1 posiłek : kromka chleba,2 plasterki szynko drobiowej,plasterek pomidora,3 plasterki ogórka,herabta,jabłko = 320 kcal

2 posiłek: 100 g pomidora,100g ogórka, łyżka oleju,rzodkiewka,jabłko,cebulka = 221 kcal

3 posiłek: kromka chleba,2 plasterki szynki drobiowej,łyżeczka ktechupu,lód big trio(85 kcal) 2 kosteczki czekolady< musialam bo bardzo mi się chcialo i wolalam zaspokoic apetyt na słodkie niż rzucić się na jedzenie> jabłko = 387 kcal

4 posiłek: 2 jajka, plasterek szynki, 3 plasterki pomidora,6 plasterków ogórka, cebulka = 280 kcal
    ZDJĘCIE MOJEJ KOLACJI W MOIM ALBUMIE

RAZEM :1208 kcal

Ruch : 40 minut ćwiczeń +kremowanie ciała...

---------- Wiadomość dodana o 18:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:27 ----------

A to coś z czym walczę : [/url]
    Grupy Wsparcia Dieta.pl - Album zdjęć użytkownika Ilkaaaa18 : Moje zmagania ) - Picture
    Ostatnio edytowane przez Ilkaaaa18 ; 05-06-2010 o 17:40

Awatar lenanova
    Wpisy na blogu
    4

staram siea rosołek był pyszny
    Level 1- 1,2
    Level 2-
    Level 3-

Ilkaaaa18 Guest

Lenanova a czemu nie prowadzisz już swojego wątku? powinnaś tam opisywać co zjadłaś itd

Piszę sama do siebie ale trudno...jak myśliscie co powinnam zabrać na tą wycieczkę?? zaznaczam ze bede na niej caly dzien wiec musze wykorzystać cale 1200 ale nie chce brać monotonnego jedzenia chce zeby bylo urozmaicone )
    Ostatnio edytowane przez Ilkaaaa18 ; 05-06-2010 o 19:05

Awatar lenanova
    Wpisy na blogu
    4

Ilkaaaa18-może zabierz w pudełeczku sałatke owocową spokojnie będziesz mogła sobie jesc i jakies warzywka do podgryzania.moze byc tez jakis chlebek chrupki z twarożkiem i pomidorkiem
    Level 1- 1,2
    Level 2-
    Level 3-

Strona 86 z 99 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów