hej to gratuluje pierwszego dnia
a z tą wodą to jest tak że powoduje że musimy co chwile chodzić do łazienki a ile kalorii spalamy hehe
trzymaj się cieplutko chociaż u nas deszcz pada. i zimno.
Witaj śliczna.
Dziękuję za odwiedzinki i jeśli pozwolisz to chętnie będę wpadać też do Ciebie żeby troszku Cię powspierać i razem z Tobą walczyć o to na czym nam najbardziej zależy. Trzymam mocno kciuki abyś wytrwała już do końca tu razem z nami.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Buziole
Kasia
Bywa, użalam się nad sobą, a tymczasem wiatr unosi mnie w przestworza...
A ja znowu się odchudzam... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Hehe, laski aż sobie to imaginowałam. Blok i tak raz na czas słychać #@$#%@$%#!!! i leci z okna waga, leci, leci... i z całej siły jebut w chodniczek .
hehe, ja też mam czasami ochotę tak moją wagę potraktować...ale ciii... jestem puki co dla niej miła bo inaczej skubana nie chce mi nawet grama mniej mrygnąć:P
będzie dobrze Woney i na pewno dasz radę tylko myśl pozytywnie gratuluję pięknego pierwszego dnia i życzę powodzenia i wytrwania podczas kolejnych^^
Witam Was serdecznie moje drogie koleżanki
Dwa dni diety za mną. Udane, a jak Ćwiczeń nadal brak, ale jutro mam wolne, więc może uda mi się wprowadzić wreszcie jakiś trening, chociaż malutki
Pogoda za oknem dzisiaj jak najbardziej nastraja do optymizmu. Zimno tylko, ale słońce od rana świeci pełnym blaskiem Wczoraj trochę popadało, odświeżyło świat Kofane dziewczyny, aż chce się żyć!
Na wagę nie wchodzę, wejdę w niedzielę, po tygodniu diety i wlewania w siebie hektolitrów wody Mam nadzieję, że chociaż trochę pójdzie w dół. Ale w wagę to muszę nową zainwetsować, bo ta moja kłamczucha jest po prostu fatalna!
Nop nic, lecę do pracy Życzę Wam cudownego, wspaniałego i optymistycznego dnia No i samego słońca Buziolki
Kasia
Bywa, użalam się nad sobą, a tymczasem wiatr unosi mnie w przestworza...
A ja znowu się odchudzam... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Hej śliczna
To cudownie że masz takie podejście do wszystkiego "aż chce się żyć" to oznacza nie mniej nie więcej jak to że jesteś skazana na sukces i go osiągniesz.
życzę miłego popołudnia
buziole