Woney, gratuluje tych zrzuconych juz kilogramów. Jak na to, że nie cwiczysz, to naprawde piękny wynik.
Miłego wieczoru Kochana :*.
Woney, gratuluje tych zrzuconych juz kilogramów. Jak na to, że nie cwiczysz, to naprawde piękny wynik.
Miłego wieczoru Kochana :*.
Sukces to suma niewielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień!
Cel II:
Cała droga:
Tutaj walczę:Ostatni raz! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Jeśli chodzi o dietę, to idę jak burza (tfu, tfu).
Wprawdzie od wczoraj nie schudłam ale co tam. Przede mną jeszcze 20 dni siety oczyszczającej. A potem najprawdopodobniej MM. Choć jeszcze nie do końca się zdecydowałam.
Tak na prawdę zastanawiam się nad czterema dietami - systemami w sumie.
South Beach - w sumie mi odpowiada, choć nie zagłębiałam się jeszcze dokładnie w jej zasady.
Dieta strukturalna - też jest całkiem niezła, choć ma więcej ograniczeń niż MM.
Nowojorski system radykalnej przebudowy ciała - jest bardzo wymagający i wymagający, ale efekty są na prawdę tego warte. Nie wiem tylko czy podołam takim restrykcjom, dlatego się waham.
Montignac - o tej diecie wiem chyba najwięcej, jest też moim zdaniem najmniej wymagająca z ww. choć oczywiście nie obejdzie się bez pewnych wyrzeczeń
No i dlatego nie jestem pewna co będzie dla mnie najlepsze.
Z jednej strony wiem, że bardzo wymagające diety (jak np. oczyszczająca owocowo-warzywna), na których z wielu rzeczy muszę zrezygnować, są dla mnie paradoksalnie łatwiejsze do wytrzymania niż te, które pozwalają na więcej, ale ograniczają np. ilości. Z drugiej boję się, że na dłuższą metę nie będę umiała wytrzymać na wymagającej diecie. Bo na oczyszczającej wiem, że za 4 czy 6 tygodni będzie koniec i będę mogła zjeść choć raz to, co najbardziej lubię, co by to nie było. Kolejną dietę, będę musiała dość długo ciągnąć aby osiągnąć mój wymarzony efekt, a zależy mi na szybkich efektach, bo wiem, że inaczej się zniechęcę.
Może coś doradzicie? Macie doświadczenia w różnych dietach, więc może się wypowiecie?
Z góry dziękuję.
Kasia
Bywa, użalam się nad sobą, a tymczasem wiatr unosi mnie w przestworza...
A ja znowu się odchudzam... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Hej Woney
Wpadłam się przywitać i życzyć dobrego wyboru.
Ja jak się okazało stosuję mieszankę MM, MŻ i SB. Generalnie wprowadziłam więcej zdrowych produktów i staram się jeść bardziej regularnie oraz dużo pić. Ale...wiadomo, ja nie mogę w ten sposób funkcjonować, bo szkoła zabiera mi za dużo czasów i nerwów, czasem po prostu nie mam kiedy zjeść i zjadam dopeiro wieczorem, jak to ostatnio się działo.
Spróbuj wybrać dietę, na której wiesz, że na pewno wytrzymasz i która będzie odpowiadać Twojemu stylowi życia,tyle mogę doradzić, więc pewnie nic nie pomogłam przy wyborze
Trzymaj się cieplutko
Tu się męczę:
Cel nr I : -36kg na poczatek - Strona 82 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
TYLE CHCĘ ZRZUCIĆ DO ŚWIĄT
uwazam ze diete tez trzeba dopasowac do smaku, jak ktos jest rybo,miezo,serozerca to MM jest idealne - nie wyobrazam sobie diety bez mozliwosci wcinania serow .....
Idziesz naprawde jak tornado Kasiu więcej takich pięknych spadeczków Ci życzę... na pewno w tym momencie czujesz się o niebo lepiej
Miłego wieczorku życzę i trzymam kciuki nadal za Ciebie... wytrzymasz jeszcze te 3 tygodnie...
dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy wieczór gdzie sie podziewasz ?
Drogie dziewczyny
Dieta nadal idzie mi spokojnie i bezproblemowo. Choć niestety już zaczęłam mieć smaki, co jest dziwne. Zazwyczaj dopadały mnie dopiero w trzecim tygodniu. Ale co tam smaki. Grunt, że chudnę, oczyszczam się z badziewia, które w siebie napakowałam przez ostatnie 2 lata, pozbywam złogów trucizn i zgagi.
Jeszcze przede mną 18 dni. Łatwo nie będzie, ale co tam. Czego się nie robi dla zdrowia i dobrego samopoczucia. A potem chyba zdecyduję się na MM.
Zastanawiam się, czy po*świętach nie zrobić sobie 2-4 tygodni nowojorskiego systemu. Choć 4 to chyba za dużo i mogę nie wytrzymać na takich restrykcjach. Poza tym musiałabym kupić koktajl białkowy, a to nie tania przyjemność, a obecnie mam przejściowe problemy z płynnością finansową... No nic, zobaczymy. Na święta nawet się nie porywam na żadną dietę, bo wiem, że i tak nic z tego nie wyjdzie.
Ale oczyszczanie przed świętami ma tę zaletę, że potem żołądek jest tak mały, że najdrobniejsze ilości normalnego jedzenia sprawiają, że jesteśmy najedzeni. A więc zjadamy dużo mniej niż wcześniej
W poniedziałek rano ważenie po dwóch tygodniach. Mam nadzieję na ładny spadeczek, ale ciii, żeby nie zapeszyć
Zimowe pozdrowionka dla Was ze śląska
Kasia
Kochane dziewczyny
Dzisiaj piątek, weekendu początek. Dla mnie dodatkowo piękny, bo zrobiłam sobie dzisiaj wolne W ramach odpoczynku zamierzam wyprasować górę ciuchów która mi się zebrała. Szaleństwo
Dietkuję sobie poprawnie, bez żadnych odstępstw, twardo trwam w postanowieniu wytrzymania pełnych 4 tygodni, czyli 28 dni. Dzisiaj dzień 12, a więc do końca zostało 16? Dobrze liczę? Chyba tak.
Gdyby tak jeszcze ćwiczyć się rano chciało, to już w gólne byłby cud-miód i orzeszki.
Ale co tam. Przynajmnie dietetycznie jest good A nawet very good
Wprawdzie już chodzą za mną pyszności, ale staram się być twarda i nie ugiąć się. Nie mogę. Muszę wytrwać, bo jak nie teraz to kiedy?
Buziolki dla Was, cudownego andrzejkowego weekendu. Tylko nie szalejcie za bardzo
---------- Wiadomość dodana o 12:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:45 ----------
Coś mnie znowu brzuch boli. Kilka dni miałam spokoju, a teraz znowu jakieś takie skurcze. Może za dużo marchewki? W końcu ona czyści organizm, dosłownie
Kasia