gratuluje samozaparcie na tej diecie a co do marchewki to sie oczyscisz calkowicie i doszczętnie
gratuluje samozaparcie na tej diecie a co do marchewki to sie oczyscisz calkowicie i doszczętnie
Kochane dziewczyny
Weekend minął tak szybko, że nawet nie wiem kiedy. Piątek miałam trochę roboty choć wolny, to w domu było mnóstwo do zrobienia. Przede wszystkim nieskończony stos prania do wyprasowania. Z którym na szczęście już się uporałam. I za każdym razem jak wyprasuję taki kopiec niemal Kościuszki mówię sobie, że teraz będę prasować na bieżąco. A potem i tak nic z tego nie wychodzi i znowu zbiera mi się taka sama kopa Ale nic to. Może tym razem mi się uda?
Od jutra zaczynam Body Space. Kupuję karnet (10 wejść) i chcę go wykorzystać przed końcem roku. Czyli 2-3 razy w tygodniu Myślę,*że w połączeniu z dietą przyniesie wspaniałe rezultaty.
A na razie, na wadze -5,7 kilograma, w dwa tygodnie. Jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieję dobić do -10 pod koniec diety, ale cicho, żeby nie zapeszyć
Śnieg zasypał nasze śląskie drogi, jeździ się po prostu fatalnie. 30-40 km/h to max. Masakra po prostu.
Ale poza tym, że jeździ się beznadziejnie i że trzeba rano autko odśnieżać, to zima ma swój niepowtarzalny urok. Mróz, biel dookoła, śnieg skrzypiący pod nogami. Zwłaszcza po zmroku odbijający się refleksami śnieg potrafi na prawdę wprawić w cudowny nastrój.
A przede mną jeszcze 2 tygodnie diety. Jest cieżko, ale efekty bardzo skutecznie zniechęcają do zaprzestania dietowania Dam radę. A potem na śniadanie zjem tosta z masłem i łososiem. Strasznie za mną chodzi. Ale tylko jednego tosta. I kawusia z mlekiem... Mmm, rozmarzyłam się...
Pozdrowienia z zasypanego śniegiem Śląska
Kasia
Bywa, użalam się nad sobą, a tymczasem wiatr unosi mnie w przestworza...
A ja znowu się odchudzam... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Witaj
Heh, ja niecierpię prasować, aż dziw, że rwałam się do tego jako mała dziewczynka. Ja mogę iść nawet pognieciona, byle nie prasować. To ostatnia rzecz, którą bym zrobiła Także współczuję tej sterty Oj szkoda, że Megulinka mieszka również daleko mnie
Kochane, praktycznie 6 kg w dwa tygodnie, jestem pełna podziwu dla Twojego samozaparcia i straconych kilogramów !!!
Tu się męczę:
Cel nr I : -36kg na poczatek - Strona 82 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
TYLE CHCĘ ZRZUCIĆ DO ŚWIĄT
Kochane dziewczyny
kolejny dzień diety za mną i już bliżej niż dalej. Teraz to już będzie bułka z masłem (albo mój wymarzony tost
Dzisiaj wybieram się na Body Space, mam nadzieję, że przeżyję te 30 minut intensywnego bądź co bądź treningu.
Ponadto miałam poranny trening przy odśnieżaniu samochodu Dość intensywny, jak to rano, bo się człowiek spieszy Tylko zmarzłam trochę, ale to nic. W autku się rozgrzałam.
W ten weekend znowu mamy małą u siebie, więc pewnie nie odpocznę, ale co tam. Najważniejsze,*żeby małej bylo dobrze. W koncu kontakt z ojcem jest bardzo ważny dla dziecka
Miłego dnia Wam życzę moje kochane dziewczyny
Kasia
Hej hej
Poranny trening przy samochodzie, hahaha, od razu mi się skojarzyło z tym, że u mnie rano cała siłownia przed blokiem się tworzy, wszyscy zaopatrzeni w szczotki, skrobaczki i łopatki lecą przed blok na ogroooooomny parking ( siłownię ) i ćwiczą Chyba muszę powiedzieć tacie, żeby mnie zostawiał tę miłą powinność, kurcze człowiek naprawdę sobie nie zdaje sprawy, że zwykłymi czynnościami spala się sporo kalorii. Może w nagrodę kiedyś po mnie przyjedzie późną nocą jak kończyć zajęcia będę :| ?
Bardzo się cieszę, że tak dobrze Ci idzie dieta, nastawienie masz niesamowite, pozwolisz, że zabiorę go trochę w słoik i będę odżywiała nim mój umysł
Tu się męczę:
Cel nr I : -36kg na poczatek - Strona 82 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
TYLE CHCĘ ZRZUCIĆ DO ŚWIĄT
Woney nowa forma siłownia zimowa dotleniająca, opatentuj ale obawiam się że pół polski ćwiczy ostaniami dniami to samo.
Wiesz przed chwila czytałam że w warszawie ludzie stoją w korku od 20 godzin, tak sie zamyśliłam a jak oni robią siku w tych autach?
Odbija mi dzis, mam dobry humor.
Woney do wali , tyle przeszłaś uda się i będziesz szczupła młoda i sexi.
Kasia
podziwiam cie za samozaparcie.
ja ostanio sie pogubilam. wcianam sobie wszystko na co mam ochote...
ale jest mi zimno. i pewnie ogranizm potrzebuje.
podziwiam równiez za decyzje o body space. ja mam za wysoki puls... przy tym.
i nie jest dla mnie zalecane.!
ale efekty podobno są super.
a ja prasowac lubie. tylko przypaliłam sobie sukienke w sobote
i teraz napewno szybko tego nie zrobie.!
Witajcie moje kochane dziewczyny
Wczoraj dieta zaliczona w 100%, body space - zaliczone. Dzisiaj troszkę nogi mnie bolą, ale co tam. Fajnie było. Nie ma jak się porządnie wymęczyć.
Tylko balsamu rozgrzewającego zapomniałam Jutro muszę pamiętać, bo z balsamem efekty są jeszcze lepsze. Puściłam sobie ulubioną muzyczkę na ipodzie i 30 minut niezmordowanie szłam na bieżni, średnim tempem. Nie spociłam się jakoś strasznie, ale to w końcu pierwszy raz.
Już się nie mogę doczekać powrotu na siłownię, ale to dopiero w styczniu, jak będę miała kartę Multisport.
Zima, zima, zima.
Tak zimno, że aż się z domu nie chce wychodzić. Ale w nocy nie padało, więc przynajmniej odśnieżać nie trzeba było. Bo to odnieżanie rano jest strasznie upierdliwe. Wprawdzie Misiek pomaga, ale trzeba wcześniej wyjść, a więc i wcześniej wstać. A dla mnie poranne wstawanie, zwłaszcza w zimie, jest po prostu koszmarem.
Do końca diety zostało 12 dni (licząc dzisiejszy). Trzymam się dobrze, choć powoli warzywa zaczynają mi bokiem wychodzić. Och, jak można marzyć o zwykłym toście z masłem... tfu...
A niedługo święta. Już się doczekać nie mogę. Lubię tę świąteczną atmosfere, zapach choinki i wigilijnych potraw.
Prezenty już kupione, tylko zapakować. No, jeszcze dla teściowej, ale mam nadzieję załatwić to w tym tygodniu.
Miłego dzionka Wam życzę
Kasia