A jakie są ogólnie opinie o tym leku? Czytałaś coś na jego temat? I jak długo masz go brać?
A jakie są ogólnie opinie o tym leku? Czytałaś coś na jego temat? I jak długo masz go brać?
Ten lek jest polskim odpowiednikiem meridi. trochę poszperałam po internecie i wiesz opinie są różne jednym pomógł i ładnie schudli na innych nie działał. Mam go brać przez miesiąc a później przyjść na kontrole, czy nastąpił ubytek wagi, oczywiście lekarka powiedziała mi,że to nie zastąpi dity i ćwiczeń, ale pomoże obniżyć apetyt. Z tego co czytał na ulotce lek można brac do roku czasu, oczywiście pod kontrola lekarza, po 10 tabletakch się zważę i zobaczę czy coś ruszyło![]()
Tylko uważaj na siebie i czekam na relacje.. Aha jakbyś coś się po nim źle czuła to może daj sobie z nim spokój..
Nowe forum - stara gwardia się zbiera!
Chiyo!!!! Bardzo się cieszę, że Cię "widzę"!
Zostań już z nami, pomożemy Ci schudnąć.
Wpadaj do mnie, kiedy tylko znajdziesz chwilkę
Pozdrawiam !
Jesi na pewno do ciebie wpadnę, jaki mi internet znowu będzie w domu chodził, to wpadnę do "starych " znajomych , bo teraz to tylko miałam chwilkę w pracy by założyć swój watek, więc do poniedziałku, jak ja wytrzymam bez internetu
pozdrawiam was wszystkie, miłego weekendu !!!!
Witam po weekendzieJestem zadowolona bo przynajmniej w moim przypadku ten lek działa, mam mniejsze łaknienie i nie mam ochoty na słodycze, zobaczymy co będzie dalej
![]()
No i super, tylko używaj go tyle ile lekarz kazał i ani dnia dłużejMiłego dnia!
eh, przez to, że na razie nie mam netu w domu, to rzadko moge tu zaglądać, taki mam zapier.... w pracy , ale muszę się pochwalić że ubyło mi 1,5 kg
mam pytanko, jak na tym forum zrobić suwaczek, bo nie moge się połapać![]()
Hej! Fajnie, że żyjesz ! Brawo za 1,5kg. To już coś! Dobry nowy początek.
A co do suwaczka, to wklejasz go w podpisie w profilu.
Tylko uważaj, bo tam jest ograniczone miejsce i trzeba wszystko ścieśniać, żeby pomieścić np. 2 suwaki i linki do siebie.
Pokombinuj.
ja brałam Meridie około miesiąca i na mnie miła dziłanie okropne, to znaczy uczucie głodu zanikło zupełnie ale pojawił sie dól i stany depresyjne i kołotanie serca, za duzo energi , czułam sie jakbym leciała na jakiś prochach....i ciągle płakałam i musiałam odstawic bo nie służyło mi wiec obserwuj siebie i w razie niepokojcych objawów lepiej odstaw...
Dukan - ale troche po swojemu....- Grupy Wsparcia Dieta.pl
A OTO MÓJ AKTUALNY SUWAK I JEDEN Z ETAPÓW - WAŻYĆ MNIEJ NIŻ MÓJ MĄŻ....I TYM SAMYM POŻEGNAĆ OTYŁOŚĆ