Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Zaczynam od jutra

Luna38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Zaczynam od jutra

Witam wszystkich serdecznie.Któryś raz już postanawiam się odchudzić, a właściwie to wydaje mi się,że ja cały czas jestem na diecie :-) Teraz powiedziałam dosyć i mam zamiar dotrzymać słowa.Mam nadzieję,że mi w tym pomożecie.Pozdrawiam

Beti34 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lębork

Domyślnie Odp: Zaczynam od jutra

Witaj
    Ja też zaczynam ponowną walkę z kilogramami ale od dziś nie od jutra i Tobie też to radzę co masz zrobić jutro zrób dziś)) pozdrawiam i mam nadzieję,że będziemy się wspierać

Mieszka w
    Bielsko-Biała

Ja postanowiłam od jutra,ponieważ ilekroć zaczynałam od poniedziałku,to nic z tego nie wychodziło, a teraz przecież ma być inaczej .Trzymam za Was kciuki i wspierajmy się wzajemnie,wtedy na pewno będzie łatwiej!

---------- Wiadomość dodana 29-09-2009 o 10:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 28-09-2009 o 10:39 ----------

Tak jak planowałam tak zrobiłam i zaczęłam od dzisiaj dietkę.Obym tylko wytrzymała,bo jest co zrzucać.Mam 165 cm wzrostu i 115 kg.Czekam jeszcze na nową wagę która oblicza ile jest tłuszczyku i ile wody w organizmie.Nie wiem czy to dobry produkt, może któraś z Was właśnie waży się na takiej ? Mam jeszcze pytanko,czy mogę sobie zrobić galaretkę z kurczaka i jeść ją w fazie uderzeniowej ? Jestem myślami z Wami .

titelatury jest nieaktywny Znany na forum

Hej Luna.

Witam serdecznie na forum. Pozwól że będę Cię odwiedzać i dopingować. Mamy tyle samo wzrostu i podobną wagę. no dobra ja startowałam na początku września z wyższą o zgrozo 122kg. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i życzę wytrwałości .

Pozdrawiam serdecznie.

Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Zaczynam od jutra-załamka

Witaj Titelatury

Oj będzie mi bardzo potrzebny doping.O mało się przed chwilą nie poryczałam.Doszła moja waga i jak na niej stanęłam to zobaczyłam 118 kg.To jest kataklizm dla mnie!Gigantyczne jo-jo po ostatnim odchudzaniu-jeszcze nigdy tyle nie ważyłam.Totalna załamka.Na szczęście dzisiaj też doszła książka Dukana i mam zamiar przeczytać ją baaardzo uważnie.

Wiem Kochana jak to jest.

Stara waga pokazywała mi 115kg ale kupiłam nową elektroniczną bo tamta nie była wiarygodna zwłaszcza jak się ja położyło w innym miejscu i potrafiła pokazać albo 3kg mnie albo więcej. I skubana pokazała już nie 115 a 122 to był dopiero szok. Też się poryczałam ale przyjęłam do wiadomości że to tylko i wyłącznie moja wina a raczej głupota. Więc nie masz co się martwić zaakceptuj że jest tyle i ciesz się tym że przecież mogła małpa pokazać 120. Książeczkę przeczytaj i podziel się wrażeniami bo jestem na etapie jej zakupu ale nie mogę dojść do księgarni jakoś mi ostatnio nie po drodze ale myślę że w połowie października ja kupię a od listopada będę już na niej.

Tak więc głowa do góry będzie dobrze razem damy radę

Pozdrawiam serdecznie

Mieszka w
    Bielsko-Biała

Witajcie !

Titelatury,dzięki za dobre słowa.Muszę napisać,że jestem pełna uznania dla Ciebie-waga tak pięknie Ci leci.Czy najwięcej straciłaś w fazie uderzeniowej ?Rano się zważyłam i mam zamiar robić to codziennie,waga pokazała 115,8.Wstałam z dobrym nastawieniem,przed pracą skoczyłam jeszcze na zakupy i torba zawiera same produkty dozwolone :-)
    Książkę powoli czytam,jest ciekawie napisana.Nie wiedziałam np,że powinno się pić i jeść produkty zimne,to wpływa korzystniej na spadek wagi.Miłego dnia

Hej piękna

Ja na razie na dukanie nie jestem dopiero się przymierzam te kilogramy to mi zleciały w przeciągu ostatnich 3 tyg gdyż razem z dieta rozpoczęłam dość ciężki remont dzięki któremu mam ruchu co niemiara i waga leciała na łeb na szyję. Dlatego chciałam żebyś się podzieliła wrażeniami z książeczki bo nim ja ja kupię to może jeszcze potrwać

Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam mocno kciuki.

Mieszka w
    Bielsko-Biała

O to chyba też muszę zrobić jakiś remont.Póki co przeczytałam to co mnie dotyczy w tej chwili,czyli temat dni uderzeniowych.Widzę,że dziewczyny bardzo ładnie streściły to również na forum,więc jest prawie to samo.Pozdrawiam

MalaMi2 jest nieaktywny Nowy na forum

Luna przeciez Ty mi z nieba spadlas!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciagle szykalam kogos kto zaczyna diete - fakt szukalam kogos startujacego z Dukanem, ale co tam czy to wazne?

To co Luna - zakladamy grupe wsparcia? Prosze, prosze, prosze przosze jak Pumba Timona w Krol Lew 3

To jak ???

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów