Strona 1 z 70 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 700

Wątek: Pulinka chudnie na Dukanie!

pulinkachudnie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    5

Domyślnie Pulinka chudnie na Dukanie!

Witam serdecznie, kolejny raz postanowilam zabrac sie za odchudzanie i bardzo chcialabym, zeby ten raz byl ostatnim. Za namowa kolezanki postanowilam sprobowac diety Dukana i jak na razie mija szosty dzien fazy udezeniowej, ktora postanowilam kontynuowac do kiedy bede w stanie wytrzymac bez warzyw. Dzisiaj mam lekki kryzys - caly czas chce mi sie jesc a szczegolnie mam ochote na slodycze. Nie poddaje sie, wiec przewertowalam watek z przepisami i juz slodkosci sie robia. Mam nadzieje, ze dam rade ale bardzo potrzebuje wsparcia.
    Nie chcialabym zrezygnowac z diety bo bardzo mi odpowiada a poza tym czas najwyzszy zaczac zyc normalnie
    Mam nadzieje, ze pomozecie a i ja, mam nadzieje, do czegos sie przydam pomagajac Wam
    Pozdrawiam

Kilka tygodni pózniej:
    Po kilku tygodniach postanowiłam zmienic diete, a dokładnie troche ja zmodyfikować. Dukam był dobrym startem ale doszłam do wniosku, że żadna dieta zakazująca chociażby na kilka dni warzywa nie jest dobra. Wyciągnełam wszystkie wskazania dietetyczek u których dotychczas byłam plus kupiłam sobie książke "Jesteś tym co jesz" Gillian Mckeith i postanowiłam jeść zdrowo.
    Wiadomo jednak jak jest - po prawie 28 latach niekontrolowanego pochłaniania wszystkiego czasami jest trudno i nie chce wrócić do starych nawyków i tu właśnie prosze Was o pomoc Wsparcie jest zdecydowanie najważniejsze
    Ostatnio edytowane przez pulinkachudnie ; 13-01-2010 o 21:29

kotka211 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie Odp: Pulinka chudnie na Dukanie!

Hej!
    No pewnie, że pomożemy!
    Zagladaj tu często i zdawaj relacje jak Ci idzie!
    Trzymam kciuki za sukces!

Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    5

Jak to milo jak po tak krotkim czasie widze reakcje i komentarz!Przypomnialo mi sie jak jako male dziecko czekajace na prezent od Swietego Mikolaja...niby wiesz, ze wszystkim rozda prezenty ale nadal jest ta watpliwosc czy oby na pewno o tobie nie zapomni bo przeciez jest tyle dzieci na swiecie.
    Tak sie zawsze czuje jak czekam na komentarz internetowy
    Wiec bardzo dziekuje kicia !!!

Ochota na slodkie przeszla po duuzej ilosci smakolykow. Przepisy znalazlam na watku z przepisami. Od razu lepiej a wyrzutow sumienia nie ma. To podoba mi sie najbardziej!
    Zawsze najwiekszy problem mialam z przestrzeganiem godzin i ilosci posilkow, nie znosze ograniczen a juz zupelnie nie wyobrazam sobie siebie liczacej kalorie i wlasnie dlatego wierze ze tym razem sie uda!!!

Pozrawiam

ATANER71 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

witaj Pulinka
    wpadłam pokibicować.Też jestem na dukanie.To moje drugie podejście po czasie dołka.Tym razem mam nadzieje dojść do celu.
    Będę tu wpadała aby pogłaskać za sukcesy , aj ak będzie potrzeba to dać klapsa.Wiem z doświadczenia ,że i one sa potrzebne.
    Na razie powodzenia

Awatar agusia91
    agusia91 jest nieaktywny Znany na forum

Ja też Pulinko pragnę Ci życzyć powodzenia, napisz tylko więcej o sobie, wzrost, wagę, ile chcesz zrzucić, będziemy czekac na 1 efekty!

A tutaj sobie skrobię i walczę:
    Klik- i jesteś u mnie

Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    5

Witajcie dziewczyny!
    Kolejny piekny dzien, tylko troche deszczu mi brakuje Nie, nie jestem szalona (no moze troche )po prstu ostatnie poltora roku spedzilam w kraju wiecznego slonca i bezchmurnego nieba i bardzo tesknilam za deczszem i cmurami

No ale wracajac do tematu - kolejny dzien diety - dzisiaj dzien 7 pierwszej fazy. Wczoraj mialam lekki kryzys bardziej chyba zwiazany ze stresem i jego zajadaniem, ale dzisiaj jest juz znacznie lepiej.

Agusia zaczelam odchudzanie w poniedzialek 16.11 z waga 101.7 przy wzroscie 170cm (przynajmniej taka mam nadzieje, bo mam wrazenie ze sie ostatnio skorczylam .
    Pytasz jaka chcialabym osiagnac wage...hmmm sama sie nad tym zastanawialam. Odkad panietam waze ok 100 kg i nie wiem szczerze mowiac jak wyglada sie wazac 70 czy 60kg. Chce sie dobrze czuc ze swoim cialem a ile bede wazyc jak to sie stanie, zobaczymy.

Kochane, dziekuje za odwiedziny, lece poczytac co u Was slychac.
    Pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 21:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:30 ----------

Hej,
    wlasnie koncze swoj 7 dzien fazy uderzeniowej i zastanawiam sie co robic dalej. Zastanawiam sie czy zaczac jesc warzywa i przejsc do drugiej fazy czy jeszcze kilka dni zostac na proteinach. Bez problemu powinnam jeszcze wytrzymac kilka dni.
    Pomozcie.
    Pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana 23-11-2009 o 18:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 22-11-2009 o 21:20 ----------

No i mija kolejny dzien... dumna jestem z siebie bardzo bo nie pamietam zebym tak dlugo wytrwala na jakiejs diecie bez katowania sie. Nie chodzee ciagle glodna i co najwazniejsze nie mysle caly czas o jedzeniu tak jak to bywalo przy innych dietach.

Doznalam dzisiaj szoku - upieklam dzisiaj kurczaka z czosnkiem, cebula i cytryna, swoja droga wyszedl bardzo dobry, i nie moglam uwierzyc ile zostalo po nim tluszczu. Trzy udzce i cztery palki i cala dosc duza miska tluszczu!!! Zastanawiam sie czy to dlatego ze kurczaki sa sztucznie dokarmiane czy po prosty takie sa a ja nie zdawalam sobie z tego sprawy?
    Cala miska! nadal nie moge w to uwierzyc!!!

Pozdrawiam

Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    5

Dziewiec dni fazy uderzeniowej za mna. Myslalam, ze dam rade bez slodyczy, ale niestety nie. Na cale szczescie pomogly mi przepisy z jednego z watkow i sama tez cos wymyslam.
    Daje rade i oby tak dalej.

Pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana 25-11-2009 o 13:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 24-11-2009 o 22:17 ----------

Yeah, Yeah, Yeah!!! Kolejny kilogram w dol!!! Kilogramy w dol a motywacja w gore! Mam nadzieje, ze nie dam sie skusic na dzisiejszych urodzinach babci Obiecala racuchy
    Pozdrawiam

Awatar margolka123
    margolka123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

paulinko nie wolno ciągnąć fazy I "dopóki wytrzymasz bez warzyw". Mamy na wątku dziewczynę o zbliżonej do twojej wadze - byla 10 dni na uderzeniowce i teraz nie chudnie. Same białka to potworne obciążenie organizmu - Dukan zaleca żeby U powyzej 7 dni robic pod kontrolą lekarza, i wie co mówi, choć nikt tego nie traktuje poważnie - aż sobie ktoś uszkodzi nerki i będzie dializował się do końca życia!

Mnie - widzisz moją wagę na suwaczku - z testu Dukana wyszło 6 dni fazy uderzeniowej.

Margolka123 - reaktywacja - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Od 1.10.09 do 12.05.10 - 22 kg
    Dukam dalej, do skutku!

Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    5

Margolko, dziekuje za rade. Dzisiaj zaczelam juz jesc warzywa. Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam Mam nadzieje, ze u mnie waga nie stanie.
    Pozdrawiam

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Witaj. Jeśli pozwolisz będę zaglądać do Ciebie od czasu do czasu i kontrolować Twoje osiągnięcia. Lubię czytać wątki gdzie dziewczyny szybko chudną. Jesteś na dukaniu więc można się spodziewać, że u Ciebie będzie podobnie . Pozdrawiam

Strona 1 z 70 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów