Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Dieta ketogeniczna - kto ze mną?

Antek425 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - kto ze mną?

Mój tatko jest starszej daty i mu nie przetłumaczę, że żeby schudnąć to trzeba jeść więcej warzyw i mieć więcej ruchu. Więc musiałem mu pomóc w inny sposób i podchodząc sceptycznie do tego, kupiłem mu na urodziny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] I o dziwo zaskoczyło mnie jak przez dłuższy czas nie mógł schudnąć a tu po miesiąciu schudł 5kilo więc wkońcu udało się coś zrobić z jego nawagą. Powodzenia z odchudzaniem

agusiaaa8333 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez irie Zobacz posta
    Hej jest tu jeszcze ktoś na keto?
    Ja jestem! i jestem super zadowolona z samopoczucia i efektów.

Co prawda ja zleciłam wykonanie jadłospisu zewnętrznie KETO-lin: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale nie żałuje.
    Dostałam dietę dopasowaną do mojego trybu życia.

Póki co rewelacyjnie się czuje, waga leci, jestem SYTA. Zobazymy co dalej.

katarzyna679 jest nieaktywny Nowy na forum

Red face Odp: Dieta ketogeniczna - kto ze mną?

Cytat Zamieszczone przez cocacola Zobacz posta
    W sumie zaczął się juz drugi tydzien odkąd na niej jestem.
    Jak na razie schudlam jedynie 2 kilo, ale jestem dobrej myśli, bo 3 lata temu, rowniez ją stosowalam i okazala sie najlepszą dietą dla mnie. Bo jestem mięsożercom, bo nie przepadam za warzywami, bo zalezy mi na szybkim efekcie i niekoniecznie muszę byc na zdrowej diecie. Chcę po prostu schudnąć. Dużo.
    Nie będę się rozwijać dalej, bo chcę najpierw zobaczyć, czy jest ktoś jeszcze zainteresowany tą dietą (pewnie ją znacie, a jesli nie, wszystko mozna znaleźć w necie)
    A może ktos juz na niej jest lub był? Byłoby fajnie - z kimś zawsze raźniej
    Nie próbowałam, ale mój chłopak już tak, chciał mnie zachęcić wysyłał mi różne artykuły na ten temat np [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], ale ja osobiście nie jestem przekonana i nie polecam, nie czuł się po niej za dobrze, ale wytrwale trwał, sama nie wiem po co, ale tak działa uartość.

katarzyna679 jest nieaktywny Nowy na forum

Jak ci idzie? Już trochę minęło, widzisz realne efekty? Najbardziej boje się tych pierwszysch dni, czytałam trochę na kfd forum i fitlinepolska.pl, ale wciąz nie wiem czy to dla mnie :/

Monika616 jest nieaktywny Nowy na forum

A czym mierzycie ketony? Słyszałam, że ten glukometr jest dobry, ma ktoś? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów