Zobacz wyniki ankiety: Czy boisz się cukrzycy?

Głosujących
9. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

7 77.78%
  • nie

2 22.22%
  • nie interesuję się tym

0 0%
Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Wątek: Jak uciec przed cukrzycą?

Awatar elkaja
    elkaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Muscat (Oman)

Domyślnie Odp: Jak uciec przed cukrzycą?

No, 5:30 to faktycznie nieludzka pora. Ale pewnie innego wyjścia nie ma. Ja do pracy chodzę na 9:30, więc śpię dłużej, ale przez to mam dzień rozbity, bo przed pracą nic nie zrobię, a po pracy zmęczona, zresztą po basenie w mieszkaniu jestem po 20tej. Postaram się wstawać wcześniej i rano chodzić na basen. To miła pobudka.

Gratuluję spadku. Teraz to już poleci z górki. Jak już zaczęłaś to trudno będzie skończyć

Cel 1: 94kg (7/09), Cel 2: 89kg (5/10), Cel 3: 84kg (9/11), Cel 4: 80kg (7/12), Cel 5: 77 kg (4/01/13)

Walczę po raz kolejny...

Awatar secessja
    secessja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

olympus to gdzie Ty mieszkasz, że -20?
    ja się teraz boję spojrzeć na termometr, a jest 5.45 :P
    Nina no niestety dwa razy w tygodniu mam 7.30 na uczelni i to na dodatek język, więc nijak nie przeskoczę, ale pocieszam się, że jeszcze tylko styczeń i koniec semestru
    elkaja wiesz, ja w sumie tez wolę zaczynać wcześniej, żeby nie mieć rozbitego dnia, szybciej jestem wolna, ale w zimie to jednak nie lubię az tak wcześnie, w lecie jak wstaję na 7.30 to już zaczyna być jasno
    dobra, zbieram się na ten głupi francuski dzisiaj będziemy śpiewać kolędy, już widzę jak ja z moim gardłem pięknie śpiewam :P

Awatar _Nina_
    _Nina_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

U mnie sporo zależy od pory roku w sumie. Latem uwielbiam wcześnie wstawać i mieć caaały długi dzień przed sobą. Ale w zimę jest do doopy. Taka wegetacja. Byle przetrwać.
    Pokolędowałaś?

Awatar secessja
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

a próbowałaś kiedyś śpiewać po francusku? :P bardziej posłuchaliśmy nagrania niz sami śpiewaliśmy :P

Awatar _Nina_
    _Nina_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mówić nie próbowałam a co dopiero śpiewać

olympus Guest

kochana bratu męża benzyna w baku zamarzła-Qrka he he ciekawe jakim cudem

5.30 to nieludzka pora??? laski ja do pracy na rano jak szłam wstawałam 0 2.30 przez jakieś pół roku a pracę rozpoczynałam o 6.00 więc 5.30 to pikuś do szkoły wstaje o 4.30

po francusku śpiewałam tylko panie janie-ale z tym to chyba kazdy miał do czynienia

pozdrowionka

Awatar secessja
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

2.30? toż to jeszcze późny wieczór czemu az tak wcześnie?
    a 'panie Janie' też śpiewałam i paskudnie się śpiewa, zapluć się można i zacharczeć :P

Awatar kusinka30
    kusinka30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Hej
    ja niestety nie miałam przyjemności uczyc sie j.francuskiego,i zazwyczaj nie mam tez przyjemnosci wstawac o 5.30(przewaznie tak godzinie pózniej czyli 6.30) wiec wychodze na zero
    jak dieta dzisiaj?
    i jak programik?

bałwanek jedzie do Madonny 20.03.2010
    zmieniam swoje życie no niestety więcej niż 20 kg.. - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar secessja
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

wstawanie o 5.30 to bardzo wątpliwa przyjemność
    dieta póki co dobrze, chociaż jest ledwie 12.30, ale niestety zbliża sie @ co czuję po spadku nastroju i motywacji, rodzi się we mnie strach przed złamaniem się, a to nie dobrze, chciałabym, żeby @ przyszła przed świętami, ale w to wątpię (mam nieregularne cykle, ale zazwyczaj organizm daje mi dość znacząco znać, kiedy nadchodzi) w czasie @ wprawdzie też nie jestem w skowronkach, ale przynajmniej cierpienia psychiczne ustępują fizycznym

co do programiku, to astatnie parę dni prace posuwały się wolniej, ale szczerze powiedziawszy jestem już na etapie, kiedy zmiany nie są duże, bardziej jak kosmetyczne poprawki, więc po świętach przejdziemy do pierwszej fazy testów (cieszycie się? ), tylko jeszcze zostaje problem załadowania do programu jakichś sensownych tabel kaloryczności ewentualnie przy pierwszych testach będziemy wszystkie dane wprowadzać ręcznie, ale docelowo muszę tam coś większego załadować, bo szkoda czasu dopisywać każdy nowy produkt.

Już nie daleko, ale jeszcze nie dam, bo dorobię kilka fajnych bajerów, mam nadzieję, że wam sie spodobają

---------- Wiadomość dodana o 17:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:43 ----------

trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo idę wieczorem na wigilię ze starą klasą z liceum będzie niestety dużo pyszności... ale nie zjem ani kruszynki, no chyba, że mandarynki

Awatar pauliska84
    pauliska84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    białobrzegi
    Wpisy na blogu
    3

Nawet nie czujesz jak rymujesz

Secesja jak Ty żeś to zrobiła że masz 2 suwaczki +adres wątku?
    Bo mi sie nie chce taki podpis zapisać. Wyswietla mi sie że mam za duzo obrazków...

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów