Strona 11 z 24 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 234

Wątek: Ja tez dziś zaczynam :) CEL : 30 kg MNIEJ !! - UDA się???

malgosia84 Guest

Domyślnie Odp: Ja tez dziś zaczynam :) CEL : 30 kg MNIEJ !! - UDA się???

kurcze, ja to facetow nie rozumiemzarzucam go eskami, prosze, groze, a telefon milczy wszyscy mi mowia ze on nie jest mnie wart, zwlaszcza po tym, w jaki sposob ze mna zerwal, ale to dluga historia tylko ze serce nie sluga....i uparte jak ten osiol moze kiedys zapomne, ale na razie to mysle 24na dobe, i nawet co noc mi sie sni az mi sie rano wstawac nie chce i zyc, a tu jeszcze ten przeklety tluszcz z kazdej strony
    juz sobie od paru tygodni obiecuje, ze to ostatni raz, ze nie bede pisac..ale to silniejsze
    a co to za ksiazka?Jakiego to autora jest? przydalaby mi sie taka wiedza

assssia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Mam ją w wersji elektronicznej wiec moge Ci przesłać na maila

malgosia84 Guest

wiec bardzo bede wdzieczna [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

---------- Wiadomość dodana o 21:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:05 ----------

dziewczynkinapisalam cos strasznego w swoim watku tylko nie bijcie
    a teraz ide po piwko mam dosc facetow i diety
    Ostatnio edytowane przez malgosia84 ; 22-12-2009 o 21:11

Awatar Aisha_23
    Aisha_23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Amsterdam

Hhehehe "można troche zrozumiec ich myslenie i o co im chodzi i co zrobić zeby ich w sobie rozkochać i zeby cie nigdy nie opuścił"
    Ja rozumiem myslenie mojego faceta - w ogole znam go az za dobrze- naszym problemem jest ze ja sie z nim w wielu sprawach nie zgadzam. Generalnie chodzi o to ze on uwaza ze ja go nie wspieram i jestem egoistka a ja uwazam dokladnie to samo. Poza tym mamy tez tu pewne problemy rodzinne,finansowe, jest w czym przebierac. Obydwoje mamy silne charaktery i kazdy z nas musi miec ostatnie slowo. Nasz 3 letni zwiazek to ciagle wojny, nigdy nie jest spokojnie duzej niz 2 tygodnie... zaczyna mnie to juz po prostu meczyc. Moj poprzedni facet byl tzw dupa w korach, godzil sie na wszystko - ten jest zupelnym przeciwienstwem i walczymy o wszystko totalnie o wszystko.... juz mi sie przejadlo po prostu.... z reszta ja ciagle zmieniam facetow wiec moze juz czas nadszedl hehehehe nie jestem stworzona do bycia w zwiazku takim na cale zycie

---------- Wiadomość dodana o 23:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:37 ----------

Aaa .. Malgosiu... wiem, ze to trudne ale musisz go olac - im wiecej bedziesz do niego pisac tym bardziej on bedzie olewal Ciebie.... niestety

---------- Wiadomość dodana 23-12-2009 o 11:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 22-12-2009 o 23:37 ----------

Czesc kobietki jak tam u Was ? u mnie klotni ciag dalszy. Atmosfera w domu taka, ze nic tylko gdzies sobie zniknac. Musze dzis posprzatac cala chate a jest to ostatnia rzecz na ktora mam ochote. Wszystko irytuje, wszystko jest powodem do sprzeczek.

Mam tylko jedna fajna wiadomosc - moja waga dzis pokazala 102,5

Na diecie od : 12 grudnia 2009 ; Cel : stracic 30 kg do 8 czerwca 2010 :-)

Zapraszam do mnie na : Ja tez dziś zaczynam CEL : 30 kg MNIEJ !! - UDA się??? - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

w sprawach sercowych - radze z serca PRZESTAN PISAC - im bardziej bedziesz go olewać tym bardziej on przyzwyczajony ze go tak molestujesz, piszesz, błagasz czy co tam robisz - tym bardziej on bedzie zainteresowany, olewaj kolesia - to on przestanie olewać Ciebie - 100% gwarancji nie dam ale to dość typowe dla facetów - interesuja sie nami najbardziej jak my mamy ich w tylnej czesci ciala ...
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

malgosia84 Guest

czesc dziewczyny dzieki za dobre rady.. od dzis postaram sie juz NIE PISAC wogole... niech sie dzieje co chce..jak o mnie zapomni calkiem to znaczy ze palant z niego i tyle a szkoda by bylo bo to spotkanie w marcu tak mnie motywowalo no coz...
    co do diety to nawet na wage wchodzic do konca roku nie bede bo kazalam ja schowac jakbym normalnie przeczuwala ten kryzys
    a wczoraj na pocieszenie wlazlam z nudow na czata i sobie poflirtowalam troche to nie to samo co w realu..ale na to moze przyjdzie pora jak juz schudne..
    gratuluje asiu 102 kg
    pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow spadkowych

Awatar Aisha_23
    Mieszka w
    Amsterdam

Czesc kobietki. Co tam u Was ? :-)
    Malgosiu mam dla Ciebie propozycje - u mnie zawsze pomagalo na dola
    Wejdz sobie na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Super fajne stronki mozna poznac naprawde fajnych facetow nie zapomnij wstawic swojej fotki

U mnie klotni ciag dalszy super swieta, mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze:*

Zapraszam do mnie na : Ja tez dziś zaczynam CEL : 30 kg MNIEJ !! - UDA się??? - Grupy Wsparcia Dieta.pl

malgosia84 Guest

Czesc Asiu dziekuje za propozycje na pewno skorzystam, bo na tych czatach to sami zboczency mnie podrywaja
    wlasnie skonczylam czytac ksiazke od assssssi ta o roznicach miedzy kobietami i facetami..i az mnie zamurowalo, bo okazalo sie, ze robilam wszystko to, czego faceci nie lubia i co moze doprowadzic do konca zwiazku!!!!
    jesli Twoj ci sie znudzi to mozesz wykorzystac ta ksiazke przeciwko niemu
    ja tez niestety bez przerwy sie klocilam z moim miskiem bo oboje chcielismy rzadzic ty tez o tym pisalas, wiec moja sytuacja jet przestroga dla ciebie, o ile nie chcesz tego skonczyc tak jak ja zreszta do tej pory klocilismy sie prawie bez przerwy..nawet na odleglosc, zawsze bylo o co ..a to ze napisal tak pozno..a to ze nie napisal wcale..a to ze nie zrobil tego o co prosilam..ehhh...nawet wczoraj niezle po nim pojechalam ja nawet w pewnym momencie zaczelam na kalendarzu rysowac usmiechniete minki, jak udalo nam sie nie poklocic..i rekord to niestety tylko kilka dni
    rozumiem cie wiec doskonale, ale jak powiedzialas faceci to idioci
    a jak tam przygotowania do swiat? wszystko skonczone?dietka bedzie czy odpuszczasz na jeden dzien?

Awatar Aisha_23
    Mieszka w
    Amsterdam

Dietka bedzie, bede twarda Wiesz.... moze podeslij mi ta ksiazke, moze czegos ciekawego sie dowiem
    bo juz mam naprawde dosc tych klotni doszlam dzis do wniosku ze nie jestem szczesliwa w tym zwiazku ......
    wiec jak znajdziesz chwilke to przeslij prosze:*

1 - stronka to darmowa strona w 100 % wiec super

2 - robisz test osobowosci i wynajdywane sa osoby z podobnym podejsciem do zycia, spojrzeniem na swiat, a takze ktore podobnie czuja ....

3- na tej poznalam swojego obecnego faceta bez komentarza lol

magducha24 jest nieaktywny Znany na forum

Ja tak na chwilke bo jutro nie będe miała pewnie już czasu

Zdrowych pogodnych świąt ,śpełnienia najskrytszych marzeń i moc u ścisków :*
    ____________________$$$
    _____________________$$$$$
    ___________________$$$$$$
    _________________$$$$$$$
    _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
    ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    _____________$$$$$$$$$$$$$$$
    ____________$$$$$$$$$$$$$
    ___________$$$$$$$$$$$$
    __________$$$$$$$$$$
    _________$$$$$$$$$
    ________$$$$$$$$