Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: Ciąg dalszy dłuugiej drogi-a raczej jej początek:ponad30kg za dużo

Awatar mamusia20
    mamusia20 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Thumbs up Ciąg dalszy dłuugiej drogi-a raczej jej początek:ponad30kg za dużo

Witam Byłam na forum rok temu...A konkretniej w styczniu....W ciągu bodajże tygodnia zrzuciłam jakieś 4kg.wróciły już daawno temu..
    Mam 21 lat,158cm wzrostu i aż 90 (albo ciut ponad)kilo...
    Kiedyś ważyłam 48kg...Marzy mi się powrót chociaż do 50kg...Także naprawdę długa droga przede mną..
    Jak zarejestrowałam się tutaj w styczniu-kupiłam orbitreka i co?Nic...Robi ta cholera wielka za zbieracz kurzu i wieszak na ubrania a ja oczywiście zapału do ćwiczeń nie mam...
    Coś jest nie tak.Budzę się rano,nie mam na nic ochoty,na nic siły...Nawet na zabawę z moją niespełna 2-letnią córeczką...
    Potrzeba mi chyba jakiegoś kopniaka moocnego Pomożecie mi trochę?
    Mam w planach poprostu ograniczyć ilość jedzenia (co teraz przy świętach sie raczej nie uda ) pić dużo wody no i w końcu zacząć ćwiczyć...
    Będę jeść raczej normalnie-czyt.jakieś smażone mięsko itp.ale w mniejszych ilościach-znam swój organizm na tyle,że wiem że da to efekt dość zadowalający.Do tego chcę dążyć do min.30minut dziennie na orbim+jakieś brzuszki.
    Potrzymacie za mnie kciuki?
    Tu mój poprzedni wątek sprzed roku-chcę zakończyć tamten etap niepowodzeń i zacząć od nowa-stąd też ten nowy wątek
    Dłuuuga droga przede mną!!!Ale DAM RADĘ! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Pozdrawiam was kochane i liczę na wasze kciuki i wsparcie

magda_black Guest

Domyślnie Odp: Ciąg dalszy dłuugiej drogi-a raczej jej początek:ponad30kg za dużo

No wróciłaś!!!
    Mam nadzieje, ze na dobre bo jak nie to !!!

Awatar mamusia20
    Mieszka w
    Gliwice

Domyślnie Odp: Ciąg dalszy dłuugiej drogi-a raczej jej początek:ponad30kg za dużo

To co?
    Też bym chciała żeby to już na dobre było...Ale nie umiem się zmobilizować żeby wejść na orbiego...
    Moja mała już podrosła,wszędzie wlezie to i przy niej nie da się ćwiczyć...A spać to ona ostatnio rzadko chodzi...

Awatar biga83
    biga83 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

dziwny masz suwaczek!
    pierwszy raz taki widze
    oczywiscie ze pokibicujemy
    najważniejsze żeby zacząć.
    wiez mi warto.
    zaczynałam z podobnej wagi. mam 20kg za sobą. czuje sie super.
    i u Ciebie też tak bedzie!

Awatar mamusia20
    Mieszka w
    Gliwice

A jak ci się to udało zrobić i w jakim okresie czasu??
    Suwaczek mam dziwny bo zaczęłam od 90 przytyłam na ok.91 i wpisałam to w suwaczek i dlatego tak dziwnie wyszło...

Misia881900 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Płock

hej bardzo się ciesze że wróciłaś do nas mam nadzieję że już na dobre i osiągniesz swój wymarzony cel ciekawa jestem czy mnie pamiętasz?

Awatar mamusia20
    Mieszka w
    Gliwice

Misia-coś tam pamiętam

---------- Wiadomość dodana o 20:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:59 ----------

Widzę że nikt nie zagląda do mnie

Ale napiszę-byłam dzisiaj na zakupkach-kupiłam jogobellę light...Tuńczyka,pomidorka,ogórka,pomarańcze,ja błuszka i wogóle...Do tego dwie zgrzewki wody mineralnej niegazowanej-ale smakowej-cytrynowa i pomarańcza.
    Także zakupki dietkowe i od jutra zaczynam

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

mamusia20 dobrze że jesteś mi się udało jak na razie zrzucić 6kg a próbuję juz długo długo może teraz z Tobą mi się uda

Awatar mamusia20
    Mieszka w
    Gliwice

Oby się udało
    Choć chyba nienajlepszy okres na dietkowanie wybrałam Bo w święta to lekko nie będzie

Awatar secessja
    secessja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

hej, witamy w klubie 'utyłam, więc wracam'
    trzymam kciuki i będę zaglądać
    pozdrawiam

Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów