Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Demollka na diecie.

Demollka jest nieaktywny Nowy na forum

Smile Demollka na diecie.

Witam.

Przechodziłam dziś koło lustra, to co zobaczyłam wywołało u mnie burzę mózgu.

Jak to się stało, że tak wyglądam? Przecież jeszcze na jesień wyglądałam dużo lepiej i szczuplej. Stanęłam na wagę, o zgrozo 10 kilo więcej niż we wrześniu.

Ochłonęłam juz trochę z szoku i na spokojnie doszłam do wniosku, że biorę się za siebie, czyli zaczynam stosować dietę i zaczynam się ruszać.

Na początek zastosuję dietę 1200 kcal, ograniczę tłuszcze, pieczywo i ziemniaki.
    Nie wiem co z tego wyjdzie, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą do wiosny uda mi się zrzucić kilka kilogramów.

Nie wiem jak zrobić suwaczek, może ktoś miły mi podpowie?

brandnetel jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Demollka na diecie.

Witaj
    Tu masz instrukcję, jak sobie założyć suwaczek. Powodzenia

Do czego służy PIN?
    Jeśli chcesz aktualizować swojego Strażnika Wagi musisz wymyślić sobie dowolny ciąg znaków (co najmniej 4) i wpisać go w pole PIN.

Do góry
    Jak utworzyć Strażnika Wagi?
    Proszę otworzyć stronę:
    Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi

Następnie uzupełnić dane:
    Tyle ważyłam(em) ... kg
    Tyle ważę ... kg
    Tyle chcę ważyć ... kg

i tu uwaga! - Tyle ważyłem musi być wartością największą, a Tyle chcę ważyć najmniejszą, natomiast Tyle ważę pośrednią lub równą pierwszej lub trzeciej wartości.
    Np.
    73
    62
    55

Po uzupełnieniu tych danych, proszę nacisnąć Dalej - następnie wybrać tło dla swojego strażnika, potwierdzić wybór przyciskiem Dalej.
    Kolejnym krokiem jest wybranie wskaźnika, czyli obrazka, który ilustruje miejsce, w którym aktualnie się znajdujesz podczas odchudzania. Potwierdź wybór przyciskiem Stwórz tracker.

Teraz Twój Strażnik Wagi jest już gotowy. Aby dodać go do swojego profilu na forum należy:

1. Skopiować całą zawartość okienka Forum Dieta.pl bbCode.
    2. Zalogować się do serwisu Dieta.pl
    3. W prawym górnym rogu strony wybrać zakładkę Profil
    4. W polu Twój podpis wkleić skopiowaną wcześniej zawartość okienka Forum Dieta.pl bbCode
    5. Potwierdzić wszystko przyciskiem Zapisz umieszczonym poniżej pola Twój Podpis.

brandnetel dziękuje kochana za wskazówki

Teraz zastanawiam się jak wrzucac emotki, lub zmieniać kolor trzcionki, ale na razie dla mnie to czarna magia ups

Co do dzisiejszej diety, to jestem prawie zadowolona. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że za późno zjadłam śniadanie, a co za tym idzie kolejne posiłki też.

Ale nic to, jutro postaram się bardziej

Pomyślałam, że będę się ważyć raz w tygodniu np. w piątek, ale nie wiem czy uda mi się powstrzymać przed codziennym ważeniem.
    Moim pierwszym celem będzie schudnąć jakieś 10 kilo do wiosny, jeżeli to mi się uda, to pomyślę nad kolejnym.

Tymczasem idę poczytać kilka wątków i nabierać motywacji do działania.

Pozdrawiam wieczornie

I tak juz ładnie spadłaś. Postaraj się tez mierzyc chociaz talię i biodra, bo czasami gdy waga ani drgnie, motywacja spada, a przy mierzeniu zawsze widać efekty swojej silnej woli.
    Motywuj sie na innych wątkach, strasznie tu fajnnie i wesoło. Za jakiś czas forumowiczki będą Ci przyjaciółkami - friendus anonimus

brandnetel dziękuję za odwiedzinki.

W suwaczku wpisałam moją największą wagę jaką miałam, a docelową taką jaką miałam na jesieni i dość dobrze się z nią czułam.

Założyłam sobie, że w pierwszym etapie spróbuję schudnąć do 75 kilogramów, chciałabym żeby to się udało mniej więcej do końca marca, ale zobaczymy jak to będzie.

W zeszłym roku miałam kłopoty z nadczynnością tarczycy, przez to schudłam bez większego wysiłku, teraz juz z tarczycą jest ok, więc chcę chudnąć dzięki zdrowemu odżywianiu, a nie chorobie

Wieczorem postaram się napisać mój dziesiejszy jadłospis, narazie mam wchłonięte 275 kcal, musze pomysleć o posiłkach na reszte dnia.
    Ostatnio edytowane przez Demollka ; 13-01-2010 o 12:31 Powód: błąd

Cytat Zamieszczone przez Demollka Zobacz posta
    chciałabym żeby to się udało mniej więcej do końca marca,
    2,5 miesiąca, jak się bardzo postarasz to powinno się udać. Zyczę Ci silnej woli.

Witam.

Nikt do mnie nie zagląda, szkoda

Uaktualniłam suwaczek, dziś piątek, pierwsze ważenie, coś drgnęło, malutko ale dopiero cztery dni dietkuję, więc to już coś

Liczę kalorie w dzienniczku kalorii, mieszczę się w ustalonym limicie jak narazie, poza tym jestem z siebie mega dumna, bo robiłam wczoraj dzieciom pizzę i nie zjadłam ani kawałka , a zapach w domu był niemiłosierny w trakcie pieczenia.

U mnie już dziś praktycznie zaczynają się ferie, jeszcze tylko wywiadówki u dzieci i zaczynamy ferie pełna parą.

brandnetel, kochana nie mogę znaleźć Twojego wątku, dasz jakieś namiary?

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę.
    Ostatnio edytowane przez Demollka ; 15-01-2010 o 12:52 Powód: pomyłka

Awatar ojojoj
    ojojoj jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krk

napewno uda ci sie schudnac do wiosny nie takie rzeczy sie robi dasz rade
    10 kg pojdzie szybko
    === ZAPRASZAM DO MNIE ===

brandnetel, kochana nie mogę znaleźć Twojego wątku, dasz jakieś namiary?
    Mieszczę się "W seksi bieliźnie na Walentynki" to znaczy teraz sie jeszcze nie mieszczę, ale próbuję
    Nikt do mnie nie zagląda, szkoda
    Sama Pani Gospodarz musi zaglądać, topik musi byc widoczny na pierwszej stronie forum, wtedy chętni wejdą.

brandnetel, zagladam jak tylko mam czas
    Idę szukać Twojego wątku

ojojoj, dzięki za wizytę, mam nadzieję że do wiosny obie będziemy miały co najmniej dyche mniej na wadze

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów