Witajcie, piszę do Was ż
eby Was przestrzec przez tzw. coachingiem dr. Dukana na stronie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jest to niesamowite
OSZUSTWO. Nie tylko sam coaching pod względem merytorycznym, ale także kradzież finansowa. To co na tej stronie nazywają coachingiem – to
AUTOMATYCZNE odpowiedzi na zaznaczone pola (m.in. czy zjadłaś coś niedozwolonego, czy i ile ćwiczyłaś itp.) dodam, ze nie można napisać swoich uwag tylko trzeba wybrać jedną z kilku opcji (czasami żadna nie pasuje do twojej sytuacji). A więc klikasz na wybraną opcję, a na następny dzień dostajesz odpowiedź automatu treści „świetnie, tak trzymaj” „nie poddawaj się” „wierzę w Ciebie” albo „bardzo mnie niepokoi Pani ….” Itp. itd. to nie jest coaching! Nie ma również konsultanta on-line, możesz zadać pytania ale na odpowiedź czekasz 2 dni lub więcej. I za taką przyjemność płaci się 200zł, ja chciałam spróbować i wybrałam płatność miesięczną 60zł, a po 2 tygodniach otrzymywania ciągle teksów z automatu – napisałam reklamację i podałam powody dlaczego nie chcę kontynuować coachingu – niestety nie uznano mojej reklamacji i do nadal pobierają z mojego konta po 60zł miesięcznie (a było to pod koniec lipca) – jestem załamana,
bo na moje e-maile nie odpowiadają i nie wiem co mam zrobić. Gdzie się zwrócić? W chwili obecnej jestem biedniejsza o 180zł…. I nadal piszę do nich i nadal nie mam odpowiedzi… Totalnie mnie zignorowali…
Przestrzegam Was zatem przed tą stronką! Trzymajcie się i chudnijcie zdrowo i jeżeli ktoś Was zapyta o ten coaching podzielcie moje uwagi