Strona 102 z 275 PierwszyPierwszy ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,011 do 1,020 z 2750

Wątek: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

melba75 Guest

Domyślnie Odp: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

Karola a ty jestes jaks maszynka do sexu?Wyzywa Cie, bije...ale do łozka jestes dora.Ja bym mu kazała isc pocwiczyc nadgarstek w toalecie...i tyle...jaki sex z kims takim?Traktuje Cie tak przedmiotowo, ze az słuchac sie nie chce...ale z drugiej strony to Ty mu po prostu na to pozwalasz.Szanuj sie troche Karolina.Bo jak Cie czytam to jestes zahukana mysza...a jak czytam o udanym sexie to mnie na wymioty zbiera...Dajesz sie upokarzac dla faceta który nie ma dla Ciebie za grosz szacunku.Chore...

Awatar hanusia74
    hanusia74 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez linka30 Zobacz posta
    naprawdę zaczyna mnie chwilami zwątpienie ogarniać...może nie wszystkim pisane jest być szczupłą?

no właśnie

marzyciel_ka Guest

Cytat Zamieszczone przez melba75 Zobacz posta
    jeliton, albo ispagul
    Melba (ach jak to smakowicie brzmi)
    a mogłabym coś więcej o tym? co to za specyfiki? nie znam, a może powinnam? Będę wdzięczna za wyjaśnienie

Awatar hanusia74

Hania...trzymam dzis kciuki

dziękuję Melbuś - było okropnie . jestem wykończona i nic się jeszcze nie skończyło muszę czekać teraz do 13 maja uuuuuuhhhhhh...

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

....:-( ....

---------- Wiadomość dodana o 14:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:31 ----------

ech ...do jutra dziewczyny ... moze chociaż dieta mi w zyciu wyjdzie ... bo jak nie to tylko skonczyc to popaprane życie ... raz ale skuteczne ....pa

melba75 Guest

Marzycielko to naturalne srodki które wspomagaja prace jelit...łupinki z babki...jakiejs tam.Ja pije 2 łyzeczki rano z kefirem, czy maslanka...mieszam i wypijam.Po tym trzeba szklanke wody popic od razu.No i wazne...pół godziny przed jedzenie.Pecznieje w zoładku i czujesz sie nie dosc ze syta, to nie masz problemów kibelkowych.
    Hania...przytulam mocno...trzymałam kciuki...ale widze ze na nic...Odezwij sie na gg jakys miała ochote z kims pogadac...to zawsze jestem do Twojej dyspozycji.

linka30 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jakby co - jesteśmy tu:-) I nie pozwolimy Ci zwątpić:-) Prawda dziewczyny???

Karolinko, życzę spokoju i podjęcia dobrej decyzji!!

melba75 Guest

Karola a Ty nie rób smutnych min tylko pomysl czy chcesz byc traktowana jak szafka czy jak kobieta.I szanuj sie...czym na wiecej pozwalasz tym bedzie gorzej wiem to z autopsji.Tupnij w koncu noga...jestes wartosciowa kobieta...nie szafka na buty i nie sex na pstrykniecie palcami.Ile mozna...

---------- Wiadomość dodana o 15:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:39 ----------

Rany..wiecie jak kaloryczne sa chrupki kukurydziane...100g produktu ma 371 kcl

linka30 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Karolinka01 Zobacz posta
    ....:-( ....

---------- Wiadomość dodana o 14:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:31 ----------

ech ...do jutra dziewczyny ... moze chociaż dieta mi w zyciu wyjdzie ... bo jak nie to tylko skonczyc to popaprane życie ... raz ale skuteczne ....pa
    Wiesz co??? Takimi tekstami to Ty siebie i nas nie denerwuj nawet!!! Jak można tak myśleć, co??? Zacznij szanować siebie i swoje dziecko Karolinko!! Wspomnisz moje słowa...kiedyś być może powie tak na k...do Waszej córki, kiedyś być może ją uderzy...a wtedy będziesz żałowała, że się nie umiałaś postawić!!

Życzę powodzenia kochana!!!

---------- Wiadomość dodana o 14:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:44 ----------

łupinki z babki...jakiejs tam
    zdaje się że z babki jajowatej...ale pewności nie mam, muszę w domku spojrzeć:-)

Awatar hanusia74

Karolinko - tulam Cię Słonko , ale całkowicie się zgadzam z Melbą . Ja też nie lubię zmian . Ale tu o Twoje i Maleńkiej życie i zdrowie chodzi , a nie o zmianę pracy czy zmianę stylu ubierania się ... Cokolwiek zrobisz , jestem z Tobą . Bo wiem , wszystkie to wiemy , że to baaardzo trudna decyzja . Ale uważąm , że nie ważne czy Ty go kochasz jeszcze . On ma Cię za ... sama wiesz , bo mówi Ci wprost . Nie można kochać kogoś takiego !!!! Ty się po prostu boisz zostać sama . Choć i tak jesteś sama . I do tego w jakimś obozie . Myślę , że czeka na Ciebie jakiś czuły ,kochający , szanujący mężczyzna . Ale Go nie poznasz dopóki się nie uwolnisz , dopóki nie dasz sobie szansy na udane życie . Przecież chcesz być szczęśliwa ?????????
    Spójrz jak sobie Nasze Dziewczynki poukładały na nowo życie i są przeszczęśliwe

Uprawnienia umieszczania postów