nie przejmuj sie hanus-jutro bedzie lepiej zle emocje opadna a tamtego spotak kara za Twoje krzywde
nie przejmuj sie hanus-jutro bedzie lepiej zle emocje opadna a tamtego spotak kara za Twoje krzywde
cześć Hanuś, jak mija dzień?
trochę lepsze sampoczucie?
mam nadzieję, że tak![]()
Nie wierzę w to . Ale nawet nie o karę mi chodzi - tylko o to żeby to wszystko się nie wydarzyło![]()
---------- Wiadomość dodana o 11:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:41 ----------
No niestety miałam po południu straszna chandrę . Nawet moja 9 letnia Córunia miała .
Wyyyyć mi sie chciało , ale musiałam trzymac fason i pocieszać Maleńką
---------- Wiadomość dodana o 11:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:45 ----------
nie jestem grzeczna .................................................. ..................................... - hheeaaahh... !
---------- Wiadomość dodana o 11:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:48 ----------
No coś Ty ??!! Aktualnie piszemy z Mirabelllką i wszystko działa![]()
Hi Hanusia, zajrzałam do Ciebie, chyba pierwszy raz, a tu taki smutek u Ciebie. Ludzie naprawdę bywają bardzo różni, sama się o tym po raz kolejny przekonałam. Jednak na szczęście oprócz tych złych, są też na świecie dobrzy, mili i serdeczni. Nadal się uczę jak ich od siebie odróżniać. Trudna sprawa. Trzymaj się!
hanusia jak to piszesz z Mirabelką, kiedy ja chcę napisać priva mam info
Wiadomośćhanusia74 ma wyłączoną opję otrzymywania prywatnych wiadomości.
Bardzo się zmartwiłam Twoimi smutkami i łzami,życie jest ciężkie, a co do córci, to moja już bidna tez kilka razy płakała razem ze mną :-(
Kochana pamietaj, że nie jesteś sama, jakos trzeba pokonywać te przeszkody życiowe, które na nas spadają, ja tez mam duży poważny problem i wczoraj wyłam cały dzień, nie pomaga to wcale w dietowaniu, smutno mi ale wiem, że trzeba iść dalej, bo co innego nam pozostało, jak dalej walczyć ...
Ostatnio edytowane przez nikitka75 ; 07-08-2011 o 12:35
Czy dziś masz już lepszy nastrój Hanusiu? Mam nadzieję, że teraz jest już lepiej.
Hanulka a gdzie Ty się straciłaś, co?![]()
Pozdrawiam cieplutko
Jak początek roku szkolnego?![]()
i znowu nam Hanusia zniknęła...
napisz co słychać...
Pozdrowionka![]()
Hanusiu, może uda się Ciebie tu ściągnąć... kupę lat nie byłaś, co u Ciebie?