Strona 3 z 275 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 2750

Wątek: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

Awatar hanusia74
    hanusia74 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

Amri , a gdzie kolacja ???
    a może spróbujesz tak jak ja tego ruchu - powolutku , powolutku ...
    mi sie też nie chce ale choć troszkę probuję na rozkręcenie metabolizmu i ciała . dużo tez bym nie dała rady . zniechęciłabym sie od razu !
    ja jestem jeszcze osłabiona , bo 4 tydzień biore antybiotyki - mam tak potwornie męczący kaszel od ponad 2 miesiecy, że bierze mnie na wymioty i sie duszę . ale walczę !!! jutro sie ważę . bardzo mi zależy
    pogoda jest lepsza , to i sił do życia więcej

---------- Wiadomość dodana o 11:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:02 ----------

Melba 75 - Ty tak cały czas z tą kolacją ??? , że o 17.00 ostatni posiłek ????! i myślisz , że dasz tak radę do końca życia ??? bo jak sie organizm tak przyzwyczai ...

melba75 Guest

Juz sie tak przyzwyczaiłam, ze juz najpózniej jem o 18, potem jak czuje głód to wypijam cos ciepłego i jest ok, gdybym tak nie robiła to nie spadłaym chyba ze 104 do 91, a dla mnie to uwierz bardzo duzo.

anew96 Guest

Smile Odp: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

Cześć wszystkim, mam na imię Anka, 33 lata i przynajmniej 36 kilogramów do zrzucenia. Na dieta pl zalogowałam się 3.12, od 18. 02. wprowadzam w życie dietę Diamondów. Czy mogę się czasami udzialać na twoim wątku Hanusiu? Szukam swojego miejsca, a tu takie wagowo i wiekowo podobne osóbki. Wprawdzie piszę bloga, ale to trochę za mało.
    Ps. niech Cię nie zdziwią 2 suwaki, pracuję nad usunięciem jednego.

Awatar _Amri_
    _Amri_ jest nieaktywny Znany na forum

Anew - witam ze swojej strony, pisz jak najczęściej

Haniu - ja jem tak:
    S-9.00 (w pracy)
    L-13.00 (w pracy)
    O-17.00 ( w domu)
    kolacji to już nieeeeeee, chodź nie powiem, że tak o 20. mi się nie chce

---------- Wiadomość dodana o 14:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:14 ----------

Anew - napisz pokrótce na czym polega Twoja dieta? Ogólne zasady itp.

melba75 Guest

Witaj Anew, swietnie trafiłas bo u Hanusi jest bardzo miły klimat który sprzyja odchudzaniu.A blog tez bardzo pomaga...wiem cos o tym.No i powodzenia na wojnie z kilogramami.U mnie bywa roznie czasem przegrywam jakas bitwe i nie osiagam celu w wyznaczonym czasie, ale czym jest 1 przegrana bitwa ...wazne jest przeciez zakonczenie całej wojny.Prawda?Pozdrawiam cieplutko

Awatar hanusia74

Melba75 - dziękuję Ci , że tak miło opisałaś ten wątek

byłam dzisiaj z moim Maleństwem na spacerku w bibliotece - powiem Wam , że aż mi słabo bylo kiedy wracałyśmy - to chyba ta dzisiejsza iście wiosenna pogoda ! słonko tak mocno grzeeeje mmmm.... wiosny chcę !!! u mnie dzisiaj w cieniu 8 stopni , a w słońcu ponad 20 !

wczoraj chyba za póżno zjadłam tę rybkę wędzoną , bo męczyła mnie cały wieczór

witaj serdecznie , Aniu !! jakże mi miło , że do nas trafiłaś ! ha ! Twoje/Wasze suwaczki dziwią mnie o tyle tylko , że ja sama nie potrafię owego zrobić - taka zacofana jestem hihi...

dziękuję , że tutaj zaglądacie . jest mi niezmiernie miło !
    piszcie , piszcie ... co u Was

---------- Wiadomość dodana o 15:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------

ivanka - gdzie jesteś ?

---------- Wiadomość dodana o 15:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:45 ----------

Amri - Rybko , jeśli to prawdziwa data Twoich urodzin , to moje Córeczki "mają Cię " w "nawiasie" - urodziłam Je 13 i 16 niebawem urodzinki

melba75 Guest

Hania a ile Twoje maleństwo ma? Mój synek 1,7 .Dzis jestem bardzo z niego dumna bo nauczył sie mówic DWA , liczy razem z teletubisiami.Trudno mi przy nim chudnac bo jego ulubione słowo to mamam co oznacza mamo wrzucmy cos na ruszt.I skubaniutki nic po nim nie widac , ze lubi jesc chudzielec z niego nie to co mamusia.Jest taki zabawny.U mnie jest spora róznica wieku bo moja starsza córcia w maju skonczy juz 12 lat i prawdziwa z niej pannica juz.Tak szybko wyrosła..ehhh...Teraz mamy wspólna pasje..obie gramy w Simsy, budujemy, sciagamy rózne akcesoria i swietnie sie razem bawimy.Grunt to dobry kontakt z dzieckiem,wiec zmieniam zainteresowania wraz z jej wiekiem, przedtem szyłysmy ciuchy dla lalek...teraz gramy w Simsy.Mam tez oprócz oczywiscie meza <drugiego juz w moim zyciu i mam nadzieje ostatniego bo uwazam go za udany wybór tym razem>jeszcze fretke i 2 szynszyle.I to by było chyba na tyle jesli chodzi o mnie.A co do diety w dniu dzisiejszym to idzie mi całkiem dobrze, na razie zaden batonik ani ciasteczko nie krzyczy do mnie ZJEDZ MNIE, a mały głód jak sie zdarza zapijam ciepła herbatka.Miałam dzis troche czasu wiec poczytałam o diecie Dukana i stwierdziłam , ze ma mnóstwo fajnych przepisów z których mozna smiało korzystac.Trafiłam tez na stronke gdzie jest rozpisany 7 dniowy jadłospis I fazy i przepisy, moge sie zdobycza podzielic jesli ktos byłby chetny.Przepisy mozna mysle stosowac nawet nietrzymajac sie radykalnie tej diety, ale w zwykłej diecie MŻ, bo sa proste i ciekawe zarazem i przede wszystkim nie wymagaja niewiadomo jakich produktów jak w niektórych dietach.Cieplutkie usciski dla Wszystkich .Pozdrawiam

Awatar hanusia74

hihihi... moje Maleństwo za kilkanaście dni skończy 8 latek . ciągle mnie zaskakuje . np. nie mogę się nadal oswoić , że od ponad roku czyta już tak biegle jak dorosły ! właśnie byłyśmy wymienic książki na grubsze, bo ostatnie 'połknęła' na raz .

starszy Skarb jest w wieku Twojej córci - za kilkanaście dni skończy 12 .

One są moim największym Szczęściem i Skarbem !!!

u mnie młodsza choruje na Simsy - grała u koleżanki i bardzo Jej się podoba

jestem chętna na te przepisy

zaliczyłam dziś i spacerek , i rowerek , i schody

zafundowałam sobie dzisiaj też specjalny zestaw ćwiczeń w ramach odnowy stóp . te , które tak jak ja , same sobie robią stopy , wiedzą ile gimnastyki musi wykonac taki hipopotam podczas tego zabiegu ! masakra ! to jeden z powodów , dla których chcę schudnąć - bo to bardzo upokażające !! nagimnastykowałam sie !! teraz stopki leciutkie, delikatniutkie , no i może przysłuży sie to jutrzejszemu ważeniu - 2 deko mniej hihi...

wczoraj zakupiłam sobie mleko sojowe w proszku (bo nie mogę dostać płatków) i płatki z siemienia lnianego (może pomoże też troszku na kaszel ) i dodałam dzisiaj do porannej miseczki już i tak bogatych w różności (wszelkiej maści płatki , równiez orkiszowe , susz.ananas , papaja , żurawina, różnorakie orzeszki i migdały , otręby orkiszowe, i in.) płatków i smakowało mi bardzo . a dzisiaj dokupiłam sobie jeszcze płatki amarantusa . no full - wypas tak jak dawniej .

Awatar _Amri_
    _Amri_ jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez hanusia74 Zobacz posta
    [/COLOR]Amri - Rybko , jeśli to prawdziwa data Twoich urodzin , to moje Córeczki "mają Cię " w "nawiasie" - urodziłam Je 13 i 16 niebawem urodzinki
    Haaaa, ja z 15 marca, czyli pośrodku

To jak tak opowiadacie o swoich szkrabach, to się pochwalę, że mój pierworodny Antoś ma 4,5 roczku, a mlodszy Adaś 14 m-cy. Są bardzo różni, jak ogień i woda.
    Wspólna pasją ze starszym jest czytanie i opowiadanie, rozmowy, oglądanie wszystkiego co tyczy zwierząt. Może na weterynarza wyrośnie?
    Z Adasiem, który zaczyna już być kumaty na dobre, bawimy sie w sprzątanie-uwielbia znosić pranie i ladować do pralki.
    Z oboma wspólną zabawą jest "atak morderczych całusków" (wg pomysłu rad super niani)

Ja na te wytyczne Dukana też chętna. Sprawię sobie chyba tą książkę poświęconą tej diecie.

Idę spać, dobranoc pchły na noc

anew96 Guest

Wink Odp: lat 35+ - do zrzucenia kg 30+

Jak tu miło na tym wątku, ja mam prawie 4letnią córcię, największy skarb - ale o niej innym razem.
    Moja dieta wygląda tak: do 12tej tylko owoce. O 12tej obiad węglowodanowo-warzywny, ok. 15tej znowu węgle z warzywami, kolacja ok. 19tej mięso lub rybka(=białka) z warzywami. Takie są założenia, ale nie zawsze ściśle się ich trzymam. Na przykład przedwczoraj o 15tej zjadłam 3 kromki słodkiej bułki z masłem. Jest to dieta Diamondów, ale przerobiona przez Maję Błaszczyszyn. Korzystam z jej książek "Dieta życia" i "Styl życia".
    A suwaczki wykasowałam. W sobotę będę się ważyć to stworzę nowy aktualny. Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich. Dziewczyny bądźmy dla siebie szczupłe na wiosnę.

Strona 3 z 275 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów