Na górze przy Twoim wpisie jest taka buźka uśmiechnięta no i tam się tą reputację chyba zwiększa.
Może nam ktoś powie jak reputację wyłączyć?
Anew, w ogóle się na tym nie znam
Na górze przy Twoim wpisie jest taka buźka uśmiechnięta no i tam się tą reputację chyba zwiększa.
Może nam ktoś powie jak reputację wyłączyć?
Anew, w ogóle się na tym nie znam
no dobra jak się dodaje punkciki to już wiem, też ci dodałam, ale chcę wiedzieć kto mi dał negatywny i za co,gdzie to sprawdzić?
Nie mam pojęcia ale może nam ktoś podpowie?
---------- Wiadomość dodana o 16:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:36 ----------
Anew, już jesteśmy na początku drogi do wyższej reputacji Chyba zacznę skakać z radości
Fakt - jesteśmy, jupi, jupi, jupi. Żartuję oczywiście (trochę), bo to aż takiego wielkiego znaczenia nie ma, ale jakoś tak mi się nieswojo zrobiło. Najważniejsze to, żeby kilosy leciały i wtedy mogę być nawet poniżej skali reputacji, prawda Kouseczku?
dziewczynki - a ja się dopiero od Was dowiaduję , że jest jakas reputacja . nie miałam o tym pojęcia !
Anew - przeciez wiesz czy Cię lubię chyba dalam Ci wyraz mojego lubienia
Melby nie ma ani tu , ani na GG hmmm...
a ja się cieszę , że wreszcie będę mogła chodzić na spacerki
jejku ! moja głoowa !
Hanusiu wiem, wiem. Napisałam ci na priva, ale jeszcze raz dzięki za pomocną dłoń. O tych punktach reputacji, to też przez przypadek się dowiedziałam, trochę czuję się z tym jak dziecko w przedszkolu. A co z twoją głową?
Cześć Kobitki
ojejku tylko człowiek nie ma czasu na forum i już tyle wpisów, że hoho
Najpierw co u mnie. Dziś na wadze 1 kilo mniej.... czyli 98 hurrra . Bałam się, że jak biorę hormony to nie będę chudła a co gorsze przytyję. W pupie znaczy się w biodrach schudłam 7 cm od 24 lutego ( miałam 124 a dziś 117 ).
Z tej euforii przeszłam dziś na piechotę jakieś 5 km - zamiast jechać na szkolenie autem pobiegłam na piechotę . Pogoda dziś cudowna była.
Amri - dzięki za spis menu - troszkę ściągam ale nie całkiem .
Ostatnio edytowane przez Noukyy ; 24-03-2010 o 18:00 Powód: ojejku - ja też jestem persona non grata .....hmmm niby komu moja persona tu nie pasuje co?? :> ;)
___m_ó_j___s_e_k_r_e_t___ . . . . . . . _____s t a r y _ w ą t e k_____ . . . . . . .___s t a r e _ f o r u m___
I etap
Moja droga do nowego J A
Noukyy - pięknie, gratuluję.
Kousek myślisz, że to administrator czy tam moderator( nie odróżniam ich i nie wiem, który jest ważniejszy) nas "ukarał". Nie musisz odpowiadać. Ja sądzę, że tak. Tylko dobrze byłoby wiedzieć za co.
:P myślę, że to nie ma nic wspólnego z karaniem.. jestem na forum od niedzieli i nie wydaję mi się żebym sprawiła komuś problem
uff.. koniec z jedzeniem na dziś! w sumie lubię ten moment, bo już nie muszę obmyślać co trzeba zjeść i kiedy, co trzeba ugotować (ależ ja tego nie lubię ;/) itd.. ;P