Strona 2 z 57 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 562

Wątek: niecałe 20 lat i ponad 20 kg do zrzucenia

melba75 Guest

Domyślnie Odp: niecałe 20 lat i ponad 20 kg do zrzucenia

A wiesz co powinnas wrzucic w jadłospis przy takich bólach kolan....zelatynke, czyli jesc galaretki...z kurczaczka na przykład sobie zrób, zadna filozofia przeciez, albo galaretke normalna z owocami bez cukruMoze dziwnie brzmi, ale o bólach kolan...wiem z własnego doswiadczenia.

oliada Guest

hmm dziękuję! jutro postaram się znaleźć taką galaretkę (bo mięsnych nie lubię), mam nadzieję, że mi się uda (mieszkam w holandii i nie jest mi łatwo doszukać się pewnych produktów :P)

---------- Wiadomość dodana 22-03-2010 o 10:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 21-03-2010 o 22:35 ----------

witajcie
    właśnie jem 1 posiłek dzisiaj, wg diety: chleb pełnoziarnisty (tu wspomnę, że pełnoziarnisty, to nie ten "z ziarnami". Powinnyśmy jeść chlebek, u którego w składzie na pierwszym miejscu jest mąka żytnia) z masłem (zdrowa dieta powinna zawierać tłuszcze- masło i margaryna na zmianę, oraz 2 łyżki oliwy na dzień- w sałatkach np.), jajko, pomidor, zielona herbatka
    niestety jeszcze dziś mnie czeka dzień wyjazdowy, gdzie dostanę posiłek, ale mam nadzieję, że będzie jakiś wybór i bez problemu zjem zdrowo.

u mnie pogoda ładna, ptaszki mi za oknem śpiewają, więc początek dnia bardzo miły ;P musiałam dziś pospać niestety dłużej, bo od trzech dni wracam do domu o 2/3 w nocy ;/ i dziś niestety też, ale to już ostatni raz! ależ się cieszę!

pozdrawiam ciepło i życzę cudownego dnia!
    Ostatnio edytowane przez oliada ; 25-03-2010 o 17:28

oliada Guest

wczoraj do domu wróciłam po 1 w nocy i byłam totalnie zmęczona.. jednak z jedzeniem było ok. nie dało się zastosować idealnie do diety, ale jakoś z tego wybrnęłam
    dziś znów późno wstałam, ale od jutra wracam do pobudki o 8:00!
    mam znów masę zajęć, więc powodzenia wszystkim życzę!

miłego dnia!
    Ostatnio edytowane przez oliada ; 25-03-2010 o 17:29

Awatar dziudzia1983
    dziudzia1983 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    małopolska
    Wpisy na blogu
    5

Wpadam z rewizytą! I życzę sukcesów!
    Już widzę, że sobie nie źle radzisz! I mądrą dietkę masz, bo wszystkiego po trochu możesz jeść!
    Miłego popołudnia!
    Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
    Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!

oliada Guest

dzięki, że zaglądnęłaś!
    dziś kolejny pracowity dzień za mną, ale to w sumie raczej sprzyja diecie, bo nie siedzę myśląc "co by tu zjeść" :P dopisywał mi humor, co samą mnie dziwi i mam ochotę ostro poćwiczyć! gram na skrzypcach oby tak było jak najdłużej!

a no i co zjadłam dziś..hmm:
    -3 chrupki z jajkiem i pomidor
    -fasolka po bretońsku
    -sałatka z warzyw+kurczak gotowany (raz więcej i drugi raz troszkę)
    -śliwka

w sumie nie był to idealny dzień jeśli chodzi o dietę, powinno być troszkę inaczej, ale jest nieźle muszę się przyzwyczaić..
    byłam dziś też w szkole, więc przejechałam się na rowerze wody wypiłam sporo i dwie zielone herbatki

udany dziś dzień miałam )) dobrze mi się grało, pogoda piękna, bo ciepło i NIE PADA DESZCZE- same pozytywy!
    Ostatnio edytowane przez oliada ; 23-03-2010 o 22:42

Awatar maggit_21
    maggit_21 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Racibórz
    Wpisy na blogu
    3

Cześć
    W końcu i ja tu dotarłam
    Specjalnie dzisiaj wcześniej zaczęłam ćwiczyć, żeby Cię w końcu odwiedzić

Kochana dietkowo ładnie ! ! ! Naprawdę ładnie Ci idzie!

Na początek sama wiesz, że nie ma co oczekiwać cudów
    Uczysz się nowych - zdrowych nawyków żywieniowych, a to przyda się i po diecie

Trzymam za Ciebie kciuki!!!

I cieszy mnie niezmiernie ten Twój dobry nastrój

<Dużo dobrego humoru i energii> <---------------- to dla Ciebie

Pooooooooozdrawiam

Miłego dnia życzę i słońca!!!

oliada Guest

ooojjjjj.. dziękuję Ci baaardzo! myślę, że nie muszę mówić jak bardzo się cieszę- myślę, że doskonale mnie rozumiesz i to jest cudowne tutaj- w końcu czuję się na prawdę rozumiana i nie czuję się samotnie ze swoim problemem- tak jak do tej pory! dlatego coraz mocniej wierzę, że poradzę sobie z nim

dietka jeszcze się dociera, ale postaram się o postęp!
    dziś śniadanie:
    chlebek z jajkiem i papryką, trochę sałatki warzywnej
    herbatka zielona była i woda będzie
    (nie piszę ile jem, bo idę według tabelki od dietetyczki)
    w sumie doszłam do momentu, że wiem co jak jeść- cudowne uczucie! muszę tylko starać się do tego stosować w jak największym stopniu i będzie git!

miłego dnia!!! :*

aaach! napiszę jeszcze o tych mniejszych celach tutaj. Więc:
    I cel: 80 kg- zdrowa dieta moim nawykiem
    II cel: 75 kg
    III cel: 70 kg
    IV cel: 65 kg
    V cel: 62 kg i utrzymanie wagi
    VI cel: pozostanie przy zdrowej diecie

Awatar _Amri_
    _Amri_ jest nieaktywny Znany na forum

Oilada - wpadam i na Twój kącik, by Cię wesprzeć w diecie i ruchu
    Cele założone super - tylko do nich dążyć jak po nitce do kłębka. A jeśli po drodze napotkamy jakieś odstępstwo, staramy się o nim szybko zapomnieć i wrócić na właściwe tory!

Powodzenia

oliada Guest

uff.. kolejny dzień dobiega końca.. jeśli chodzi o diete:
    rano był chleb z jajkiem i trochę sałatki
    jogurt nat. i mały banan
    kurczak+ warzywa
    chleb+ fasolka po bretońsku
    duża śliwka
    mała pomarańcza
    kurczak+gotowany szpinak z dodatkiem jogurtu (niestety jedyny szpinak, który mi smakuje, to taki z mąką, śmietaną, czosnkiem i kawałkiem serka do smarowania- taki jest rewelacyjny.. ;/)
    chleb z pomidorem

nie powinnam jeść tej ostatniej kromki chleba, ale byłam nadal głodna ;/ no trudno, tak źle nie było. dziś na rowerze byłam w szkole, więc element ruchu zaliczony. jutro też jadę z rana, ale jeśli nie będzie padać, to postaram się iść także na spacer

dziś miałam całkiem miły dzień jednak teraz boli mnie trochę głowa, a muszę poćwiczyć.. ;/ yhh.. poczekam jeszcze chwilę i się zmobilizuję jeszcze na godzinkę bo jak to mówi mój znajomy- jak już poćwiczyłaś tyle ile zaplanowałaś poćwiczyć, to jeszcze poćwiczyć z pół godziny. tak się staje mistrzem granie na skrzypcach to rzemiosło.. ale ja moja miłość <3

zorka86 jest nieaktywny Znany na forum

Kocham grę na skrzypcach... niestety mogę tylko słuchać, bo grać nie umiem
    Podziwiam Cię że wybrałaś się tak daleko żeby się szkolić, fajnie... nowe doświadczenia
    A co do diety, dobrze Ci idzie... będę zaglądała i mam nadzieje że nauczę się od Ciebie systematyczności w jedzeniu, chodzi mi o te 4- 5 posiłków dziennie... mam z tym problem, bo mogę jeść 2 razy większe porcje i mi starczy, ale staram się i mam nadzieje że jestem na dobrej drodze Ja co prawda waże mniej ale też niższa jestem... więc pewnie się jeszcze poodchudzamy sporo razem
    pozdrawiam
    i życzę miłego wieczoru

Strona 2 z 57 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów