Podam CI przykładowy jadłospis i sama ocen ile zajmuje czasu)
sniadanie - biały ser z rzodkiewka i troche jogurtu 0% zamiast śmietany plus kawa z mlekiem 1,5% ( generalnie codziennie jem własnie na sniadanko bialy ser z dodatkami np.szczypiorek , makrela itp..- czas 2-3 min
2 sniadanie- jogurt lajt z otrębami owsianymi i pszennymi i czarna kawa- tyle co wyjecie z lodówki zalanie kawy
obiad... piers z kyrczaka lub ryba na patelni ale podlewam woda - czas przygotowania gora 15 min - jak mam faze warzyw dodaje mieszankę chińska
podwieczorek - np. robię wczesniej mleko lub jogury z dodatkiem kawy rozpuszczalnej i słodzika plus łyżka żelatyny rozpuszczona w wodzie i wymieszane.. taka galaretka mleczna pycha plus kawa.czas. 2-5 min
kolacja...... kilka plasterków wędliny typu szynka czy polędwica( sa takie 2%) i herbata zielona.....2min ?)
Oczywiście robię np . indyka pierś w rękawie pieczona , ale raz upiekę i starcza na tydzień)a te placuszki z otrębami nie robi się dłużnej jak jajecznice.
Często tez kupuje na kolacje tatar i zjadam - bardzo lubię... robię tez z niego kulki i mam namiastkę pierogów bez ciasta do czerwonego barszczu
zresztą tych szybkich potraw jest sporo .)Powodzenia bo naprawdę radocha jak widzi się efekty i spodnie w które niedawno ledwo sie dopinałaś teraz spadają z D
)))).Dlatego ja zaczęłam dukac juz w listopadzie by wiosne przywitać już chudsza
)