Martucha będę trzymac kciuki.
Ucz się i dostań tą robotę
Miłego weekendu
Powróciłam
Tęskniłam za Wami i nawet czasem tu zaglądałam ale tylko na chwilkę
Niestety moje szanse na pracę są niewielkie, bo kandydatów było ponad 100 na 3 etaty, a test trudny, ale zrobiłam co się dało, a teraz czekam na odpowiedź.
Co do diety to w weekend trochę odpuściłam bo teściowa przygotowała różne smakołyki specjalnie dla nas, ale dziś na wadze stwierdziłam z zadowoleniem że grzeszki nie bardzo odbiły się na mojej wadze, i znów zanotowałam spadeczek
Miałam też 3 dni przerwy w ćwiczeniach, ale już wróciłam na dobrą drogę
To na razie tyle, wieczorem wyspowiadam się z dzisiejszego menu i pooglądam co u Was słychać.
Witaj Martusia!!
Kiedy będzie odpowiedź w sprawie pracy??
W ogóle opowiadaj co tam u Ciebie?
Jeśli przeszłam test to w ciągu 2 tygodni maja mnie zaprosić na rozmowę.
U mnie niewiele się zmieniło przez ten tydzień, moja Mańka stoi już pewnie i bierze się do chodzenia więc nie mogę jej nawet na chwilkę spuścić z oka.
Na wsi moja rodzinka trochę odpoczęła, a ja oddałam dziecko stęsknionym dziadkom i tatusiowi który na co dzień ma niewiele czasu i uczyłam się.
Musze powiedzieć że naprawdę tęskniłam za forum, chyba się uzależniłam
---------- Wiadomość dodana o 20:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:29 ----------
Dzisiejsze menu P
-mleko z otrębami
-serek homo
-pierś z kurczaka
-łyżka kaszy gryczanej
-serek wiejski lekki
-kawa x 2 (raz z cukrem)
-herbata x 2
-woda
Ostatnio edytowane przez martucha2255 ; 06-05-2010 o 16:32
Dzień doberek
Cieszę się, że wypoczeliście i trzymam kciuki za pracę!
Super menu miałaś wczoraj
Hej hej
U mnie dziś jakiś dziwny dzień, nic mi się nie chciało, i jakoś tak nie mam humoru, ale ćwiczenia planowo a menu te nie najgorsze:
P+W
-jajecznica bez tłuszczu
-serek homo
-naleśniki kukurydziano-otrębowe ze szpinakiem
-sałatka(serek wiejski+kilka rzodkiewek+kawałek papryki+kawałek ogórka+kilka plasterków wędliny)
-kawa ze słodzikiem
-kawa zbożowa ze słodzikiem
-woda z sokiem
-woda
Życzę dobrej nocki