-
Odp: proteiniczka ze słabością do słodyczy
Witam
Jak dzis Twoje dietkowanie?
-
Marta no a jak ja Jakub w piaskownicy wołam to pół placu zabaw na mnie patrzy bo same Kubusie w koło,
-
Też mam duży problem ze słodyczami, a zwłaszcza z czekoladą. Wytrzymałam 1 dzień bez ani kawalątka, dziś skusiłam się na drożdżowe. A do wieczora jeszcze tyle czasu 
Mój synek też Kuba
Kłóciłam się o to imię z mężem, ale się uparł.
-
Hej
U mnie dziś mim porannego spadku nastroju wywołanego brakiem spadku wagi
całkiem spoko. Nie popełniłam większych grzechów z wyjątkiem jednego serka danio bo już bardzo potrzebowałam czegoś słodkiego. Wiem że to szczególnie w fazie uderzeniowej duży błąd, ze względu na spora ilość węglowodanów, ale nie mogłam jakoś sobie poradzić i pomyślałam że to i tak lepiej niż jakbym się rzuciła na czekoladę.
algosz - kupiłam wszystkie potrzebne produkty (tylko mleka odtłuszczonego w proszku nie udało mi się znaleźć) i jak tylko skończę uderzeniówkę, zaczynam eksperymenty z dozwolonymi w II fazie deserami, chętnie podzielę się doświadczeniami.
Jeśli chodzi o sport
to spacerek z Mają w chuście zaliczony, a to naprawdę kosztuje sporo energii, więc wszystkim mamom maluchów polecam chustowanie jako formę spędzania czasu z maleństwem, ale też sposób spalania kalorii 
Życzę spokojnego wieczoru, mnie czeka prasowanie, ale pocieszam się że to lepsze dla mojej figury niż leżenie na kanapie z książką
---------- Wiadomość dodana o 18:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:46 ----------
a jeszcze co do imion, to uwielbiam imię Kuba, jakbym miła synka to pewnie tez byłby Kuba. Wszyscy faceci których znam o tym imieniu są w jakiś sposób wyjątkowi
. Co z pewnością tyczy się również Waszych synków
.
-
Witam
( i gratuluje spadku
oby tak dalej
-
Witam
Dziś u mnie na wadze -0,4kg
ależ się cieszę, od razu chce się żyć i chudnąć dalej. Mam w planach dziś rozpocząć zmagania z mięśniami brzucha, kiedyś robiła 150-200 brzuszków dziennie ale to było lata temu a teraz po 30 już nie mogę, trzeba coś z tym zrobić 
Pozdrawiam i życzę słonecznego dnia wolnego od pokus
-
Witam
Dziś znów spadeczek -0,8
. A wczoraj żadnych poważnych błędów w diecie, 2 godzinki spaceru szybkim krokiem z wózkiem plus wieczorem brzuszki, zrobiłam niewiele, ale zamierzam codziennie robić więcej aż dojdę 200
Dziś czeka mnie ciężka próba, idę pomagać mamie w przygotowaniu imienin taty, a potem będę na tej imprezie. Jest to o tyle trudne że moja mama nie bardzo rozumie moją dietę i ciągle coś mi proponuje mówiąc np. przecież to chude, albo przecież to zdrowe i tak w kółko. Mam nadzieję że poranny spadek zmotywuje mnie do walki ze słabością, szczególnie do słodyczy (moja mama piecze super ciasta).
A wieczorem zaczynam prawdziwe ćwiczenia
Moja szwagierka wyjechała na jakiś czas i pożyczyła mi steper i motylka 
Życzę Wam i sobie
udanego dnia dążenia do wymarzonej sylwetki.
-
no piekny spadek
ja tez sie zastanawiam czy by jeszcze raz nie zacząć i chyba od pon sie skusze i bedzie 4-5 dni uderzeniówki a pozniej sie zobaczy....
-
no i poległam ;/
I to przez własną głupotę, poszłam do rodziców i byłam głodna, bo u nich na obiad był barszczyk czerwony z pasztecikami więc nie zjadłam nic. Tak więc trudno było mi się oprzeć smakołykom, teraz wyznaję moje grzechy :
-kilka koreczków
-trochę bitej śmietany
-kabanos
-dwa cukierki
-no i trochę warzywek (3-4 rzodkiewki, trochę ogórka i papryki)
może to niewiele, ale przypominam że jestem w fazie uderzeniowej diety proteinowej.
Jestem wściekłą na siebie ;/
Na usprawiedliwienie mam tylko fakt że wieczorem udało mi się poćwiczyć (brzuszki, motylek, stepper)
Ciekawe co jutro pokaże waga.
-
no i moja porażka ma odzwierciedlenie w wadze +0,6
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów