Strona 10 z 389 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 3882

Wątek: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

tylko kto bedzie zbierał i przetwarzał dane ...ja nie mam do tego smykałki

Awatar kousek
    kousek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Pewnie niebawem ruszy nowa akcja, więc się zapiszesz

Mieszka w
    Wrocław

chętnie ... az sie popłakałam przez hanusie ...a chciałam tak dobrze, doradzić, podzielic się doswiadczeniem ...serce na dłoni wykładam ...ech tam...juz tam więcej nie przyjdę...

Awatar kousek
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez Karolinka01 Zobacz posta
    az sie popłakałam przez hanusie ...a chciałam tak dobrze, doradzić, podzielic się doswiadczeniem ...serce na dłoni wykładam ...ech tam...juz tam więcej nie przyjdę...
    Karolinka, ja myślę że Ty to źle odebrałaś... nie zrażaj się tak od razu, tak jak napisała Noukyy słowo pisane jest znacznie inaczej odbierane od tego mówionego... Zrobisz jak będziesz uważała, ale wydaje mi się, że nie powinnaś uciekać z wątku Hanusi...
    Przykro mi...

---------- Wiadomość dodana o 13:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:05 ----------

Karola, a to są słowa Amri:

Cytat Zamieszczone przez _Amri_ Zobacz posta
    Karolinko - czy Ty się obraziłaś? Daj spokój kobieto! Nikt Cię osobiście przecież nie obraża. Tak jak pisze Nouky - słowo pisane nie obrazuje wszystkich emocji i można je źle zrozumieć. Musisz tu być i koniec! Kropka w temacie!!

---------- Wiadomość dodana o 13:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:40 ----------

Wracaj natychmiast!!!

Magdusiia85 Guest

To się porobiło... Jeszcze tego brakowało żebyśmy się tu kłóciły i obrażały...
    Dziewczynki proszę sobie podać rączki na zgodę i zapomnieć o tym nieporozumieniu

---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:58 ----------

Karolka Melba organizuje maraton dziś o tym pisałysmy i mówiłaś, że chciałabys wziąć udział w takiej akcji więc teraz jest okazja

Awatar kousek
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

ja już się zapisałam

Necik jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok

Witaj Karolinko
    Wpadłam na chwilkę pogratulować Ci Twoich sukcesów Bardzo ładnie chudniesz ! Trzymaj tak dalej !

Ja też zapiszę sie na maraton

papa

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Necik Zobacz posta
    Wpadłam na chwilkę pogratulować Ci Twoich sukcesów Bardzo ładnie chudniesz ! Trzymaj tak dalej !
    dziękuję Neciku, jak widzisz te sukcesy na razie marniutkie w porównaniu do dziewczyn ... ale zawsze to o parę killo lżej

---------- Wiadomość dodana o 23:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:58 ----------

moje menu takie sobie ( pewnie przekracza dietkowe 1800kcal ..ale może chociaż mieści sie w spoczynkowym metaboliźmie 2100kcal?) , strasznie mnie dzisiaj wzieło na owoce- wiem, ze powinien być jeden owoc ...chyba po tych basenach i siłowniach ... jakkolwiek to zabrzmi jadłam tylko tyle aby nie być głodna
    no trudno, ze tak fatalnie wyglada... i tak duzo tego ... chociaz słodkiego nie pochłonełam

7.00
    otęby owsiane i rózne z błonnikiem dietetycznym i wodą z mlekiem
    7,15 - 8.30
    pomarancza, banan, 3 marchewki surowe, makrela
    11.00 mozarella 1 kulka, jeden pomidor, oregano, 2 łyzki jogurtu naturalnego, troszk e surowej papryki i ok.30g gotowanego indyka z wczoraj, kiwi
    14,00
    ser biały lekki łowicz 200g -44g białka, 100g jogurtu naturalnego, kiwi
    16
    1 kabanos drobiowy
    17,30
    4 pierogi ruskie mamusi ( z 6 mala 2 mi mała zjadła z talerza), troszkę kapusty kiszonej, jeden śledzik (połówka), pół małej filizanki krupniku mamusi - paluszki lizać

cwiczen zero, oprócz biegania po schodcach w pracy i spacerze do sklepu po pracy - odpoczynek po wczorajszym
    wizyty konkretne w kibelku - 3
    woda co najmiej 3l
    jurtro po południu ważenie - niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba

marzyciel_ka Guest

dzień dobry, Karolinko Pozwól, że na pytanie zadane na maratonowym wątku Melby, w sprawie mojego urlopu, odpowiem Ci na Twoim wątku Mam okazję do wizyty u Ciebie Urlop planuje od 1 lipca i jedno, co wiem na pewno, to to, że wyjadę. Nie mam jeszcze do końca pomysłu, dokąd. Chociaż nie, pomysły mam...a co uda się zrealizować, zobaczymy. Nie ukrywam, że wiele zależy od kwestii finansowych i dogrania terminów (wybieramy się większą grupą znajomych). Na pewno będzie to gdzieś na południe Europy, przede wszystkim ze względu na pogodę, tam gwarantowana, u nas - różnie Jak tylko podejmiemy decyzję, od razu się pochwalę, a co

Mieszka w
    Wrocław

fajnie ... ja jak bym miała dużo pieniązków to bym pojechała na wyspę grecką na wakacje ...moze na kretę, kos, kerkirę a moze na Santorini...Mykonos...
    ale że szukałam czegoś najtanszego dla rodziny wybrałam turcje jeszcze w grudniu i co miesiąc coś na to odkładaliśmy ... jak nas nie powstrzyma chmura wulkaniczna, czy coś innego to wyjeżdzamy za 3 tygonie z wezyrem wychodzi 844zł za osobotydzin z przelotem, ubezpieczeniem w wersji all inclusive i jeszcze walizke dostaliśmy w prezenie za wcześniejszą rezerwacje i kupony po 20 euro na wycieczki i gwarancje niezmiennosci ceny...

---------- Wiadomość dodana o 22:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:26 ----------

jak jedziecie grupa to mozecie dostać dobre ceny ... ale dużo fajnych i tanich miejsc juz wykupiono...

---------- Wiadomość dodana 20-05-2010 o 07:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 19-05-2010 o 22:29 ----------

no i gonie suwaczek ... nie wiem dlaczego były siłownie, aqua aerobiki, zero słodyczy, duuuzo warzyw i białka ...a waga nic ...ech tka to juz jest co drugi dzin stoi a ze przed popołudniowym wazeniem zjadlam jeszcze 3 marchewki, i papryke pokazała nawet wiecej 111,9 ... byle sie nie załamać ...gonie suwaczek ...

---------- Wiadomość dodana o 07:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:01 ----------

wczoraj z tej rozpaczy i bezsilnosci i głodu zjadłam 100g nerkowca ... i nie mam wyrzutów ...obraziłam sie na wagę i juz

---------- Wiadomość dodana o 09:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:02 ----------

dzisiejsze menu:

otęby z wodą z mlekiem
    sałatka: zielona sałata, pomidor, jajko, rzodkiewka, kukurydza, ogórek,feta, odrobina winegre

poźniej planuję twaróg chudy albo małe kuleczki z mozarellą z pomidorem

duszony inydyk z warzywami

surowe marchewki/ mozarella kulki

woda ok 3l

siłownia

coś w domu ( zupa pomidorowa albo sałatka jak rano z indykiem)

Strona 10 z 389 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów