tylko kto bedzie zbierał i przetwarzał dane ...ja nie mam do tego smykałki
tylko kto bedzie zbierał i przetwarzał dane ...ja nie mam do tego smykałki
Pewnie niebawem ruszy nowa akcja, więc się zapiszesz![]()
chętnie ... az sie popłakałam przez hanusie ...a chciałam tak dobrze, doradzić, podzielic się doswiadczeniem ...serce na dłoni wykładam ...ech tam...juz tam więcej nie przyjdę...
Karolinka, ja myślę że Ty to źle odebrałaś... nie zrażaj się tak od razu, tak jak napisała Noukyy słowo pisane jest znacznie inaczej odbierane od tego mówionego... Zrobisz jak będziesz uważała, ale wydaje mi się, że nie powinnaś uciekać z wątku Hanusi...
Przykro mi...
---------- Wiadomość dodana o 13:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:05 ----------
Karola, a to są słowa Amri:
---------- Wiadomość dodana o 13:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:40 ----------
Wracaj natychmiast!!!
To się porobiło... Jeszcze tego brakowało żebyśmy się tu kłóciły i obrażały...
Dziewczynki proszę sobie podać rączki na zgodę i zapomnieć o tym nieporozumieniu
---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:58 ----------
Karolka Melba organizuje maratondziś o tym pisałysmy i mówiłaś, że chciałabys wziąć udział w takiej akcji więc teraz jest okazja
![]()
ja już się zapisałam![]()
dziękuję Neciku, jak widzisz te sukcesy na razie marniutkie w porównaniu do dziewczyn ... ale zawsze to o parę killo lżej
---------- Wiadomość dodana o 23:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:58 ----------
moje menu takie sobie ( pewnie przekracza dietkowe 1800kcal ..ale może chociaż mieści sie w spoczynkowym metaboliźmie 2100kcal?) , strasznie mnie dzisiaj wzieło na owoce- wiem, ze powinien być jeden owoc ...chyba po tych basenach i siłowniach ... jakkolwiek to zabrzmi jadłam tylko tyle aby nie być głodna
no trudno, ze tak fatalnie wyglada... i tak duzo tego ... chociaz słodkiego nie pochłonełam
7.00
otęby owsiane i rózne z błonnikiem dietetycznym i wodą z mlekiem
7,15 - 8.30
pomarancza, banan, 3 marchewki surowe, makrela
11.00 mozarella 1 kulka, jeden pomidor, oregano, 2 łyzki jogurtu naturalnego, troszk e surowej papryki i ok.30g gotowanego indyka z wczoraj, kiwi
14,00
ser biały lekki łowicz 200g -44g białka, 100g jogurtu naturalnego, kiwi
16
1 kabanos drobiowy
17,30
4 pierogi ruskie mamusi ( z 6 mala 2 mi mała zjadła z talerza), troszkę kapusty kiszonej, jeden śledzik (połówka), pół małej filizanki krupniku mamusi - paluszki lizać
cwiczen zero, oprócz biegania po schodcach w pracy i spacerze do sklepu po pracy - odpoczynek po wczorajszym
wizyty konkretne w kibelku - 3
woda co najmiej 3l
jurtro po południu ważenie - niech się dzieje wola nieba - z nią się zawsze zgadzać trzeba
dzień dobry, KarolinkoPozwól, że na pytanie zadane na maratonowym wątku Melby, w sprawie mojego urlopu, odpowiem Ci na Twoim wątku
Mam okazję do wizyty u Ciebie
Urlop planuje od 1 lipca i jedno, co wiem na pewno, to to, że wyjadę. Nie mam jeszcze do końca pomysłu, dokąd. Chociaż nie, pomysły mam...a co uda się zrealizować, zobaczymy. Nie ukrywam, że wiele zależy od kwestii finansowych i dogrania terminów (wybieramy się większą grupą znajomych). Na pewno będzie to gdzieś na południe Europy, przede wszystkim ze względu na pogodę, tam gwarantowana, u nas - różnie
Jak tylko podejmiemy decyzję, od razu się pochwalę, a co
![]()
fajnie ... ja jak bym miała dużo pieniązków to bym pojechała na wyspę grecką na wakacje ...moze na kretę, kos, kerkirę a moze na Santorini...Mykonos...
ale że szukałam czegoś najtanszego dla rodziny wybrałam turcje jeszcze w grudniu i co miesiąc coś na to odkładaliśmy ... jak nas nie powstrzyma chmura wulkaniczna, czy coś innego to wyjeżdzamy za 3 tygonie z wezyrem wychodzi 844zł za osobotydzin z przelotem, ubezpieczeniem w wersji all inclusive i jeszcze walizke dostaliśmy w prezenie za wcześniejszą rezerwacje i kupony po 20 euro na wycieczki i gwarancje niezmiennosci ceny...
---------- Wiadomość dodana o 22:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:26 ----------
jak jedziecie grupa to mozecie dostać dobre ceny ... ale dużo fajnych i tanich miejsc juz wykupiono...
---------- Wiadomość dodana 20-05-2010 o 07:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 19-05-2010 o 22:29 ----------
no i gonie suwaczek ... nie wiem dlaczego były siłownie, aqua aerobiki, zero słodyczy, duuuzo warzyw i białka ...a waga nic ...ech tka to juz jest co drugi dzin stoi a ze przed popołudniowym wazeniem zjadlam jeszcze 3 marchewki, i papryke pokazała nawet wiecej 111,9 ... byle sie nie załamać ...gonie suwaczek ...
---------- Wiadomość dodana o 07:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:01 ----------
wczoraj z tej rozpaczy i bezsilnosci i głodu zjadłam 100g nerkowca ... i nie mam wyrzutów ...obraziłam sie na wagę i juz
---------- Wiadomość dodana o 09:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:02 ----------
dzisiejsze menu:
otęby z wodą z mlekiem
sałatka: zielona sałata, pomidor, jajko, rzodkiewka, kukurydza, ogórek,feta, odrobina winegre
poźniej planuję twaróg chudy albo małe kuleczki z mozarellą z pomidorem
duszony inydyk z warzywami
surowe marchewki/ mozarella kulki
woda ok 3l
siłownia
coś w domu ( zupa pomidorowa albo sałatka jak rano z indykiem)