Poproszę Malibu)
---------- Wiadomość dodana o 12:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:33 ----------
no i 101 jeszcze 99 i następne świętowanko)
Ojjj chyba się już nie załapię na tę setną stronkę, a może jednak?
Tak czy inaczej załapię się jeszcze na wychwalenie mojego mężusia, ale nie za bardzo bo jeszcze się popsuje![]()
Mój jest chyba lepszym ojcem niż ja matką, bo zawsze ma czas dla córeczki, posprząta, czasem ugotuje (chociaż to rzadziej) wymyśla małej zabawy, chodzą na rolki, rower, razem chodzimy na basen itd itp. Nawet razem rysują
czytają bajki, grają w gry, również takie na kartce.. i można by tak wymieniać, wymieniać wymieniać
![]()
Czyż ja nie mam szczęścia w życiu? A jeszcze zdarza mi się narzekać
Dzieki że mogłam sobie uświadomić, że przesadzam![]()
dzięki Czarna ...wpadaj tu czasem do nas ...zapraszamy
nie zawsze sa takie cięzkie tematy ...czasem sie tez dobrze bawimy
---------- Wiadomość dodana o 12:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:39 ----------
kousku Twoj ulubiony drink ...bardzo proszę ...![]()
O rany przegapiłam taką imprezę... A od wczoraj jakiś smaczny drinczek chodzi mi po głowie
Karolcia mam nadzieję, że takich imprez będzie u Ciebie duuużo więcejŚwietna Kobietka z Ciebie!
![]()
Wpadam z buziolamina szampana
Co prawda na stówę się nie załapałam, ale trudno. A jakby tak napisać do adminów, żeby co 100 stronka była tak z pięćrazy większa? Żeby spokojnie imprezę zrobić?
Co nas nie zabije...
Tak było:
A teraz z wyznaczoną górną granicą 77kg dbam o nowe życie rozwijające się we mnie
13tc - 64,6kg