Karolcia a na tej siłowni to ćwiczysz z trenerem czy sama ćwiczenia dobierasz?
Karolcia a na tej siłowni to ćwiczysz z trenerem czy sama ćwiczenia dobierasz?
sa Panowie co pakazuja jak prawidlowo ćwiczyć, ale ćwiczenia dobieram sama w zaleznosci od moich sił i sprawnosci ... na orbiterku wysiadlam raz po 5 min a raz po 3,5 minutach ... na rowerku na poczatek przejechałam 30 min (ponad 1000kjuli) i ponad 10km ... wiosla tez mi dobrze idą, motylki, ćwiczenia na brzuszki, bierznia w szybkim marszu ... ale niektórych ćwiczen jeszcze nie zrobię...
Kurczę ja też się zastanawiam nad siłownią bo chwiałabym właśnie powiosłować żeby te "motylki" po bokach zgubić bo brzuszki skrętne nic mi nie pomagają a to tak brzydko odstajetylko, że nawet nie mam juz czasu w tygodniu na siłownię:/
Da się robić w domu jakieś ćwiczenia na to?? oprócz brzuszków
a mnie jakoś ta siłownia wcale nie bawi... nudaaa
Magdusiu ja sie na tym kompletnie nie znam ... wiem, ze Pan na siłowni doradzał na schudniecie wszytkie mozliwe ćwiczenia w małym obciazeniu i początkowa rozgrzewkę na orbiterku lub rowerku min 20-30 min ... kolezance pan na odchudzanie na innej siłowni tez polecał wiosła, orbiterek, rowerek ...aqua aerobik te,z podobni dobry
Ja nigdy nie chodziłam na siłownie - nie licząc tego jak chodze z moim Misiakiem, ale to tylko po to żeby popatrzeć na niego jak się pręży
Chciałabym robić jakieś ćwiczenia na te boczki, które wylewają mi się spod stanika i słyszałam, że wiosełka są na to idealne - dlatego myślałam o siłowni.
Ja mieszkam na wsi 50km od Olsztyna (w Olsztynie tylko pracuję) i raczej nie bardzo mi na rękę zostawać na siłowni tym bardziej, że mam już inne zajęcia np. włoski dwa razy w tygodniu do 20tej... dlatego chciałąbym coś robić w domu![]()
No tak, ja tez mieszkam pod wrocławiem i znam ten ból dojazdów... teraz od kilku dni u mamy więc wszedzie blisko ...
ja równiez pozdrawiam i trzymam kciuki za Wrocław...bo lubie to miasto....wogóle w dolnoslaskim mam rodzinę..,koło wałbrzycha....stamtad moja mama pochodzi
oby paskudna woda was omineła.....
widzę ze dietka super.....musze wziac z ciebie przyklad..pozdrawiam...........![]()
Czy i mnie się uda?? - Część 1
chcę zacząć raz kolejny....nie wiem który to juz raz......moze setny????ale trzeba miec nadzieje ze ostatni.....
WRÓCIŁAM..prosze o wsparcie