też się mieszczę![]()
też się mieszczę![]()
Witaj Karolinko !!!!
Znalazłam Cię bez problemu.
Widzę, że świetnie sobie poradziłaś z założeniem wątku.
Gratuluję !!!
Teraz zobowiązana jesteś pisać o swoim odchudzaniu i nie tylko.
Pisz, a my wysłuchamy i doradzimy, pocieszymy, damy kopniaka.
Pozdrawiam.
no to ja też się załapałam!!!
pozdrawiam !!!
postaram się zaglądać!!!
Brawo Karolinko, teraz masz swoje miejsce gdzie każdy może Cię odwiedzić bez problemu, podziwiam Twoją determinacje bo ból kilogramów znam z autopsji, ja zaczynałam od 108 ZGROZA, będę podglądała, dopingowała i trzymała kciuki pozdrawiam serdecznie!
No to spróbujemy jeszcze raz... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Podjęta decyzja 01-03-2010
Pierwszy cel 85 kg osiągnięty 30.09.2010
Cel ostateczny 75 kg
Dzień dobry Dziewczynki
Jak tam Karolcia czujesz się w roli naszej Gospodyni?![]()
Oj dziewczynki ...aż mi sie łezka w oku zakreciła, ze tyle osób mnie odwiedziło i tyle miłych słówek uslyszałam ... bardzo Wam dziekuje, ze do mnie wpadłyście i ze jesteście ... wszytkie jestescie wspaniałe, razem nam sie uda ;-)
mozecie mnie pociagnać za uszko ( u nas tak się w domu robiło jak sie jadło cos pierwszy raz w danym roku - nowalijki) wczoraj ugotowalam mloda kapuste na małej ilosci wody z kosta rosolowa ożniej dodałam odrobine wegety i cytrynki - polecam wam mniam mniam
ugotowalam tez kalafiorka ( pierwszą wode wylewam po sparzeniu, gotuje w drugiej) z odrobina soli
a dziś chodzi za mna botwinka ...mniam mniam...
dzisiaj rano 6.16 oteby owsiane+ oteby granulowane+ 150ml mleka chudego + woda
o 9.15 bedzie chyba serek biały z jogurtem
później planuje gotowany kalafior + jajko + krakowska sucha drobiowa+ papryka surowa albo pomidor, rzodkiewki
Witaj Karolinko, Witajcie Wszystkie Babeczki
Brawo - fajne menu na dziś. Widzę że dobrze Ci idzie odchudzanie.
Ja ostatnio przytyłam 2 kg ale już się otrząsnęłam.
Też z Wroclawia jestem![]()
Oj jakos czuje, że nie bedzie łatwo u mnie zrzucic te kg ...w 2000 roku wazyłam 87kg ( po odchudzaniu kiedy to schudłam jakies 18kg) w 2005roku na samym poczatku ciązy wg mojej wagi domowej ważyłam 116-117kg pod koniec ciazy 123 ... a teraz rano 108,4 po południu 110,4kg .. cieszę się ze BMI spadło ponizej 40 ... i tak bardzo ciesze sie z każdego kg mniej ... mój mąż wczoraj powiedził do mnie < mój pulchniaczku> i pocalował mnie w policzek na dobranoc ... ale juz mnie to nie irytuje ... zaczynam wchodzić juz rozmiary o 2 numery mniejsze niz na poczatku marca ... dziewczyny aby tylko wytrwać co nas nie zabije to nas wzmocni...
---------- Wiadomość dodana o 08:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:18 ----------
super a z jakich okolic?
Z zachodniej części miasta![]()
Noukyy a jak tam wspomnienia z Pragi? Jadłas cos pysznego tam? Byłas w jakiś fajnych miejscach? Co Ci sie najbardziej podobało? Opowiedz coś ;-)
---------- Wiadomość dodana o 08:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:25 ----------
[quote=Noukyy;1292637]Z zachodniej części miasta
Ja tez kiedys mieszłam na Nowym Dworze (pd - zach) teraz mieszkam w kieunku wylotu na Warszawę ...Korona - Psie Pole - Zakrzów te okolice (pn- wch)... ale Wrocław jest mały ...swiat jest mały ....