Strona 21 z 389 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 3882

Wątek: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Awatar MaryAnne
    MaryAnne jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Aga oczywiście witamy

Ale jesteście dzielne, kurka no szacun

W sobote byłam z dziećmi na basenie i dostałam uczulenie od chlorowanej wody. Nie wiem, co w niej było, ale od niedzieli do teraz ciągle się drapię i mam wysypkę... Znacie jakieś sposoby? Wapno piłam. Jak do jutra nie przejdzie, to idę do lekarza...

Aga, na tym wątku masz przepisy do Dukana

PRZEPISY w diecie DUKANA - Strona 3 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Zresztą do was dziewczyny tez się zwracam .
    Generalnie ja nie mam czasu ani siły na te rzeczy, ale sama kombinuję i sprawdzam co inni polecają na szybko .

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Cytat Zamieszczone przez MaryAnne Zobacz posta
    W sobote byłam z dziećmi na basenie i dostałam uczulenie od chlorowanej wody. Nie wiem, co w niej było, ale od niedzieli do teraz ciągle się drapię i mam wysypkę... Znacie jakieś sposoby? Wapno piłam. Jak do jutra nie przejdzie, to idę do lekarza...
    miejscowo to maśc z hydrokortyzoanem, jaby ci lekarz pierwszego kontaktu wypisal taka robiona to grosze bo na ryczalt kosztuje - mała ma po mydle płynnym w predszkolu takie uczulenie, mozna dodatkowo clemastynę ( na szybkie działanie) i clarytyne w syropie jak masz stosowac dlużej

---------- Wiadomość dodana o 13:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:04 ----------

Generalnie ja nie mam czasu ani siły na te rzeczy, ale sama kombinuję i sprawdzam co inni polecają na szybko .
    to tak jak ja ...a weekend czasem lubie popitrasic jak nie jeżdze nigdzie i pada deszcz...

Awatar MaryAnne
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Karolinka01 Zobacz posta
    miejscowo to maśc z hydrokortyzoanem, jaby ci lekarz pierwszego kontaktu wypisal taka robiona to grosze bo na ryczalt kosztuje - mała ma po mydle płynnym w predszkolu takie uczulenie, mozna dodatkowo clemastynę ( na szybkie działanie) i clarytyne w syropie jak masz stosowac dlużej[COLOR="Silver"]
    Kochana miejscowo??!! Ja cała od stóp do głowy jestem czerwona... Mam wysypkę na całym ciele. Ta clarytyna to już chyba teraz bez recepty jest, prawda?

Mieszka w
    Wrocław

na clemastyne ostanio maiłam recepte a cleratyna, nie wiem ...a moze idz do lekarza ...ajkas szybka wizyta u dermatologa labo alergologa ... az strach sluchac tego...

---------- Wiadomość dodana 01-06-2010 o 08:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 31-05-2010 o 13:18 ----------

Dzien dobry dziewczeta ;-) Jak samopoczucie?

---------- Wiadomość dodana o 08:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:53 ----------

Jak tam zakupy? Co kupujecie do dietkowania, jak wyglada wasza lista zakupów podstawowych w hipermarkecie obecnie...

---------- Wiadomość dodana o 08:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:54 ----------

Ja wczoraj wpałdlam tylko na chwile do reala i kupiłam 4 chude serki łowicz, 2 tunczyki w sosie wlasnym i troche piersi drobiowych ... bo mi wyszly od piatku ... reszte jeszcze mam...

---------- Wiadomość dodana o 09:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:55 ----------

a teraz troche reklamy lubie wpadac do reala bo tam najtansze tunczyki ( za 2,5zł chyba graal), mają chude serki łowicz lekki z 22g białka i inne rzeczy taniej ( wczoraj w sklepiku kolomnie tunczyk kosztował 6,5zł!!! )

Awatar MaryAnne
    Mieszka w
    Poznań

Angry Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Witam
    Nie lubię mojej wagi - mam na myśli urządzenie. Jakieś złośliwe babsko z niej. W zależności, w którym miejscu w pokoju ją postawię, pokazuje coś innego . Teoretycznie wiem, że jak będę jadła trochę warzyw, to pójdzie w górę, ale ta cholera też nie może się zatrzymać.
    A w ogóle to jeszcze jednego nie rozumiem. Dukan pisze w książce, że w fazie P mogą być korniszony. To ogórek, nie? A potem jest napisane, że w fazie P+W wprowadza m.in. ogórki. To jak w końcu?
    A w ogóle dzień dziecka, a mi jakoś niewesoło...
    Trzymajcie się cieplutko.

Awatar margolka123
    margolka123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Nie lubię mojej wagi - mam na myśli urządzenie. Jakieś złośliwe babsko z niej. W zależności, w którym miejscu w pokoju ją postawię, pokazuje coś innego . Teoretycznie wiem, że jak będę jadła trochę warzyw, to pójdzie w górę, ale ta cholera też nie może się zatrzymać.
    A w ogóle to jeszcze jednego nie rozumiem. Dukan pisze w książce, że w fazie P mogą być korniszony. To ogórek, nie? A potem jest napisane, że w fazie P+W wprowadza m.in. ogórki. To jak w końcu?
    1. Wagi nie można przestawiać. Powinna stać w jednym miejscu (nieruszana wcale) - i tylko tam się ważymy. To czułe urządzenie, rejestruje setne milimetra w nachyleniu podłoża. Serio.

2. Na P można przyprawowe ilości korniszona (np. do sosu jogurtowego). Nie do pogryzania czy sałatki. Tak samo Dukan dopuszcza śladową ilość sosu pomidorowego, dla złamania smaku.

Margolka123 - reaktywacja - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Od 1.10.09 do 12.05.10 - 22 kg
    Dukam dalej, do skutku!

Mieszka w
    Wrocław

A w ogóle dzień dziecka, a mi jakoś niewesoło...
    Trzymajcie się cieplutko.
    wszystkich ta pogoda przygnebia, jeśc sie chce, deprecha atakuje, ja wciagnełam wczoraj kawałek ciasta a dzisiaj rano 3 cukierki ... byle sie nie dac i myslec pozytywnie ... a co tam korniszonek jak Cie wołał to widocznie organizm potrzebował witamin ... trzeba było wciagnać bez wyrzutów sumienia... a z wagami to tak juz jest ja rano wazylam 0,5kg mniej niz przed kapiela, dziwne ale tak waga pokazała na golaska... przestaje juz sie tym denarwować ...

pamietaj ze jutro tez jest dzien, nowy i lepszy!

Awatar MaryAnne
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez margolka123 Zobacz posta
    1. Wagi nie można przestawiać. Powinna stać w jednym miejscu (nieruszana wcale) - i tylko tam się ważymy. To czułe urządzenie, rejestruje setne milimetra w nachyleniu podłoża. Serio.

2. Na P można przyprawowe ilości korniszona (np. do sosu jogurtowego). Nie do pogryzania czy sałatki. Tak samo Dukan dopuszcza śladową ilość sosu pomidorowego, dla złamania smaku.
    Taaa kochana, ale co mam zrobić jak gdy waga stała w łazience, to mój 2,5 latek ją wykończył? Muszę ją chować, bo szkodnik wszędzie wlezie. I skacze po niej... Co z tego, że się gościa pilnuje, jak jemu dosłownie sekundy potrzeba, by z pokoju do łazienki przelecieć, a Ty tej torpedy nie zauważysz .
    Dobra, czyli ogórki na P sobie podaruję .

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Mam nadzieję, że przed Tobą udany dzień.

Mieszka w
    Wrocław

Taaa kochana, ale co mam zrobić jak gdy waga stała w łazience, to mój 2,5 latek ją wykończył? Muszę ją chować, bo szkodnik wszędzie wlezie. I skacze po niej... Co z tego, że się gościa pilnuje, jak jemu dosłownie sekundy potrzeba, by z pokoju do łazienki przelecieć, a Ty tej torpedy nie zauważysz .
    oj to juz tak bedzie ...margotka ma prawie 3 latka a ja prawie 5latke ...znamy te klimaty ;-)

---------- Wiadomość dodana o 09:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:13 ----------

dzisiaj rano kisielek blonnikowy, późnie 3 cukierki w drodze do przedszkola,

nastepnie 2 duże marchewki do pochrupania
    zdrowy blonnik (takie płatki) do pochrupania
    woda
    mała esspreso latte

później planuje ser biały lekki lowicz z jogutem naturalnym im czyms (rzodkiewka albo tunczyk)

na obiad piers gotowana z kurczaka,

surówki z pomidora, ogorka, zielonej papryki, olowek i mozaarelli ( po troche do posilków)

Strona 21 z 389 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów