Strona 51 z 389 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 3882

Wątek: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Beatricze1321 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Do Karolinka01

Mi się wydaje ze dla dziewczynki będzie dobry ten różowy.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jak masz konto na allegro to weź sobie do obserwowanych bo jak będą mieć tego więcej to wystawia jeszcze raz.
    Ostatnio edytowane przez Beatricze1321 ; 26-07-2010 o 14:50

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ten z małym ekranikiem ..,.miała podobny jak miała 2-3 latka tylko w innych kolorach ale podone zadania, strasznie glosny gadajacy ... brrrrr, moze ten pierwszy ma wiekszy ekran i cos jest fajniejszego w nim

---------- Wiadomość dodana o 14:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:51 ----------

Cytat Zamieszczone przez Magdusiia85 Zobacz posta
    LAPTOP E-EDU Cyber Tech 86 zadań w 2 jęz POL/ANG (1144509666) - Aukcje internetowe Allegro
    Myślałam o czymś w tym stylu
    ten mi sie podoba ale nie widze ekranu tylko klawiature i myszke, nie widze zdjec..

Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Do Karolinka01

No właśnie przy nim nie ma wymiarów to jest dla dziecka wiec na pewno nie jest duży ten laptop może być taki sam jak tamten.

Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

ale powaznie sie zastanawiam, czy moze pozostac przy samym torcie urodzinowym, dzisiaj znow wybuch histerii i wymusznie na dziadkach komputera i czekolady zamiast obiadu ... mała ma za duzo, warto by wyniesć, cześc zabawek na strych, ograniczyć co ma i tlumaczyc jej ze nie wszytko co chce dostanie ... niepokoja mnie te wybuchy histerii i proby sił - kto tu rzadzi..., zjadla w koncu obiad i dopiero dziadkowie właczyli komputer, ale ten pisk i krzyk bardzo ich zdenerwował ...

Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Do Karolinka01

Wiec może jej nie kupuj bo jak dziecko ma wszystko to za bardzo jest rozpieszczone zwłaszcza przez dziadków.Tort wystarczy wiesz niektórzy robią dzieciom urodziny w mc donaldzie fajnie to wygląda a u ciebie będzie dużo dzieci?

Mieszka w
    Wrocław

wczoraj wieczorem tez była straszna histeria: mała wypila na kolacje butelke aktiwi i talerz kaszki z bananami - juz nie mogła dokonczyc, najadla się ...za chwile histeria, ze chce druga butelke aktiwi - choc wcale nie była glodna - powiedzioam nie ,,,i musiłam byc konsekwentra, godzine krzyczala,kładła sie na ziemie, prawie wymiotowała z histerii, nie chciala sie myc, rozbierac do spania, nie słuchała nikogo, wszyscy byli podenerwowani, zadne tłumaczenia nie pomagały ... po godzinie jak nie przechodziło, nie pomagało nic dałam jej ostatnia sznse liczyłam do 10 aby sie uspokoiła bo i tak nie dostanie po takim długim krzyku tego co chce, powiedziłam, ze licze do 10 aby sie uspokoila bo inaczej bedzie klaps ( i dostała klapsa w pupe- nie dalo sie inaczej) rozebrałam mała w pizamke - troche na siłę, zapytałam czy chce iść spac z brudnymi ząbkami i czy krolowa bakterii ma jej w nocy ząbki zjadac ... sama poszła do łazienki, uspokoila sie juz ...umyłysmy zabki, napila sie herbatki, poczytałam bajkę, powiedzilam, ze ja kocham, ale ze nieładnie zrobila tak krzyczała bo teraz dzidzio i babcia sie zdenerwowali i seduszko ich boli, mama jest bardzo smutna, że była niegrzeczna i że wiem ze ma dobre serduszko, tylko nie porozmala dzisiaj z aniołkiem i diabołek złe rzeczy podpowiadał ... wyciszyla się, przeprosiła, zasnela, ale byla troche na mnie obrazona ... i nie dostala tej aktiwi, za często dostawala, szczegolnie u dziadkow wsztko co chciała i to jest pewnie nasza wina

Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Do Karolinka01

Ja już się nie mogę doczekać dziecka ale jak pomyśle ze później mogę narzekać bo ja z natury jestem nerwusem i to jakimAle dobrze zrobiłaś dziecko musi wiedzieć kto rządzi bo inaczej to ci na głowę wejdzie i wtedy nic nie będziesz miała do powiedzenie.

Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Do Karolinka01

Cytat Zamieszczone przez Beatricze1321 Zobacz posta
    niektórzy robią dzieciom urodziny w mc donaldzie fajnie to wygląda a u ciebie będzie dużo dzieci?
    sama nie wiem kogo zaprosic na takie urodziny, czy zrobic w domu czy na takim wewnetrzym placu zabaw w cenrum handlowym, koszuje 20zl od dziecka na 2godziny jest, animator, malowanie buziek, niespodzinka dla solenizanta ( jedzenie, picie, talerzyki przynosi sie samemu min 6 dzieci a wiec min 120zł + tort min 50zł + zestaw z Mdonalda 6x 10zł albo cos samemu przygotować ... albo zaprosic do domu rodzinę? albo dzieci z przedszkola - kilka osob? w zeszłym roku zaprosilismy rodzine, sąsiadow - były dwa torty i goście przez 3 dni ... w tym roku zdecydowanie skromniej, jeden dzien i nie wiem czy w na placu zabaw czy w ogrodzie? a moze w Mdonaldzie?
    Moja nie była jeszcze na takim przyjeciu.

---------- Wiadomość dodana o 15:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:20 ----------

chyba jednak poza domem ... przygotuje jedzenie ...ale impreza bedzie chyba Kinder planet... zastanowie się jeszcze nad lista gosci - koledzy i kolezanki z przedszkola? ...osobno przyjdzie pewnie chrzestny, babcia u siebie zrobi drugiego torta

---------- Wiadomość dodana o 15:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez Beatricze1321 Zobacz posta
    Ale dobrze zrobiłaś dziecko musi wiedzieć kto rządzi bo inaczej to ci na głowę wejdzie i wtedy nic nie będziesz miała do powiedzenie.
    no niestety a mała jest strasznym uparciuchem, pewnie ma to po nas ....

Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Do Karolinka01

Ja osobiście tez w macu nie byłam na takim przyjęciu ale widziałam dzieci maja taki pokoik i tam siedzą i jak bym zapraszała jakieś dzieci to pewnie bym dziecku zrobiła takie urodzinki może oni dają jakiś torcik jak i tak płacisz musiałabyś się ich zapytać.Na świeżym powietrzu jak chcesz zrobić to zależy od pogody bo tutaj co cały czas leje.

Mieszka w
    Wrocław

nie, nie toorcik i jedzenie jest dodatkowo płatne na placah zabaw wewnętrzynych, a w mcdonadzie zaraz sprawdze...

Strona 51 z 389 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów