Witajcie jestem tu nowa.. zależy mi aby zrzycić około 40kg. zmotywowały mnie wasze zdjecia!!! gratuluję wszytkim a najbardziej KARO27.
pomozecie????
Witajcie jestem tu nowa.. zależy mi aby zrzycić około 40kg. zmotywowały mnie wasze zdjecia!!! gratuluję wszytkim a najbardziej KARO27.
pomozecie????
Jasne że pomożemy
Napisz coś więcej.
TUTAJ JESTEM
https://forum.jestemfit.pl/xxl-20-kg-i-wiecej/541-50kg-idealu.html
BMI: 38,5/ZDJĘCIA NA STR. 13 ,14 i 24
witaj. Oczywiście, że pomożemy, powiedz nam coś więcej o sobie ile masz lat wzrostu ile ważysz i jaką diętę zamierzasz stosować. Będę trzymać kciuki żeby Ci się udało!!!
Mam na imie Beata lat 21. pociąży zostało mi wiele kilogramów do zrzuceniaw chwili obecnej waże 102 kg i 162 cm wzrostu!!!! powiedziłam sobie dość kiedy zobaczyłaqm ze moje BMI wynosi 38.6!!!! jest to OTYŁOŚĆ II STOPNIA . chcę schudnąć dla samej siebie , zle się czuję w swoim ciele.. przed ciążą ważyłam około 75kg.. i było ok. tym bardziej ze mój mąż lubi jak kobietka ma trochę ciała.. jak dowiedział się ze chce isc na diete.. OBRAZIŁ SIĘ!!! ale sam nastepnego dani powiedizłą ze jeslimi zależy to on będzie mnie wspierał.(i pewno za to go kocham!!) niemam pojęcia jaką diete stosowac:/ narazie jestem na 10 dniowej oczyszczającej organizm. wiele przytyłam w ciagu ostatnich 2 lat kiedy rzuciłam palenie i ciąża potem okres karmienia piersią. i tak oto wyglądam jak mały słonik!! moze wy mi powiecie jakie diety stosujecie??? może znajde coś dla siebie. narazie odrzuciłam przedewszytkim białe pieczywo.. unikam słodyczy jak ognia. jestem na 5 dniu tej moejej diety. prosze podajcie jakie wy stosujecie. pozdrawiam i dzięki za przyjęcie. postaram się niebawe wkleić moje zdjęcie jak wyglądam (chociaż unikam aparatu jak mogę napewno się jakieś znajdzie)
monia , jaką diete ty stosujesz??
goślaczek z jakiej wagi startowałaś ile teraz warzysz jaką masz deite??
dziewczyny wybaczcie za dociekliwość![]()
sprawdzam podpis..
pierwszy raz jestm na tkim forum z linijkami![]()
witaj bebolek! przylaczam sie do Ciebie no i trzymam kciuki. Mi rowniez zostalo troche kilogramow po ciazy .
chce zrzucic 21 kg a w sumie to tak mysle,ze 22,tak zeby pierwsza cyferka na wadze byla 5.
Jutro zaczynam diete kopenhaska, wiesz cos o niej? Trwa 13 dni i mozna na niej schudnac 4-8 kilogramow, niektorzy chudna wiecej.moze sie do mnie przylaczysz? jezeli nie jutro to mozesz w inny dzien, czy sie zdecydujesz czy nie na pewno bede Cie wspierac
Dla mnie, zreszta jak i pewnie dla kazdego, bardzo budujace i mobilizujace jest wsparcie i przyjazna atmosfera obok mnie! trzymaj sie!uwierz , mozesz byc szczupla!
"(...)Bede podobny kropli deszczu, drazacej skale,
mrowce pozerajacej tygrysa,
gwiezdzie rozswietlajacej ziemie,
niewolnikowi, wznoszacemu piramide"
nie namawiać mi tu do kopenhaskiego ****a proszę !
kremufffka dlaczego nie??? jaką diete ty proponujesz????
witaj
ja tez sie dolaczam do grupy wsparcia..najwazniejsze ze masz wsparcie meza
no kochana ja tez popieram Kremuuufke bo kopenhadzka to glupota i gwarantowane jojo ..:P
lepiej stosowac diete 1200 kcal ..mozesz jesc wszystko w limicie...oczywiscie nie slodycze itd..:P