Strona 1 z 48 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 475

Wątek: Rodzynka, za 50 kilogramów chudzinka :)

Awatar RodzynkaRo
    RodzynkaRo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Rodzynka, za 50 kilogramów chudzinka :)

Witajcie. Mam 25 lat, ważę obecnie 105,9 kg, mam 160 cm wzrostu. Od dwóch tygodni odchudzam się na diecie Cambridge. Prócz tego zmagam się ze stanami depresyjnymi i wieloma innymi problemami wynikającymi z tego, iż jestem DDA. Od 3 miesięcy uczęszczam na terapię indywidualną i po trudnym roku, podczas którego odizolowałam się od świata i przytyłam, znów biorę się za siebie. W listopadzie 2007 roku zaczęłam się odchudzać pod okiem dietetyczki i zmieniłam swoje życie wprowadzając do niego dużo ruchu. Startowałam z wagi 114 kg i w rok schudłam jakieś 18 kilo. Moja najniższa zanotowana waga z tamtego okresu to 95,6, ale utrzymywała się na poziomie 98 kg. Głównie tańczyłam w szkole tańca, 4-5 razy w tygodniu. Przeplatałam to aerobikiem i czasem aqua aerobikiem, tak by chodzić na zajęcia mniej więcej codziennie. Po półtora roku straciłam mobilizację i nasiliły się stany depresyjne. Porzuciłam dietę, a w listopadzie zeszłego roku przestałam tańczyć, choć tak długo było to moim jedynym źródłem endorfin i światełkiem w szarym życiu. Od miesięcy marzyłam o tym, by wrócić do odchudzania, a głównie do ruchu. Nie umiałam znaleźć w sobie siły, chęci, boję się, że znów się nie uda. Ale chcę wierzyć, że tym razem się uda. Odchudzam się od 30 lipca i czuję w sobie euforię i radość, bo znów robię coś dla siebie. Boję się tych myśli, bo boję się porażki, ale powoli przypominam sobie, jak dobrze zająć się sobą. Od kilku dni przeglądam forum i zachęcona Waszymi sukcesami, a przede wszystkim wytrwałością, założyłam konto. Założyłam też bloga, którego poświęcę nie tylko odchudzaniu, ale i innymi przemyśleniami. Zapraszam Was serdecznie do dzielenia się na nim (a także tutaj) swoimi komentarzami i pozostawieniem linków do swoich pamiętniczków poza Grupą Wsparcią na dieta.pl... Znajdziecie mnie na terazsieuda.ownlog.com Póki co, to chyba tyle. W wolnej chwili uzupełnię profil o zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie - Ro. Zdjęcia trafiły już do albumu
    Ostatnio edytowane przez RodzynkaRo ; 08-08-2010 o 15:50

Awatar topmoni92
    topmoni92 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Domyślnie Odp: Rodzynka, za 50 kilogramów chudzinka :)

witaj. z checia bede tutaj zagladac i ciebie wspierac. w sumie ja tez tego potrzebuje, bo tak jak ty znowu zaczelam sie odchudzac. mam juz swoj watek, napewno go znajdziesz tutaj tam jest wszystko opisane na moj temat, z czym sie borykam od jakiegos czasu i w ogole mam nadzieje, ze i ty mnie wesprzesz w ciezkich chwilach ja jak narazie wrocilam do punktu wyjscia i musze nadrobic swoje zaleglosci ! chce byc w koncu atrakcyjna kobieta ! pozdrawiam serdecznie - bede trzymac za ciebie kciuki

pamazb Guest

Hej
    fajnie ze postanowilas odchudzac sie z forum to bardzoe wiele daje
    ja jestem jeszcze nizsza niz Ty i mam 155 cm wzrostu
    fajnie ze masz juz ustalone jaka dieta itp
    teraz wdrazyc w zycie i do dziela

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Heeej, bez wątpienia - uda Ci się!
    Będę wpadać, poobserwuję jak sobie radzisz i podniosę na duchu w trudnych chwilach
    I odwiedzaj nas często - inne dietowiczki są niesamowitym źródłem motywacji do zrzucania kilogramów, nieskromnie mówiąc - z nami jest łatwiej...

Trzymam kciuki!

Awatar RodzynkaRo
    Mieszka w
    Warszawa

Smile Odp: Rodzynka, za 50 kilogramów chudzinka :)

Dziękuję za pierwsze miłe słowa Chodzę po forum, czytam, odwiedzam. Razem raźniej.
    Tańcząc do celu

Znajdziecie mnie tu --> Rodzynka

rozowaagus888 Guest

Ja również jestem z Tobą!
    Zapraszam do mnie

---------- Wiadomość dodana o 18:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:48 ----------

Masz wyłączone przyjmowanie wiadomości prywatnych

Awatar RodzynkaRo
    Mieszka w
    Warszawa

Dzięki, Różowa! Chyba już ustawiłam tak, żeby dochodziły...
    Tańcząc do celu

rozowaagus888 Guest

Wysłałam Ci wiadomość.

Awatar RodzynkaRo
    Mieszka w
    Warszawa

Cześć, Dziewczyny. Rozpiera mnie energia i pozytywne nastawienie. To dziwne uczucie, bo już o nim zapomniałam. Bardzo tęsknię za ruchem. Postanowiłam wrócić we wrześniu na zajęcia. Mieszkam tuż obok basenu, więc na pewno zacznę chodzić na aqua aerobik (normalnego pływania nie lubię, za szybko się męczę). Staram się nie planować kiedy osiągnę poszczególne cele wagowe, bo nie chcę się rozczarować, ale wciąż fantazjuję. "Kiedy będę ważyć... to będzie cudownie." Staram się odpędzać te myśli. Póki co gotuję obiadek na dziś. Jestem na 2 stopniu diety Cambridge - 3 produkty cambridge'owe plus lekki obiad. Dziś będzie pierś kurczaka z marchewką w sosie z duszonych pomidorów. Pozdrawiam Was serdecznie Czytam dziś nasze forum i czytam, nie mogę się oderwać. A praca czeka...
    Tańcząc do celu

Awatar topmoni92
    topmoni92 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

to dobrze, ze masz chec do tego aby zaczac odchudzanie oby tak dalej... !

Strona 1 z 48 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów