Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 241

Wątek: Gruba Kaśka - CEL - 35kg mniej !!!

Awatar Kasiaaaaczek
    Kasiaaaaczek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Red face Gruba Kaśka - CEL - 35kg mniej !!!

Przyszła i na mnie pora ... kolejna już ... mam nadzieje, że tym razem wytrwam w swoim postanowieniu ... 30kg nadwagi ... aż samo się prosi, żeby coś z tym nazbieranym przez kilka lat bagażem w końcu zrobić, bo kiedy jak nie teraz po 30tce

Próbowałam już róznych diet, wizyt u róznych dietetyków, owszem wszystkie na troche skuteczne przy pierwszym samozawzięciu, później brak silnej woli, male grzeszki, większe i te olbrzymie, i od nowa kg w górę, często i więcej, i w ten sposób przekroczyłam setkę, to mnie trochę zmobilizowało do tego dietetycznego postanowienia, tylko na jak długo? ... nie wiem ... mam nadzieję, że tym razem tak łatwo sie nie poddam, i nie będzie za mnie rządził tyłek, żeby nie powiedzieć dosłowniej

W sumie przez te wszystkie lata mojego marnego w rezultatach odchudzania, to łacznie zrzucilam pewnie juz około 100kg, szkoda ze jeszcze wiecej ich dopakowalam ... ale faktem jest to, że odkąd pamiętam, to wiecznie jestem na jakiejś diecie ... były lepsze dni i gorsze, w tych gorszych, to i takie które z tych gorszych były najgorsze, a chodzi mi dokładnie o to kiedy poraz kolejny przeszłam na dietę, a ważylam wtedy 70kg, ale czego się nie zrobi, żeby bardziej podobać się facetowi (teraz już tak nie jestem już taka głupia, no ale to były młodzieńcze lata) więc jak już chudłam i chudłam, jedząc oczywiście tylko mnie, i więcej ćwicząc, schudłam w pewnym momencie do 59kg, ale już jadłam dziennie tylko 2 chrupki ryżowe i jeden serek danio ... w pewnym momencie zaczeły mi wypadać włosy i na szczęście odzyskałam rozum, przestraszyłam się i odbudowałam trochę swoją figurę, ale później było za dużo tych wszystkich wspaniałych słodyczy, obiadków i poszły konie po betonie, a w zasadzie kilogramy po mnie :/ Przy 80kg jeszcze postanowiłam rzucić palenie, i od tamtej pory nie jestem wstanie opanować kolejnych przybywających kilogramów ... i tak pokazała skala na wadze 105kg ... może dość już tego obżarstwa !?!?! coś z tym trzeba ... tylko właśnie zawsze nie wiem co ...

Tak więc i teraz nie wiedziałam z jakiej diety wystartować, kogo słuchać ... zdecydowałam się na Dukana, kilka już osób z rodziny stosowało tą dietę, kilku znajomych i u wszystkich efekty widać w ubytkach kg, to też zaważyło własnie o tym, że będzie to Dukanowa droga ... długa Dukanowa droga ... ale która nie jest przy takiej nadzwadze długa

Zastanawiam się tylko jak to wygląda w czasie pod względem zdrowotnym, mam kilka schorzeń a nie chciałabym, żeby się pogłębiły podczas diety. Może jakaś inna dieta ... nie wiem ... testuje ...

Waga wyjściowa - 103kg
    3 dzień na Dukanie

Zobaczymy co czas odejmie

PS. jak się zamieszcza ten paseczek z kg mniej itp bo jeszcze w tej materii zielona jestem

PS2. udało się
    Ostatnio edytowane przez Kasiaaaaczek ; 18-08-2010 o 09:13
    Ogarnij doopę, zaciśnij pięści i daj radę!
    Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary!

Gruba Kaśka - CEL - 35kg mniej !!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

kiszka25 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Opole

Domyślnie Odp: Gruba Kaśka - CEL - 30kg mniej !!!

Bede trzymac kciuki za ciebie))

Wejdz do ZOBACZ i tak znajdziesz dalsze instrukcje

Awatar Kasiaaaaczek
    Mieszka w
    Warszawa

nie będę dzieękowała, żeby nie zapeszyć
    udało mi się chyba z tym paskiem

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

udało się, udało

Powodzenia Kasiu!
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar Kasiaaaaczek
    Mieszka w
    Warszawa

ps3. niech mi jeszcze ktoś powie, czy wątki to można dodawać nie wiem do obserwowanych, albo jakiegos katalogu swojego, tak żeby mieć do nich szybszy dostęp, niż szukanie takie na piechote po kolei???

Obiecuję niebawem poprawę i nie pytanie o takie oczywiste rzeczy

Awatar kauskie
    kauskie jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gent

Wink Odp: Gruba Kaśka - CEL - 30kg mniej !!!

Witam,
    Trzymam kciuki.
    Ja zaczelam Dukana w zeszlym tygodniu w poniedzialek, do dzis udalo sie 3.5kg zrzucic. (z 'grzesznym' weekendem).
    Pierwsze dni beda ciezkie ale zobaczysz jak sie bedziesz swietnie czula.
    Odwiedzaj duzo forum, bo patrzenie jak te wszystkie babki traca i stracily na wadze jest bardzi motywujace.

Pozdrawiam.

---------- Wiadomość dodana o 14:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:05 ----------

Aha...
    i nie GRUBA, tylko NIE WYBREDNA W JEDZENIU

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Cytat Zamieszczone przez Kasiaaaaczek Zobacz posta
    Zastanawiam się tylko jak to wygląda w czasie pod względem zdrowotnym, mam kilka schorzeń a nie chciałabym, żeby się pogłębiły podczas diety. Może jakaś inna dieta ... nie wiem ... testuje ...
    jak masz schorzenia dodatkowe, to powinnaś dietę DUkana skonsultować ze znającym się na rzeczy lekarzem, bo ja np uważam, że jestbardzo obciążająca dla organizmu...
    Nie masz problemów z nerkami??

A czemu nie chcesz spróboważ MŻetki i ruchu?

---------- Wiadomość dodana o 15:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez Kasiaaaaczek Zobacz posta
    niech mi jeszcze ktoś powie, czy wątki to można dodawać nie wiem do obserwowanych, albo jakiegos katalogu swojego, tak żeby mieć do nich szybszy dostęp, niż szukanie takie na piechote po kolei???
    w swoich "ustawieniach"masz opcję subskrypcji wątków i tak dodajesz te, które Cię interesują Kliknij u góry "szybkie menu" i tam będzie subskrypcja )
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar Kasiaaaaczek
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kauskie Zobacz posta
    Witam,
    Trzymam kciuki.
    Ja zaczelam Dukana w zeszlym tygodniu w poniedzialek, do dzis udalo sie 3.5kg zrzucic. (z 'grzesznym' weekendem).
    Pierwsze dni beda ciezkie ale zobaczysz jak sie bedziesz swietnie czula.
    Odwiedzaj duzo forum, bo patrzenie jak te wszystkie babki traca i stracily na wadze jest bardzi motywujace.
    no wlasnie nie wiem co robić w takich sytuacjach, jak np. szykuje mi sie na wtorek impreza babska w sfinxie ... nie chciałabym za bardzo tak na wstępie diety grzeszyć ... czy ryba z surowkami i ryzem to wielkie odstepstwo?

---------- Wiadomość dodana o 15:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez Autkobu Zobacz posta
    jak masz schorzenia dodatkowe, to powinnaś dietę DUkana skonsultować ze znającym się na rzeczy lekarzem, bo ja np uważam, że jestbardzo obciążająca dla organizmu...
    Nie masz problemów z nerkami??
    A czemu nie chcesz spróboważ MŻetki i ruchu?

w swoich "ustawieniach"masz opcję subskrypcji wątków i tak dodajesz te, które Cię interesują Kliknij u góry "szybkie menu" i tam będzie subskrypcja )
    ad1. z nerkami nie mam problemów, rozmawialam ze swoją internistką, ona powiedziała że można spróbwać tylko, żeby nie być na tej diecie przez całe życie ... wszyscy mówią o nerkach, ja się martwie o inne jakieś dolegliwości o których piszą inni dietetycy ...

ad2. MŻetke staram się stosować od kiedy mam nadawgę, doprwadziła mnie do tej właśnie setki z haczykiem :/ zobacze jak bedzie po tych pieciu dniach Dukana, a pozniej z tymi warzywami ... ... ... a jak będę się źle czuła, to z niej zrezygnuje i przejdę na dietę którą przerabiałam w zeszłym roku, na które było nieźle, tylko na początku za dużo się je i ograniczone produkty, ale bardziej urozmaicone niż w Dukanie, no ale standardowo zabrakło mi silnej woli ...

Awatar kauskie
    kauskie jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gent

Ja nagrzeszylam w piatek alkoholem A jedzeniem w sobote i niedziele...
    Dalam rade wybrnac z tego. Z taka sama waga, bo sie balam ze pkilosy wroca

pamazb Guest

Ja dukam sobie od wczoraj
    pytalas o wzgledy zdrowotne jesli masz zdrowe nerki i zdrowe jelita to jak najbardziej mozesz stosowac ta diete

Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów