Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree30Lubią to

Wątek: Ostatni raz!

Awatar _zagubiona_
    _zagubiona_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Domyślnie Ostatni raz!

Witajcie Kochani.

Wracam po raz kolejny, tym razem z nowym wątkiem. Niech to będzie takie symboliczne odcięcie sie od tego, jaka byłam, od tego, co było jeszcze wczoraj. Na imie mi Joanna, jestem nałogowym obżartuchem i przy wzroście 168 cm waże 145 kg.

Razem z tym forum udało mi sie schudnąc w zeszłym roku blisko 20 kg, a później osiadłam na laurach, problemy zaczeły się piętrzyc a ja je sukcesywnie zajadałam, do tego stopnia, że oto dzisiaj rano przekroczyłam swoją wyjściową wage z poprzedniej próby odchudzaniowej. Dopiero takie momenty jak ten, oraz różne zdjęcia robione z zaskoczenia z ostatniej imprezy dały mi tak bardzo mocno do zrozumienia, że wyglądam jak prosiak. Oczywiście mam świadomosc tego, że jest fatalnie, ale na ogół nie widze tego wszystkiego, bo jak mijam lustro, to odwracam wzrok i jak ściana odbijam od siebie wszystkie krytyczne spojrzenia.

Potrafię schudnąc. Potrafię byc na diecie i czerpac z tego przyjemnosc. Udowodniłam to juz sobie. Potrzebuje tylko wrócic do Waszej społecznosci, która potrafi dac tak wiele ciepła, zrozumienia ale i niezłego kopa, kiedy wszystko idzie nie tak. Nie bede sie tu więcej rozpisywac, od dzisiaj licze kalorie, odkurzam orbitrek i robie wszystko, żeby tym razem nie skapitulowac, bo mam juz dosyc tego, że najpiękniejsze lata życia spędzam uwięziona w tym tłustym ciele!
    marzenkie1991 and lete444 like this.
    Sukces to suma niewielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień!
    Cel II:
    Cała droga:
    Tutaj walczę:Ostatni raz! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar porzeczka74
    porzeczka74 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kassel

Domyślnie Odp: Ostatni raz!

hej!!!
    ja tez po przerwie....
    niestety brak czasu na wszystko i jedzenie w pospiechu zrobily swoje...nie mam tu przyjaciol a tak bardzo potrzebuje wsparcia......

trzymaj sie ,bede do ciebie zagladac

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

no witamy ja zakichana i zasmarkana ale strasznie sie ciesze a moze tak uda mi sie namowic Ciebie na moja diete ?
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

Awatar dorisis
    dorisis jest nieaktywny Znany na forum

Witaj.

Cieszę się, że w końcu się odnalazłaś

Na pewno dasz radę! Przecież to właśnie Ty z kilkoma innymi dziewczynami byłaś moją inspiracją w lipcu 2009 roku. Dzięki Wam i forum znalazłam w sobie nadzieję i wiarę, że mogę coś zrobić ze swoją wagą. To dzięki Tobie kupiłam orbiego i każdego dnia toczę walkę ze swoim lenistwem i brakiem czasu i wskakuję na niego. Dzisiaj przejechałam 45 minut. A Ty? Jeśli nie, to nie czekaj dłużej. Każdy moment jest dobry, żeby zacząć.

Asiu, czas nie będzie na nas czekać, nie będziemy już miały drugi raz 25 czy 29 lat. Nie możemy spędzić najlepszych lat naszego życia w tłustym ciele. Ja i tak ponoszę już trwałe konsekwencje mojego otyłego życia, nie chcę kolejnych...

Będę Cię wspierać i wierzę, że obie osiągniemy cel.

Trzymaj się ciepło i dietkowo
    Dotarłam do celu: 15.07.09 - 01.07.11 - 61 kg w 103 tygodnie

Teraz czas na utrwalanie i rzeźbienie... czyli moja przyjaźń z "szóstką"

Moja droga: dorisis wyrusza w długą drogę do celu... Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

annjur jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Zagubiona witaj!
    Trzymaj się dzielnie, oczywiście, będę tutaj zaglądać by Cię powspierać i wypłakać w Twe ramię jak mnie będzie ciężko
    Jesteś dzielna, udowodniłaś to sobie, dasz radę !!! Ja w Ciebie wierzę

start:1.10.2010

Lena2010 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Hej Asiu, jeżeli pozwolisz to też chciałabym Cię wspierać. Razem można bardzo dużo, byłaś tutaj wcześniej to wiesz o tym.
    Ja niestety nie mam sukcesów w odchudzaniu, nigdy nie potrafiłam tego robić. Niedawno rozpoczęłam swoją walkę, ale narazie z mizernym skutkiem. Także też potrzebuję wsparcie
    pozdrawiiam gorąco

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Hej, ja też schudłam w dużej mierze dzięki wsparciu cudnych dziewczyn z forum
    Jak na odchudzanie to masz naprawdę świetne nastawienie - nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, nad ciążącymi nad nami kilogramami, tylko bez chwili wątpliwości przestać wpierniczać to, co aktualnie pożeramy (oczywiście zupełnie bezmyślnie, skąd ja to znam - zajadanie problemów, nudy, ekscytacji, radości, wszystkiego praktycznie, oprócz głodu), opracować sobie jakiś plan albo wybrać dietę, od których się teraz roi w sieci, przyrzec sobie regularne ćwiczenia i... maleć!

Razem damy radę!

Awatar ZielonkawaTruskawa
    ZielonkawaTruskawa jest nieaktywny Znany na forum

Witaj!
    Dołączam się do grupki wsparcia, ważne to sobie powiedzieć, że chcemy coś zmienić i masz świętą rację - nie warto spędzać najpiękniejszych lat w tłustym ciele! Powodzenia, trzymam kciuki!

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Wiedziałam, że wrócisz
    I się nie poddasz
    Troszkę czasu zeszło, ale cieszę się, że jesteś z powrotem!!
    Aśka potrafisz schudnąć i dobrze o tym wiesz, ja wiem że potrafisz!! Tylko trzeba wziąść się do działania, nie??
    Udanego wieczorku:*

Awatar Meluzynkaa
    Meluzynkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    65

Dobry wieczór Zagubiona
    Widzę, że nastawienie masz odpowiednie, wprawę również, sprzęt mam nadzieje odkurzyłaś... to do dzieła Dziewczyno.
    Masz racje, za 20, 30, 40 i więcej kilogramów zaczyna się zupełnie inna jakość życia.
    I jakoś tak jest, że chudnąc mamy więcej energii, optymizmu i radości życia.
    Będę tu do Ciebie zaglądać.
    Pozdrawiam.

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów