-
Odp: Powtórka z rozrywki, czyli znowu za dużo mnie!
oj jak przeczytałam co bedzie robiła sobie robiła. to stierdziłam że super sprawa
i moze ja dzisiaj sobie też zrobie. ale oczywiscie za chwile wrociłam do rzeczywistości.
tak mnie rece bola od pobierania krwi ze szok.!
normalnie tragedia.!
życze miłego dnia 
a pogoda faktycznie masakryczna.!
-
Mikcrodermabrazja domowa? a mozesz cos wiecej na ten temat? sukienka sliczna ..
-

Zamieszczone przez
maja17
domowa mikrodermabrazja
o Martko....... a co to jest Majeczko???
ja chyba jakaś niedouczona jestem...
-
Dziś na wadze 81,7. Na przestrzeni minionego tygodnia spadek jest
ale od powrotu z urlopu waga stoi w miejscu
uhhhh ciężki los grubaska!
Ale dietkujemy dalej! W końcu się doczekam tej przeklętej 7. Oby wcześniej niż później 
Ten weeken zapowiada się dla mnie mega imprezowo. W piątek urodziny kolegi, zostałam poproszona o zrobienie torta. Generalnie masa jedzenia! W sobotę powtórka z rozrywki, idziemy na andrzejki do znajomych i jeszcze większa ilość jedzenia! Jak ja to przetrwam?!
Asiu mikrodermabrazja którą ja stosuję to:
Domowa mikrodermabrazja
Mikrodermabrazja to zabieg któremu zaufało już wiele kobiet. Polega na złuszczaniu naskórka warstwa po warstwie. Dzięki stopniowemu i delikatnemu usuwaniu górnych warstw naskórka w jego podstawowej warstwie dochodzi do intensywnego tworzenia się nowych, pełnowartościowych komórek, które zastępują miejsce uszkodzonych.
Teraz możemy przeprowadzić zabieg mikrodermabarazji nie wychodząc z domu!
Zminimalizuj zmarszczki, oczyść cerę i spraw by stała się cudownie gładka - NATYCHMIAST!
To wszystko jest teraz możliwe dzięki Zestawowi do Mikrodermobrazji TimeWise®.
W jego skład wchodzi Preparat Złuszczający oraz Preparat Wygładzający. Preparaty działają natychmiast zmniejszając drobne zmarszczki i widoczność porów. Skóra bardzo szybko staje się piękna i gładka. 
Domowy zestaw do Mikrodermabrazji TimeWise® działa dwuetapowo:
Etap 1 - Złuszczanie
Preparat Złuszczający zawiera kryształki tlenku glinu, takie same kryształki używane są przez dermatologów podczas zabiegów mikrodermabrazji.
Na wstępie należy starannie oczyścić twarz. Na lekko wilgotną skórę nakładamy niewielką ilość Preparatu Złuszczającego. Okrężnymi ruchami delikatnie masujemy twarz opuszkami palców przez 1 - 2 minuty. Następnie twarz dokładnie zmywamy wodą i osuszamy.
Podczas lekkiego masażu twarzy mikroskopijne kryształki oczyszczając wyrównują skórę, a także usuwają martwe komórki naskórka. Proces ten pozwala na odsłonięcie jaśniejszej i zdrowszej cery. Twarz staje się gładsza i bardziej miękka, skóra jest jędrniejsza o nasyconym kolorycie.
Etap 2 - Wygładzanie
Preparat Wygładzający zawiera witaminy i silne przeciwutleniacze odżywiające skórę i chroniące ją przed negatywnym działaniem środowiska. Obecne w nim wyciągi z herbat, witaminy C i E oraz delikatne woski candelilla efektywnie wygładzają skórę.
Po zakończeniu Etapu 1 delikatnie nakładamy palcami Preparat Wygładzający.
Preparat Wygładzający jest natychmiast wchłaniany przez skórę, wygładza ją, zmiękcza i łagodzi podrażnienia. Daje także doskonały efekt poprawy kondycji skóry.
Miłego poranku!
Ostatnio edytowane przez maja17 ; 24-11-2010 o 09:10
-
Maju
jak to ten świat poukładany jest że Ty tak chcesz dojść do siódemki a ja nie chcę jej już nigdy wiecej zobaczyć

To umówmy sie tak że ja ją Tobie oddam tylko tak żeby do mnie nigdy już nie wróciła.
-
Majeczko i ja chce do siódemkii
ale będzie będzie. coraz bliżej już
ja dzisiaj chwale sie spadeczkiem
juz zmieniłam suwaczek
miłego kochanaaaa
-
kochana a czemu nie zmieniasz suwaka?
oj to faktycznie czeka cie fajny niedietkowy weekend 
umiesz piec torty? supcio.!
ja nie umiem piec ciast. normalnie beztalencie. ale mam zamiar na świeta zrobić pyszne dwa ciasta z pudełka. krówke i coś jeszcze. 
nio kosa w zasiegu reki. sprezaj sie. na świeta możesz super wygladać.! 
mamy jeszcze miesiac.!
-
no właśnie Majeczko
zmieniaj suwaczkaaa
ja do ciasta tez nie mam rękii. Już wole pichcic jakies mięsa, zupy czy sałateczki
-
Sukienka świetna i jak sexy
Cieszę się, że waga spada.. na pewno już niedługo zobaczysz tą 7 
No i ćwiczęnia Cię wtedy czekają... hehhee... a to pech..

Zabiegi świetne! ja też ostatnio zaczęłam bardziej dbać o swoje ciało 
miłego dnia!
-
dobre ćwiczenia nie są złe Majeczko
wtedy waga zacznie jeszcze szybciej spadac
czyli same plusyyy
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów